Behandelaars zijn zeer vriendelijk en voorkomend, na uitstekende vragenronde een duidelijk onderzoek en behandeling gekregen. Nog even afwachten of de behandeling aan slaat, is na 1 dag nog te kort om te beoordelen.
is erg goed.
goed pijn vrij
Ik maakte me erg zorgen over een in opkomst zijnde tweede frozen shoulder. Gelukkig kon ik in Hoorn meteen terecht. (In Groningen was de wachttijd ruim een maand.) Vriendelijke heren, ze toonden betrokkenheid, zorgzaamheid, legden uit (overlegden met me) wat ze gingen doen. Na 3 dagen had ik al veel minder pijn. Nu door met oefeningen.
Goede uitleg, stipt op tijd, vriendelijk en vooral kundig
Snel geholpen en reageert snel op de mail die je verstuurd zeer tevreden
Er werd echt naar je geluisterd en als je ergens naar vroeg of specifiek iets op de echo wilde zien namen ze alle tijd om het weer opnieuw te laten zien
Goed voorbereid op de behandeling
Doordat er op een goede wijze wordt gecommuniceerd en goed wordt uitgelegd wat er aan de hand is en wat de mogelijke behandelingen zijn, kreeg ik een zeer goed gevoel over Echozorg.
Op de site van echozorg had ik verschillende behandelingen gelezen, o.a. de behandeling met hyaluronzuur. Dat leek me een goed alternatief voor een prik met cortisone. We werden later dan onze afspraak binnen gelaten en blijkbaar hadden de heren daarom haast. De intake was erg rommelig omdat er een telefoontje tussendoor kwam. Vervolgens zei de orthopeed, "hup opstaan nu". Toen de echo werd gemaakt waren beide heren er van overtuigd dat de Cortisone prik de enige oplossing was en ze verzekerden mij dat ik binnen een paar dagen van de pijn af zou zijn. Tussendoor was er nog enige discussie met de orthopeed die duidelijk niet open stond voor een andere oplossing omdat het niet wetenschappelijk bewezen was. De heren garandeerden mij dat de enige bijwerking was dat je opvliegers kreeg. Uiteindelijk heb ik me over laten halen en de prik werd gezet. Ik me nog maar net aangekleed toen ik al bijna de deur uitgeduwd werd. Blijkbaar waren ze uitgelopen en moest het allemaal snel. Na 5 weken is er aan de pijn niets veranderd, de prik heeft dus niet geholpen. Helaas waren de bijwerkingen meer dan de heren beloofden, want het heeft mijn schildklier die al jaren zonder medicatie stabiel was, weer doen opvlammen. Dit is helaas niet even snel weer op te lossen. Dat betekent dat het herstel en de pijn nog langer gaat duren. Als ik geweten had dat de behandeling die ze op de site aanbieden eigenlijk helemaal niet geschikt is, dan was ik nooit gegaan. ook een huisarts kan een cortisone prik zetten en dat is nog veel goedkoper ook.
Ik ben zeer vriendelijk ontvangen waardoor ik me gelijk op mijn gemak voelde. Er werd veel en goede aandacht aan het probleem besteed.
Fijn om zo snel terecht te kunnen. Het is duidelijk dat echozorg veel ervaring heeft met frozen shoulder problematiek. De verwijzing op de locatie zelf zou iets duidelijker mogen zijn en ook de rolverdeling tussen echoscopist en orthopeed was niet altijd duidelijk.
Je werd netjes geholpen en niet te lange wacht tijd . En je werd serieus genomen met je klacht.
2 deskundigen beoordelen de klacht en nemen het gelijk in behandeling
zeer tevreden
Ik was hier niet tevreden , er werd slecht geluisterd naar mij als persoon . Er werd veel haast gemaakt en de heren zaten meer op hun laptop dan dat er naar mij werd geluisterd . Daarbij stond er een fout in mijn rapport, ik kreeg er een afwijking bij die ik helemaal niet heb . Contact verloopt moeilijk en tot op heden is er nog niets gecorrigeerd. Ik zal hier zeker niet terug komen en zal ze ook zeker niet aan anderen aanbevelen.
Vandaag in Amsterdam langs geweest. Dacht hielspoor te hebben maar na maken vd echo blijkt het dus fat pad syndroom te zijn. Is niet te genezen/behandelen. Zolen moeten nu aangepast worden.
Prima behandeling. Wel veel voorbereidende handelingen (weer via echo metingen van ontsteking,) die al eerder door de fysiotherapeut waren gedaan. Ik ging ervanuit dat we meteen overgingen tot een injectie. Daarvoor kwam ik ook. Maar verder prima begeleid. Goed advies ook hoe om te gaan met de schouder na de injectie.
De heren hebben gelijk geholpen op dezelfde dag nog dat ik zoveel pijn had. De injecties waren afschuwelijk. Maar hielpen wel. Helaas is na een flinke wandeling die ik noodzakelijk moest maken de pijn weer half terug. Hierover belde ik en mag maandag nog even bellen. Evt worden er foto’s gemaakt. Injecties krijg ik niet meer. De heren die daar samenwerken proberen wel snel en goed te helpen. Niet iemand lang te laten wachten
Ze zijn heel vriendelijk en doen ze hun werk heel goed
Na de verwijsbrief van de huisarts snel aan de beurt goede uitleg en correct behandeld nu een week verder en wel iets pijn maar niet meer de pijn die er eerst was.
Bij binnenkomst intake-gesprek, waarna echo werd gemaakt van kniegewricht. Daardoor vastgesteld dat zich vocht had opgehoopt in knieholte en slijtage aan knie. Vocht werd vervolgens afgezogen en in knie werd ontstekingsremmer en “smeermiddel” ingespoten. Alles bij elkaar 20 minuten. Omdat ik ‘s avond werd opgenomen in ziekenhuis, heb ik al een week niet gelopen en kan dus niet beoordelen hoe de knie zich houdt bij belasting, maar de dagelijkse pijn is wel verdwenen. Dank daarvoor.
Ik voelde mij serieus genomen en kon snel bij Echozorg terecht. Voor iemand met een gehoorprobleem kan het soms te snel gaan. De benadering is prettig en maakt een professionele indruk.
Ondraaglijke pijn in de schouder, geen enkele pijnstiller hielp meer. Één bezoekje aan Echozorg en het kwaad was gevonden en werd direct opgelost (pijnvrij!). Nog geen 24 uur na het eerste telefonisch contact kon ik al terecht bij Echozorg.
Na een slechte ervaring bij de Bergmankliniek heb ik een second opinion bij echozorg aangevraagd. Bij echozorg kon ik snel terecht. Ze hebben mijn verhaal en zorg goed aangehoord en hebben een uitgebreide echo gemaakt en laten zien waar het niet goed zat. Dit gaf voor mij bevestiging en daardoor ook rust. Ondanks dat de uitslag niet heel fijn was.
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.