Hele fijne uitgeverij. Vandaag besteld en deze week nog in huis. Super fijn!
Bestellen via de site en supersnel op het gewenste adres binnen!
bestel al jaren. de keuze is reuze en prachtig van kwaliteit.
Altijd prima geregeld.
Al jaren bestellen wij onze beloningstickers bij de Stulp. Het bestellen van de producten gaat heel snel. Vooraf zoek ik in de catalogus wat ik hebben wil, voer de bestelnummers in en druk op verzenden. Vaak heb ik na 2 dagen de bestelde artikelen al ontvangen. Ga zo door ;-)
Mooi assortment en goede kwaliteit.
Snelle levering altijd correct.
Snelle levering van mooie materialen
Alles naar wens, stipte levering
Veel keuze, makkelijk te bestellen. Jammer dat je je bestellijst geen naam kunt geven zodat je in de bestelhistorie makkelijk kunt zien wat je besteld hebt en dit evt nogmaals kan bestellen
Snelle service! Top!
leuk dat er ook educatieve stickers zijn
prima assortiment en overzichtelijke website
Duidelijke website. Zeer snelle bezorging.
Je kunt alles snel en vlug bestellen op een overzichtelijke site.
Prima!
snel geleverd
Kaarten en Sticker Nestjes in verpakkingen
Snel en overzichtelijk bestellen voor school. Leuke kaarten en stickers. En meestal is het snel in huis (school)
Op maandag mijn bestelling geplaatst, deze werd op dinsdag geleverd. Alles compleet. En met extra gratis kaarten, kaartjes en stickervel. Compact verpakt.
Snelle levering en alles compleet. En nog veel leuke extra's
Bij vragen en bestelling altijd een duidelijke en correcte afhandeling. Bestelling snel in huis.
Al jaren klant met school. Altijd correct, vriendelijk, snel. Top bedrijf!
Altijd een snelle levering en we zijn meer dan tevreden met de aankopen die we bij Stulp doen.
Patrijsweg 70
2289EX Rijswijk
Motivatie is de motor voor leren. Al meer dan 60 jaar werken we bij De Stulp vanuit deze basisfilosofie. Door de inzet van beloningstechnieken en materialen halen leerlingen betere resultaten, leren ze goede keuzes maken, krijgen ze doorzettingsvermogen en leren ze op zichzelf te vertrouwen. Zo helpt u hen een betere en dus bredere basis te leggen voor hun toekomst. Zie https://www.instagram.com/uitgeverijdestulp/ voor onze Instagrampagina.