Goede beoordeling en uitleg van de betreffende artsen
Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent. Marian / team Echozorg
Uitleg bij de onderbouwing van de behandeling was goed. Met humor gebracht in ontspannen sfeer. Uitleg over leefregels had wat specifieker gemogen. Deze kreeg ik later goed bij telefonisch contact. Dus heel tevreden.
Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen. Marian / team Echozorg
De wachttijd was erg lang door uitloop gedurende de dag. Behandeling prima.
Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent. Marian / team Echozorg
Heel vriendelijk ontvangen en heel serieus genomen, na 2 jaar eindelijk een oorzaak gevonden voor mijn klachten en direkt geholpen! Erg tevreden!!
Wat heerlijk dat er na 2 jaar een oorzaak is gevonden, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
Het was eigenlijk heel snel duidelijk en daar houd ik van....gelijk een doorverwijzing....dikke prima
Bedankt voor uw review met 5 sterren. Marian / team Echozorg
De diagnose tennisarm is aan de hand van de echo duidelijk uitgelegd en de mogelijke behandelingen zijn doorgesproken. Na mijn vraag of ik een plaatje gemaild kon krijgen heeft de echo specialist opnieuw de echo gemaakt en toegelicht terwijl ik met mijn telefoon alles heb gefilmd.
Top dat u tevreden bent, bedankt voor uw beoordeling. Marian/ team Echozorg
Ik ben vandaag snel, kundig en zeer plezierig geholpen door Dr. Maarten Schuiling en zijn collega, in de vestiging van EchoZorg in Amsterdam-Noord. Aangezien ik veel wandel en feitelijk continu pijnklachten heb in mijn linkerknie had ik gevraagd om een echogeleide injectie. En dat heeft men bij EchoZorg vrijwel pijnloos gedaan. Daarbij kreeg ik op een prettige manier uitgebreid uitleg over het hoe en waarom. Ik kan EchoZorg aan iedereen aanbevelen.
Wat fijn dat u de moeite heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
Ik kon heel snel terecht, werd heel prettig ontvangen, goed onderzocht en gediagnostiseerd. Er werd mij goed uitgelegd wat er aan de hand was en wat de opties waren, waarna ik gelijk werd geholpen aan mijn sluimbeursontsteking. Ook werd mij uitgelegd wat de beperkingen voor de komende tijd waren en de eventuele nazorg. Je zou willen dat alle medische zorg tegenwoordig op deze manier zou worden ingericht.
Bedankt voor uw verslaglegging en beoordeling van Echozorg. Ik geef uw complimenten door aan ons team. Marian / team Echozorg
Pluspunt was dat ik gelukkig snel terecht kon bij Echozorg in Zaandam. Echozorg was aanbevolen door schoonzus die in Amsterdam geweest is. Spijtig genoeg ben ik niet ook naar het filiaal in Amsterdam gedaan. Ze waren in Zaandam kundig en snel maar communicatief voor mij niet erg sterk. Ik ben helaas door ziekte te zwaar en ik rook ( 5 sigaretten per dag) en voelde mij gelijk veroordeelt. Terwijl ik al een tijdje meedoe met een programma om af te vallen en het bij mij niet door het eten komt. Het voelde alsof het allemaal mijn eigen schuld was dat ik pijn aan mijn schouder had en voelde me als een klein kind behandeld. Net als je vroeger gepest werd. Er werd letterlijk gezegd: er hangt ook een heel gewicht aan de schouder. De rest wat er gezegd werd zal ik niet herhalen. Ik weeg 120 kilo en er zijn al wat kilo's vanaf maar ik had niet het gevoel dat ze luisterden toen ik vertelde waar ik mee bezig was. In het verslag aan mijn huisarts staat dan ook: Leefstijladviezen (roken/gewicht) besproken, emotioneel beladen onderwerp voor patiënte. Nou dat was het zeker, want ze bleven maar doorgaan hierover en ben huilend naar huis gegaan. Misschien volgende keer aan de patiënt vragen hoe het zou kunnen komen dat je zwaarder bent. dat had al veel gescheeld.
Vervelend om te lezen dat uw ervaring niet geheel positief is, u geeft niet aan of er na het onderzoek een behandeling is uitgevoerd. Ik breng uw verslag onder de aandacht van de behandelaars in Zaandam. Marian / team Echozorg
Benadering vanuit echozorg is heel prettig. Rust en tijd genoeg voor bespreken en behandelen van de klachten.
Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent over persoonlijke benadering van ons team. Marian / team Echozorg
Uitstekend geholpen,zeer vriendelijk ben zeer tevreden TOP.
Bedankt voor uw review met 5 sterren. Marian / team Echozorg
Ben bij echozorg in Almelo geweest. Een fijne orthopeed en echografist. Er word rustig de tijd voor je genomen en alles word duidelijk uitgelegd. De tweede x dat ik er kwam heb ik een acp injectie gehad voor mijn tenniselleboog. Ook nu werd alles goed uitgelegd wat er ging gebeuren en advies voor herstel. Nu hopen op goed herstel .
Bedankt dat u de ervaring bij Echozorg met ons deelt, top uw beoordeling met 5 sterren. Marian / team Echozorg
Na een slechte ervaring bij het dijklander ziekenhuis te Purmerend, ben ik hier zeer goed geholpen. Duidelijke uitleg over de aandoening en ook over mogelijk herstel.
Fijn dat u de ervaring bij Echozorg met ons wil delen, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
Deskundig, professioneel en vlot geholpen.
Bedankt voor uw positieve review. Marian / team Echozorg
De arts wist snel de diagnose te stellen met behulp van de echoapparatuur. De arts en echografist waren zeer goed op elkaar ingespeeld. Duidelijke verwachtingen m.b.t. het effect van de behandeling geschetst. Enige minpunt is dat zowel de wachtruimte als de behandelkamers in locatie Houten erg klein zijn.
Bedankt voor uw review, fijn dat u dit met ons wil delen. Ik geef uw ervaring en punt van aandacht door aan ons team. Marian / team Echozorg
Op zeer korte termijn behandeld, waarbij in 1 afspraak de diagnose wordt vastgesteld en de behandeling plaats vindt. Professioneel en kundig.
Fijn dat u de ervaring met ons deelt, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
8 maanden met pijn in mijn schouder gelopen dacht steeds dat tijd heelt alle wonden, dus niet maar na slechts 1 bezoek bij Echozorg Hoorn ben ik na 1 week al zo goed als pijn vrij en daar ben ik erg blij mee.
Wat fijn om te lezen dat u na een week al zo goed als pijnvrij bent. Bedankt voor uw beoordeling met 5 sterren. Marian / team Echozorg
Heel goed geholpen en ook heel goed uitgelegd.
Bedankt voor uw positieve review, fijn dat u tevreden bent. Marian / team Echozorg
Zojuist bij echozorg Amsterdam geweest. Het eerste wat me opviel was dat ze met een team van 3 specialisten werken. De othopeed was een ontzettende aardige en warme man. Ook de twee dames waren erg vriendelijk. Alles werd tot in de details rustig uitgelegd en ik werd uiteindelijk goed onderzocht. De corticosteroïden injectie deed bijna geen pijn omdat ik zo op mijn gemak werd gesteld door de twee dames. Ontzettend bedankt dat jullie zo geduldig waren. Ik kan niks anders zeggen dat jullie de beste zijn in mijn ogen. Je voelt je hier gehoord als mens. Met vriendelijker groet, Mandy
Bedankt voor uw positieve review, top om uw uitgebreide verslag te lezen. Ik geef uw complimenten door aan ons team. Marian / team Echozorg.
goed bereikbaar met de auto , vriendelijk en behulpzaam
Fijn dat u zo tevreden bent, dank voor uw beoordeling. Marian / team Echozorg
Er wordt goed geluisterd en gekeken naar de klacht. Indien nodig gelijk behandeld. Evt. Wat de mogelijkheden verder zijn wordt besproken met jou.
Bedankt voor uw review, fijn dat u de ervaring met ons wil delen. Marian / team Echozorg
werkelijk Top Service en uiterst klantvriendelijk consult, behandeling en zeer waardevolle adviezen.
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg.
pervect behandelt en goeie uitleg
Bedankt voor uw positieve review. Marian / team Echozorg
Doen moeite om je zo snel mogelijk naar een praktijk te laten komen. Want het gaat meestal om veel pijn. Dat is voor mij prettig geweest.
Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent. Wij proberen inderdaad op korte termijn een afspraak te plannen. Marian / team Echozorg
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.