tot nu toe ben ik met de afhandeling van mijn pensioengebeuren door Apple Tree heel tevreden. de pensioenuitkering door de Goudse verlopen tot nu toe ook goed.
Heb een duidelijk vergelijkingsoverzicht ontvangen. Communicatie met Menno was goed, zo ook zijn toelichting op het vergelijkingsoverzicht en de beantwoording van mijn vragen. Ben goed door de backoffice over de voortgang geïnformeerd.
Er wordt adequaat gewerkt, agendering is goed.
De balk omschrijving uw negatieve ervaring, zie onderstaand is niet goed ingericht. Door scrollen kom je direct 2 regels verder. Dus corrigeren is niet mogelijk. Aanmaning sturen ofschoon er voor opdrachtverlening al is betaald is zeer on professioneel.
duidelijke communicatie, weet waar je aan toe bent. website oke
na een telefoon gesprek met de heer Boudewijn Fechner , is er een goed en duidelijk communicatie geweest over de plannen en is dit ook volgens plan gedaan , navraag van mij via email werd ook prima opgevolgd
Duidelijk advies, goede service.
Snel en adequaat geholpen, goed geïnformeerd.
ik ben snel en duidelijk geholpen denk ik, maar later begreep ik dat er eventueel wel meer keuzes en mogelijkheden mogelijk zijn bij pensioen-lijfrente uitkering. Die informatie miste ik een beetje..
Apple Tree hebben naar mijn mening niet voldoende aandacht besteed aan het overzetten en opvolgen van de diversen polissen. Tevens het reageren op mail of telefoon is traag. moest er elke keer achteraan bellen.
Verschillende mogelijkheden aangegeven met een duidelijke omschrijving/uitleg.
Ik heb de hele afhandeling als goed ervaren.
Op basis van een zeer positieve ervaring eerder was de keuze voor Apple Tree eigenlijk al gemaakt. Ik heb meerdere werkgevers en een werkgever met meerdere pensioenen gehad. Rekening houdend met mij wensen leidde dit tot een advies voor een aantal keuzes. Nadat ik mijn keuze had gemaakt werd het vervolgtraject prima afgerond. De koptekst spreekt voor zich!
Apple Tree hield me steeds op de hoogte van iedere stap en heeft me prima geholpen met de voor mij beste keuze te maken
snel geregeld
Snelle reacties op vragen, heldere offertes, afhandeling conform afspraken.
Goed advies en uitvoering, heel tevreden.
Ik had het zelf niet zo voor elkaar kunnen krijgen.
Goede informatie over verloop van gewenste transactie,
Snel en goed afgehandeld. Duidelijke communicatie.
Snel en efficiënt werd er gereageerd op mijn vraag omtrent het aankopen van een pensioen voorziening. De afhandeling ging snel.
Apple tree regelde met één druk op de knop de offertes van de beste uitkerende pensioenverzekeraars op dit moment. Alles was overzichtelijk en helder uiteengezet, waardoor een keuze prima gemaakt kon worden. Daarna ging het aanmelden bij de verzekeraar van een leien dakje. De behandelingskosten van € 295,- lijkt misschien wat hoog, maar veel werk werd je wel uit handen genomen en goed afgewikkeld.
Via mijn opgebouwde pensioen bij BeFrank kwam ik bij Apple Tree terecht. Ik had ook bij andere fondsen pensioenen opgebouwd. Apple Tree heeft mij volledig ontzorgd en alles geregeld om deze pensioenen samen te voegen. Apple Tree heeft mij ook goed en rustig begeleid in de keuze van het uiteindelijke pensioen.
was de tweede keer. Ook deze keer goed geadviseerd en d edaarop volgende uitvoering was heel goed. vooral de terugkoppeling over de voorgang bij de verschillende verzekeraars. opheffen en vervolgens inleggen bij andere partij.
Echt waar voor je geld. Alles wordt geregeld,. Je wordt goed op de hoogte gehouden en altijd snel en vakkundig antwoord bij een vraag.
Beethovenstraat 59 1
1077HN Amsterdam
Apple Tree is een onafhankelijke adviseur op het gebied van van expirerende kapitalen, gouden handdrukken en pensioenen. Namens haar cliënten vergelijkt, onderzoekt en adviseert Apple Tree de meest interessante mogelijkheden van een lijfrenteverzekering, bancaire lijfrente, koopsompolis, gouden handdruk, stakingswinst, pensioen en stamrecht. Ook kunt U bij ons terecht voor een financiële planning.