Het contact met Echozorg ging makkelijk en een afspraak kon snel gepland worden. Orthopeed Pieter Schillemans en echografist Robert de Zoete hebben mij hartelijk ontvangen. Jammer dat het probleem niet 100% is vastgesteld maar de injectie heeft tot op heden baat dus daar ben ik erg blij mee! Ik kom graag weer mocht dat nodig zijn. Minpuntje is parkeren. Dat ze geen eigen terrein hebben. Zeker als je van ver komt is dat wel fijn.
Snel geholpen en duidelijke uitleg.
Prima ontvangen en goede behandeling
Niet mijn eerste contact met Echozorg. Een aantal jaren terug liep ik al tijden rond met een pijnlijke schouder en had ik meerdere behandelingen gehad bij verschillende zorgverleners. Geen enkele behandeling hielp en de pijn bleef. Rob kwam er uiteindelijk achter dat ik mogelijk een gescheurde pees had en stuurde me door naar het ziekenhuis, waar de diagnose werd bevestigd en waar ik uiteindelijk geopereerd werd, weg pijn. Nu loop ik al meerdere jaren met hielpijn rond. Ook weer verschillende behandelingen bij verschillende zorgverleners ondergaan. In 2019 ook bij Rob behandeld geweest waar 2x een injectie is gezet. Geen van de behandelingen resultaat. De pijn is meestal hanteerbaar maar soms ook niet. Beperkt wel mijn leven. Opnieuw bij Rob op consult geweest, Rob gaf aan een second opinion te willen van een andere arts, deze wordt door hem ook aangevraagd. Dus wordt vervolgd.
Mooi dat de echo meteen door de specialist beoordeeld kon worden
Fijne ervaring, niks op aan te merken
Vakkundige, professionele heren die weten wat ze doen. Duidelijke taal, daar hou ik van. Tot nu toe het idee dat het heeft geholpen.
Vriendelijke specialisten, die oprecht willen weten wat het probleem en oorzaak is, en daarna een passende behandeling aanbieden.
Nog maar weinig ervering op gedaan met 1 x hulp gehad, komt wel goed met vervolg.
Heel prettige ervaring goed geholpen voelde me zeer serieus genomen .Tot nu toe ook heel goed resultaat.
Had een tennis elleboog, met gericht prikken was de pijn dezelfde avond al verdwenen, helemaal top
Positieve ervaring. Er werd goed gekeken en met elkaar overlegd over eventuele diagnose.
locatie novawere goed bereikbaar.
Goed geholpen, alle denkpistes samen onderzocht en uitgesloten. Accuraat te werk en duidelijke uitleg gekregen.
Duidelijk uitgelegd wat ik mankeer.
Goed onderzoek gehad van achillespees. Doorverwezen naar shockwave therapeut. Na 6 behandelingen geen last meer na ruim meer dan een halfjaar pijn gehad te hebben. Top
Goede en snelle actie diagnose en behandeling
De behandeling was goed
Erg veel vertrouwen in deze 2 mensen. Ik ben hier al meerder keren geweest. En ben meteen van mijn pijn af.
Snel en goed
tot nu toe super wacht het vervolg traject nog af
Ik werd goed onderzocht en ben zeer goed geholpen met een goede uitleg. Echt een aanrader. We moesten er een eind voor rijden maar dat is het zeker waard.
Er werd goed geluisterd
Prima gedaan, ben enorm gerustgesteld naar huis gegaan. Dank daarvoor.
Fijne ontvangst en ben blij dat ik nu weet wat ik mankeer aan mijn arm ....ik dacht dat ik peesontsteking had maar door middel van echo en zorgvuldig onderzoek blijkt dit niet het geval ..en hopelijk met de kenacort injectie en rust gaat het genezen
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.