Eindelijk aandacht luisterend oor en adequate behandeling. Blij dat ik kennis heb gemaakt met dit instituut.
Bij binnenkomst voelde ik mij enorm op mijn gemak en de heren namen echt de tijd om mijn verhaal en situatie duidelijk te krijgen zodat ze doelgericht te werk konden.
In eerste instantie kwam de echografist wat gehaast op mij over. Ik had graag herinnerd geworden aan het meenemen van eventueel aanwezige X-fotos of kopie ervan. Nu heb ik het nagezonden, maar gelijk mee, ben ik ook zelf vergeten. Het maken van afspraken gebeurt tijdens het consult, dat kwam wat rommelig over. Toen het apparaat het uiteindelijk deed, ging het verder allemaal goed. Geen verdere opmerkingen meer en was het een prima consult.
Ik kwam met voetpeesplaatklachten en dacht dat ik die dag een bloedplasma injectie zou maar na een echo en onderzoek van de voet vonden ze dat te rigoreus. Dat zou mijn proces van herstel vertragen, 6 weken rust terwijl ik al veel kon. Geen bloedplasma dus, maar het aanbod dat als ik het zou willen een minimale hoeveelheid cortisonen injecteren. Ze lieten de keuze aan mij.
Na mijn eerste bezoek aan Echozorg kan ik de professionele behandeling van met name Rob de Zoete zeer waarderen. Na maandenlange bezoeken aan andere Fysioterapeuten kwam ik via via in contact met Echozorg die gespecialiseerd zijn in het onderzoeken van schouderklachten. Na een klein uurtje ging ik met een prik weer naar huis en kon meteen het verschil al voelen(minder pijn) En dezelfde avond ging het steeds beter. Een dag later waren de pijnklachten voor een groot gedeelte al weer minder.
Snelle service, vakkundig, goed bereikbaar
Prettig contact, heldere uitleg.
Afspraak was snel gemaakt. Serieus en gedegen onderzoek met duidelijke uitleg van de diagnose en aanbevolen behandeltraject.
Snel afspraak kunnen maken, en vakkundig onderzoek. Aardige mensen
Binnen 1 week het onderzoek én de behandeling, goed geregeld!
Ik wilde graag een second opinion. Het was fijn dat er met andere ogen naar mijn kwaal gekeken werd.
Deskundige uitleg van de problematiek en de oplossing hiervan. Luisteren naar de klachten en deze serieus nemen.
Right from the 1st contact via the phone to the last contact 2 weeks after my visit, my experiences with Robert and Pieter were excellent. Both gentlemen are VERY warm and empathetic. The took their time to listen to my injury history and complaints before asking all the relevant questions. Then they both thoroughly examined my schoulder independentley and then together before arriving at a mutually agreed diagnose. The injection was given painfree. I will DEFINATELY be referring ECHOZORG. Consumate PROFESSIONALS! Thankyou VERY much.
Uitgebreid onderzocht, echo enz. (voorlopige) diagnose gesteld en meteen injectie in het gewricht. Dat geeft al direct verlichting van de pijn en betere bewegingsmogelijkheden. Nu nog afwachten hoe dat op termijn verloopt. Zeer positieve ervaring.
Heren nemen ruim de tijd met vragen, test en echo, zeer prettig. Fijne sfeer en goeie uitleg van behandeling. Doordat ik zelf zo blij was dat na verdoving eindelijk pijnvrij was, vergeten hoe te gedragen na 24u. Wellicht idee om info mee te geven. Meer dan tevreden
De behandeling is heel professioneel. De uitleg van de klacht en de behandelingsplan wordt duidelijk aangegeven.
Duidelijke uitleg, wat de diagnose is en wat eraan te doen is. Ook de mededeling dat de klacht niet altijd meteen in 1x verholpen is.
Heel deskundig en snel
Robert de Zoete is de echografist die ook de orthopedische behandeling uitvoert. ik ben er bijna flauw gevallen door de pijn omdat deze man een aantal keer mis prikte. Uiteindelijk heeft het niets geholpen en heeft een echte dokter het moeten herstellen. Rekening van echozorg €550. rekening van het herstellen€ 80. Het herstellen was in principe de zelfde behandeling maar dan pijnloos. Wees gewaarschuwd
ik heb zeer veel pijn van een frozen schouder en ontzettend bang voor een injectie door het gerustellende optreden is het heel erg meegevallen en word mijn pijn nu minder. Heel blij dat ik deze keuze heb gemaakt.
Onderzoek en behandeling in één, binnen 1 week een afspraak, zelfs nu in coronatijd, erg prettig.
Wat een goede en professionele zorg.
Ik heb het als zeer prettig ervaren, er wordt goed geluisterd, besproken en behandeld. Hele fijne artsen
Deskundigheid prima maar vond de vervolg afspraak in het geheel wat haastig en miste meer informatie tijdens en na de behandeling .
Afspraak was snel geregeld, een paar dagen later de behandeling voor mijn schouder wat met een dag of twee geen probleem meer gaf. Ben zeer tevreden over hoe het gegaan is.
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.