Diagnose snel vastgesteld. Behandeling tot nu toe succesvol. Hoop bij volgend contact wat meer te weten te komen over hoe verder met de krachtopbouw.
Fijne sfeer tijdens het consult en heldere uitleg over de diagnose en het behandelplan. Er werd mij niets opgedrongen. Wel werd er veel gesproken over bevriende collega's waar ik in het behandelplan bij terecht kon. Gaf een beetje vreemd gevoel.
Afspraak binnen één week. Behandeling keurig op tijd begonnen en binnen 40 minuten stond ik weer buiten. Diagnose gesteld en gelijk gehandeld.
Na maanden tobben, heel veel pijn en meerdere bezoeken aan huisarts, foto en echo in ziekenhuis ben ik eindelijk op het goede adres! Mijn frozen shoulder wordt eindelijk goed en serieus behandeld! Snel aan de beurt en meteen een behandeling gekregen na een goede uitleg.
Na lang “gedoe” en wachten op ziekenhuizen belde ik op maandag en kon zelf de dag er na terecht. Robert bedankt voor een normale uitleg en een directe behandeling. Nu nog even wachten wat er gebeurt ……. Ook het vervolg traject is duidelijk en als dat eventueel net zo snel verloopt ben ik een blij en gelukkig man maar m’n meisje nog veel blijer. Tot snel voor de andere kant en zie het weer positief! Groet, Frans
Fijn
Goed duidelijk advies en fijn dat ze je bij je voornaam noemen nadat je kennis hebt gemaakt. . Na advies ook direct een injectie gekregen . Parkeren was wat lastiger maar ook dat is goed gekomen.
Ik ben vriendelijk met duidelijke uitleg en zeer kundig meteen behandeld.
Na een echobeoordeling gezien wat de problemen zijn en mij doorgestuurd naar een specialist. Heren hebben verstand van zaken.
Die mannen zijn er met het door mij nog nooit ervaren voornemen hun patienten onmiddelijk de meest geschikte zorg te geven, in hoog tempo. Zij verdienen een stoel in de hemel.
Goede vriendelijke ontvangst. Het intake gesprek was zeer direct in de vraagstelling en kwam kundig over. Het onderzoek kwam als vakbekwaam over en met een kundige uitleg welke ik persoonlijk zeer prettig vond. Ik ben gerust over de vervolgbehandeling en zie het met vertrouwen tegemoet. Reitze Dijkstra
Zeer snel afspraak kunnen maken binnen 3 dagen. Aardige, kundige en resolute mannen en niet te formeel, waardoor er een prettige ongedwongen sfeer ontstaat. Meteen actie ondernomen na echo met behandeling en dezelfde dag het verslag gehad. Kleine tip: veel medische terminologie, dus wellicht iets meer Jip en Janneke bij uitleg patiënt waardoor het beter opneembaar is en blijft hangen.
Kon snel terecht voor een afspraak, uitleg was heel duidelijk, de barbodage behandeling vond direct plaats, ik werd op mijn gemak gesteld en er werd duidelijk advies gegeven
Snel geholpen en direct de uitslag van het onderzoek, en gelijk behandeld.
Goed en gedegen lichamelijk onderzoek
Professionele hulp helemaal Okay
Zeer goed!
Nadat ik op internet Echozorg had gevonden als mogelijke behandelaar van mijn kalkafzetting in de schouder, heb ik hen gebeld. Zonder al te veel gedoe is er meteen een afspraak gemaakt voor een paar dagen later. Op de afspraak is zorgvuldig de diagnose bevestigd die via vooronderzoek al was gemaakt. Daarna heeft er meteen een behandeling plaatsgevonden, die nu al vruchten afwerpt.
Waarom ging ik niet direct naar echozorg!
Duidelijke uitleg en meteen de klacht aangepakt
Ik lees nooit eenn enquete
goed, duidelijk en naar ik hoop met het gewenste resultaat. Dat moet de komende 2 weken blijken.
Flexibele qua tijd. Goede en eerlijke advies. Tevreden bezoek. Ga ik zeker terug.
Diagnostiek uitgebreid. Bedreven artsen. Communicatie uitmuntend. Efficiënte driehoek behandelaar - huisarts - patiënt. (Binnen één dag brief bij huisarts, keurig ge-cc’d).
Gewoon goed
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.