Prima snel en zeer toegankelijk
Ben zeer tevreden
De heren samen vullen elkaar goed aan en geven een compleet plaatje. Snelle diagnose en gelijk behandeling/injectie in schouder, is ideaal. Goed dat veel op Echozorg terug te lezen is, want men krijgt veel info in korte tijd. Storend werkt wel dat tijdens een consult er constant meldingen binnenkomen op hun mobiele telefoons, die ze tijdens een behandeling constant in de gaten houden.
Kon snel terecht en goed geholpen
Het gesprek ging zeer gemoedelijk, goede uitleg n.a.v. de klachten en het onderzoek en de injectie is zeker zeer vakkundig gezet zonder heel veel pijn. En nu maar hopen dat de behandeling voldoende is.
Ik kon de volgende dag al terecht op een vd locaties. Op het eerste gezicht oogt het wat rommelig, maar het contact met beide heren was duidelijk, vriendelijk en to the point. Diagnose was snel gesteld en gelijk een injectie kunnen krijgen, hier was ik heel blij mee.
Vrijdag heb ik gebeld voor inlichtingen en woensdag daarop kon ik terecht. Via de echo was er duidelijkheid over mijn situatie en heb ik in overleg gekozen voor een bloedplasma behandeling. Het zou pijnlijk zijn maar dat heb ik niet zo ervaren. Nu het resultaat afwachten. Elly
Heb het als zeer goed ervaren en het wordt duidelijk . uitgelegd wat er gaat gebeuren
Ik heb baat bij de behandeling
Ik ben uitstekend geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn verhaal. De uitleg van de oorzaak van de klacht was helder en de daaruitvolgende vervolgbehandeling ook.
Ik kon heel snel terecht en je eigen wens wordt ook op prijs gesteld dit is in het ziekenhuis wel anders
Jullie missen een assistente. Niet fijn dat tijdens t consult de telefoon ook beantwoord moet worden, en alle rompslomp erom heen door echoscopist en orthopeed zelf gedaan moet worden terwijl je t gevoel hebt dat ze niet ruim in hun tijd zitten. Wel fijn dat zowel orthopeed als echoscopist samen t consult doen.
Goed en meteen geholpen zonder lange wachttijden!!
Ze nemen mijn klacht serieus.
Professioneel geholpen
dhr. de Zoete en dhr. Schillemans helpen je professioneel, vriendelijk, snel en accuraat. ook hele communicatieve zorgverleners. Directe diagnose, een dag later in je mailbox. Indien nodig verwijzen ze door naar een specialist. Dit is mijn tweede traject bij Echozorg Het eerste traject ging ook vlekkeloos. Aanbevolen.
Stipt op tijd Deskundig en vlot echo-onderzoek knie en meteen verslag van de uitkomst - goede ervaring.
Ondanks dat dhr. De Zoete vakantie had, heeft hij me toch geholpen.
Ik kom heel snel terecht voor een echo. Heb een duidelijke diagnose gekregen en gelijk een prik. Heel blij met de snelle behandeling.
Ik kon binnen 5 dagen terecht en de diagnose was snel gesteld.
Was half uurtje uitgelopen
Afspraak kon snel gemaakt worden. Van intake naar echo naar behandeling in één vlotte run. Goede uitleg voorafgaand aan de behandeling.
Na jaren, eindelijk een ‘diagnose’ en worden er gelijk verdere stappen gezet.
Behandeling voor mijn knie
Afspraak binnen één week, goede uitleg en onderzoek. Gelijk behandeling . Prima team.
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.