snel en netjes gewerkt

ze waren op tijd, alles volgens afspraak afgehandeld.

Nog steeds zeer slecht

Niets is goed gegaan deur loopt aan op de grond gemeld al na twee weken na montage totaal nog geen reactie ontvangen wel vlot betaald wordt schijnbaar ook niet gewaardeerd wil binnenkort wel een gesprek met de heer Bas Nootenboom

alles top afgeleverd

Heerlijk om te mogen genieten van de kwaliteit.

Alku kozijnen en medewerkers allemaal Toppers!

Het huis heeft door de nieuwe kozijnen en voordeur een prachtige uitstraling gekregen. De vaklui waren zeer meedenkend en oplossingsgericht en hebben perfect werk verricht.

Wensen nagekomen

Er werd goed meegedacht met onze wensen. Er kwam zelfs een optie naar voren waar we zelf nog geen idee van hadden. Ook op gebied van glassubsidie werden we geholpen.

Goed geïnformeerd en duidelijk en goed advies

Personeel plaatsen netjes en correct. En verstand van zaken

Netjes gewerkt

Goed bedrijf,

Snelle en duidelijke procedure, mooi geplaats kozijn

Goed geholpen in de showroom in Tilburg en meteen de order geplaatst. Alles ging perfect volgens afspraak en het kozijn is mooi en netjes gemonteerd. We zijn er blij mee!

Goed: vanaf eerste indruk tot nieuw kozijn.

De eerste indruk was goed. De tweede en derde ook. De communicatie gedurende het traject was ruim voldoende. Goede voorbereiding is het halve werk: adviezen over meer de voorbereiding aan onze kant waren zeer nuttig. De uitvoerende medewerkers werkte netjes en vriendelijk. Het eindresultaat mag er wezen.

Meedenkende medewerkers

Medewerkers hebben prima werk verricht goede kwaliteit en vakmanschap.

Keurig geplaats met veel vakmanschap.

Alles is goed verlopen, alle problemen zijn keurig opgelost.

Fijn bedrijf met deskundige verkoop medewerkers

Over het algemeen ben ik tevreden over de kozijnen. En ze zijn goed geplaatst. Een medewerker liep de hele tijd te vloeken vond dit minder.

Super bedrijf

De naam Alku staat hoog in het vaandel bij ons, van A tot Z is alles tot in de puntjes toe geregeld. De verkoop, de planning en het montage team hebben hier tot ieders tevredenheid gewerkt. De service ( lees opleverpunten ) zijn ook perfect en in goed overleg gepland en nagekomen. Al met al, zijn wij een zeer tevreden klant . Dank je wel allemaal !!!

Super mooie deur snel geplaatst. Jammer van de vervolg afspraak die is er na 2 maanden nog niet.

Mooie fijne deur! Snel en vakkundig geplaatst. Er zou nog een vervolg afspraak gepland worden. Voor een glas latje wat er minder mooi uit zag. Helaas is dat niet gebeurd ook al 2x over gebeld.. dit werkt ook niet. Graag alsnog deze afspraak want de klink zit speling op een de klep van de brievenbus sluit niet aan de binnenkant.

Mooie kozijnen, goed gemonteerd.

Hele pakket is goed van het uitzoeken van kozijnen tot het monteren,alles keurig opgeruimd,super.

Cijfer 10: Uitstekend

Cijfer 10: Uitstekend

Tegenvaller

Kozijnen prima maar dagkantafwerking nog steeds niet . We hebben nu tocht Minpuntje geen terugkoppeling

Prima werk, aanrader.

Zeer degelijk en mooi materiaal (voordeur). Monteurs waren erg vakkundig en netjes. Na het werk alles tot het laatste kruimeltje zaagsel opgeruimd. Min-puntje: Wellicht zou een gespecificeerde factuur aan te raden zijn, dit voor de klanten die dit uit een verduurzamingsdepot willen betalen. Banken vragen hierom.

Zeer tevreden over de kwaliteit, de service en de mannen die het kozijn hebben geplaatst. Zij hebben na afloop ook alles keurig achtergelaten!

Zeer vriendelijk en kundig

We zijn zeer tevreden met de garagepui en d e manier waarop deze geplaatst is. Wel jammer dat er bij betaling bleek dat er een rekenfout was mbt het materiaal aan de binnenkant waardoor het duurder zou worden, dit is gelukkig wel opgelost. Qua prijs mag het wel wat scherper maar we zijn goed geholpen en het product is van mooie kwaliteit. Indien betaalbaar laten we onze voordeur ook door Alku vervangen

Heel tevreden

Alle afspraken goed nagekomen

Netjes werk ,leuke mensen, tip doe een stofzak om de slag van het zaagmachine dat scheelt veel werk en schoonmaken ,

Vakkundig, snel en goede prijs-kwaliteit.

Wij hebben alle raamkozijnen laten vervangen. Zijn erg blij met de keuze voor Alku. We hadden nog wat restvragen die snel en professioneel zijn. Alle lof!

Top Prestatie

Het plaatsen van twee kozijnen in onze dakkapellen was een delicate kwestie, want de dak constructie rust op de kozijnen die vervangen moesten worden. Dit is op een prachtige manier opgelost, totaal geen schade waar wij bang voor waren. In een woord een Top prestatie van de mensen van Alku.

Vriendelijk vakmanschap en zeer betrouwbaar in nakomen van afspraken!

Vanaf het begin t/m oplevering, zeer goede en vriendelijke communicatie en elke gemaakte afspraak werd punctueel nagekomen. De mensen weten waarover ze het hebben en productkwaliteit is zeer hoog. Al veel complimenten van buren en vrienden mogen ontvangen.

Zevenheuvelenweg 70

5048AN Tilburg