Nadat de huisarts aanvraag had verzonden werd ik al binnen 10 minuten gebeld. Afspraak gemaakt binnen 3 dagen kon ik al terecht in Heemskerk. Super geholpen alles werd duidelijk uitgelegd tijdens de echo. Ook de injectie in pols ging via de echo op de juiste plaats. Hoe het uitpakt weet ik nog niet maar pijn is al een stuk minder. Bedankt echozorg voor de snelle afspraak.
Bedankt voor uw review, fijn dat u zo tevreden bent. Marian / team Echozorg.
De afspraak maken ging bijzonder snel en soepel. De behandeling was keurig op het afgesproken tijdstip (geen wachtenden voor me ). Inhoudelijk een goede diagnose gesteld, en duidelijk behandelplan, fantastische service
Bedankt voor uw uitgebreide verslag en positieve beoordeling. Ik geef uw complimenten door aan ons team. Marian / team Echozorg
Er wordt goed naar je geluisterd en je wordt serieus genomen.
Bedankt voor uw positieve review. Marian / team Echozorg.
Duidelijke diagnose, direct verhelpen. Echter de directheid was wel te direct. Om iets 3 keer te zeggen wat patiënt al weet en aan het werk ermee is, vond ik teveel. Ik was dan ook in de auto echt overdonderd en uiteindelijk boos om de manier! Belangrijkste doel dat het helpt en dat de patiént er mee aan de gang is.
Bedankt voor uw review en het doorgeven van uw ervaring tijdens het consult. U geeft ook aan "Echter de directheid was wel te direct " , mocht u hierover nog willen praten, neemt u dan even contact met ons op. Marian / team Echozorg.
fantastisch geholpen kon meekijken en het hele proces volgen.
Top dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
Geholpen door 2 mannen voor pijn in mijn knie, echo gemaakt & goed advies gekregen vanuit verschillende oogpunten. Nu maar even kijken wat het beste voor mij werkt!
Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent. Marian / team Echozorg
Goede zorg gekregen
Bedankt voor uw review, top dat u tevreden bent. Marian / team Echozorg.
Duidelijke uitleg en daarna prima (pijnloos) geholpen..
Bedankt voor uw review met 5 sterren, fijn dat u zo tevreden bent. Marian / team Echozorg
Ben eerder geweest en wist wat me te wachten stond behandeling werd zorgvuldig gedaan ben zeer tevreden
Bedankt dat u de moeite heeft genomen om een positieve review te plaatsen. Marian / team Echozorg
Vorige week een afspraak in kunnen plannen, snel aan de beurt, kundig en gespecialiseerde artsen.
Fijn dat u tevreden bent, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg
Kundig en goede vragen
Bedankt voor uw positieve vijf sterren review en beoordeling met een 10. Marian / team Echozorg
Snel, functioneel en relaxed geholpen
Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden bent. Marian / team Echozorg
Snel en goed geholpen, afspraak ook snel kunnen maken. Veel fijner dan naar een ziekenhuis!
Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent, bedankt voor uw review. Marian / team Echozorg.
Goede uitleg en adequaat handelen echt klasse
Bedankt voor uw positieve review en beoordeling met 5 sterren / 10. Marian / team Echozorg
Werd goed geluisterd en aandacht aan besteed. Uitleg en behandelingwas prima Indien nodig,ga ik zeker naar Echozorg terug.
Kon op zeer korte termijn een afspraak maken. Uitleg en behandeling heel duidelijk en professioneel. Kon meekijken met de echo en kreeg uitleg over wat er precies te zien was.
Bedankt voor uw review, fijn dat u tevreden over onze werkwijze en behandelen. Marian / team Echozorg
Omdat er een echografist en orthopeed aanwezig waren, is er na een lichamelijk onderzoek en de echo, direct resultaat en direct behandeling. Je weet dus direct waar je aan toe bent. Al mijn vragen werden in begrijpelijke taal beantwoord. Zo zou elke medisch behandeling moeten gaan.
Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring . Het is inderdaad mogelijk om na een gestelde diagnose, tijdens het eerste consult al een behandeling uit te voeren. Ik geef uw complimenten door aan de behandelaars. Marian / team Echozorg
No nonsens en to the point anamnese, onderzoen en advies.
Bedankt voor uw review met 5 sterren en cijfer 10. Marian / team Echozorg
Ze waren duidelijk met uitleggen Dat vond ik erg fijn Vond ze alleen een beetje erg druk Misschien moest ze opschieten en snel zijn Maar top gedaan
Goede uitleg en eerlijke beoordeling.
Na vier dagen gaat het al beter met de duim na de behandeling. Dit had ik veel eerder door dit team moeten laten doen
Bedankt voor uw review, top dat u zo tevreden bent. Vaak kunnen we na een diagnose, tijdens het 1e consult al behandelen. Marian / team Echozorg
Aardige artsen. Oprecht en geven je toch de mogelijkheid om zelf te kiezen of je wel of niet een operatie wilt. Ook al zou de arts het waarschijnlijk niet doen. Keuze is bij de patient.
Bedankt voor uw positieve beoordeling, fijn dat u tevreden bent over de werkwijze van onze artsen. Marian / team Echozorg
Fijn om te lezen dat u tevreden bent, bedankt voor uw review Marian / team Echozorg
Ben nu voor de tweede keer in 11 maanden in Amsterdam geweest voor een infiltratie onder echo van mijn grote teengewricht. Zo precies infiltreren is alleen mogelijk onder echo. Erg fijn en zo kan ik een belastende operatie gelukkig nog uitstellen. Dank aan deze kundige medewerkers!
Bedankt voor uw review, top dat u dit met ons wil delen. Ik geef uw complimenten door aan onze artsen. Marian / team Echozorg
Ik vind het beoordelen zo lastig omdat ik niet kan overzien hoe lang ik baat heb bij de injectie. Vr groet, Bob Bunck
Bedankt voor uw review, meestal geeft de injectie goed en langdurig effect . Marian / team Echozorg
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.