Snel duidelijkheid over de precieze aard van mijn klachten en behandelplan.
Kon gelukkig heel snel terecht, en eigenlijk vrij snel duidelijkheid wat er aan de hand was !!!
Na bijna een jaar lang schouderpijn mijn verhaal gedaan. Er werd met aandacht geluisterd en meegedacht. Met echo werd de plek en oorzaak van het euvel gevonden en kreeg ik de keus voor een cortisol injectie. De duidelijkste pijnplek (ac- gewricht) is nu volledig weg, ook al weet ik dat het eventueel een tijdelijke oplossing is en slijtage onomkeerbaar. Het was even reizen maar zeker de moeite waard. Dank!
Plezierige benadering, duidelijke uitleg, professioneel.
Wel een beetje rommelig, maar duidelijk advies. Kwamen ondanks alles professioneel over.
Had een zeer goed gevoel bij de behandeling en diagnose, goede uitleg en aardige mensen,wist in een dag wat er aan de hand was,en geven een duidelijk advies
Ik was heel blij met de deskundigheid en informatie van de 2 artsen. Ik ben heel goed geholpen!!
Het consult wordt door beide heren tegelijkertijd gedaan. Direct een echo gemaakt en de opties besproken. Helder en to the point. Dat was zeer verhelderend en prettig, en ik heb volledig vertrouwen in hun advies.
Na jaren therapie, bezoeken orthopeed en “je bent te oud om geopereerd te worden(was toen 60), eindelijk twee specialisten die in één dag uitgebreid onderzoek doen, diagnose stellen en behandelen. Resultaat: pijnvrij!
Ik ben zeer deskundig behandeld voor mijn klacht. Ook vond ik de beide heren zeer vriendelijk.
Veel aandacht voor diagnose, behandeling en advies.
Helder en duidelijk. Voelde vertrouwd en kwam professioneel over.
Snel geholpen en direkt de uitslag van het onderzoek. De uitleg was duidelijk en het voorstel voor plan van aanpak ook
Mijn bezoek aan Echozorg is prettig verlopen.
Nadeel, dat ik half uur later pas aan de beurt was, dan was afgesproken. Maar verder tevreden. Alleen ik wacht nog op het verslag via de e-mail. Heb hem niet in spam mail gehad. Dus ik hoop dat het verslag nog gemaild kan.
Professioneel,
Naar aanleiding van mijn hielspoor klachten een goede diagnose gesteld na een echo, en vervolgens een vervolg traject besproken met de mogelijkheden van behandeling.
Positief
Al jaren af en aan ernstig last van hielspoor aan mijn rechtervoet. Best lastig als je veel wandelt. Veel geprobeerd van fysio tot en schoktherapie. Niets nam de pijn weg. Vorige week verwezen naar Echozorg in Hoon en kon een dag later terecht. Daar door de twee behandelaars zeer uitgebreid onderzocht met behulp van een echo. Heldere uitleg van wat er op het schermpje te zien was. Omdat ze als team werken kreeg ik meteen een first en second opinion te horen. En aansluitend een cortico injectie en nog een verdere verwijzing. De injectie doet behoorlijk pijn maar is het meer dan waard. Ik loop inmiddels ruim een week pijnvrij, dat is even wennen na al die jaren. Ik ben dus erg blij dat ik Echozorg gevonden (bij de Bergman Kliniek kon ik pas in feb 22 terecht) heb en mocht daar een zeer plezierig consult hebben. Dank daarvoor! Het zijn professionals die tijd nemen voor de diagnose en continu toelichten wat ze doen. Wat ook erg efficiënt is is dat de gehele behandeling in 1 keer plaatsvind. Voor mij wel handig omdat ik niet echt in de buurt woon. Maar u bovenstaand kunt u opmaken dat het de reis meer dan waard is.
Uitgebreid gevraagd wat de klachten zijn, wat wel en niet gaat. Bewegingsbeperkingen analyseren middels oefeningen. Ik was overrompeld door de diagnose en had ik niet zien aankomen. Doorverwijzing naar orthopedisch chirurg voor verdere behandeling of operatie.
van daar mijn afspraak ook weer bij echozorg
Goed en duidelijk helaas had ik er niets aan.
Duidelijke conclusie,menselijk,uitleg hoe en wat. Geen onnodige zorg.
Ik snel een afspraak plannen. En na anderhalf jaar klachten en pijn, eindelijk duidelijkheid.
Snel geholpen en duidelijk advies
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.