Goede uitleg aardige heren.
Na mijn probleem was uitgelegd werd er direct een behandeling gedaan om de oorzaak te vinden van de klacht . Klacht werd daarna direct behandeld . Nazorg was ook prima want als de klacht aan bleef , kan je zo weer op korte termijn weer een afspraak maken .
ik ben heel tevreden over de behandeling snel geholpen
Mijn ervaring is goed
Binnen twee dagen kon ik terecht. Tijdens eerste consult meteen onderzoek, diagnose en behandeling gestart. Geruststellende gedachte dat de injectie heel precies geplaatst kon worden dankzij de echo.
kon heel slecht langs komen en de artsen hebben gelijk gehandeld
Zie bovenstaand. Zal andere het zeker aanbevelen
Ik kon snel terecht en zorgvuldig onderzocht en behandeld in een consult! Aardige mensen.
Twee professionals die snel een diagnose kunnen stellen en daarna aangeven wat de mogelijke oplossing voor het probleem kunnen zijn.
Prima 2 deskundigen die je aan zich op je kwaal storten.
Telefonisch goed bereikbaar waardoor er snel werd geschakeld. Kon in dezelfde week terecht en dat is zeer prettig. Door aanwezigheid van orthopeed wordt de vraag direct doorgezet en is er een actie.
Snelle afspraak. Vriendelijke ontvangst. Resultaat nog niet super! Even afwachten nog denk ik?
Er was een vlot contact bij de eerste aanmelding. Ik kon er na een paar dagen al terecht, waarna na het intakegesprek meteen een onderzoek werd gedaan en de klacht behandeld.
Snelle diagnose en advies met betrekking tot behandelmogelijkheden. Efficiënte en professionele aanpak.
Bedankt voor de beoordeling!
Ik was erg blij toch geholpen te kunnen worden in Corona tijd. Het is fijn dat je zo snel terecht kan, dat staat op de website en wordt gelukkig waar gemaakt. Ik voelde me op mijn gemak gesteld en er werd uitgelegd wat ze tegenkwamen tijdens de echo. Tot nu toe heb ik veel baat bij de echogeleide injectie en ik hoop dat dit nog even mag duren en anders kom ik zeker terug. Het enige voor mij is dat ik het wel fijn had gevonden om een mail te krijgen waarin de bevindingen en adviezen in stonden zodat je dat nog eens terug kan lezen.
Vlot geholpen. No nonsense. Ik voelde me gezien en gehoord. Daardoor voelde het goed om de injectie te laten toedienen. En ik heb er geen spijt van.
De combinatie van deskundigheden levert duidelijkheid en richting op in de behandeling. Ik heb veel profijt daarvan en het is ook prettig om goede adviezen te krijgen. Je kunt ook snel terecht bij Echozorg.
De echogeleide injectie werd zeer vakkundig gegeven. Aanvankelijk had ik wat moeite met het feit dat de injectie gegeven werd door de echografist , maar kan niet anders zeggen dan dat hij het uitstekend deed.
Om te beginnen biedt EchoZorg je een luisterend oor, want ze nemen de tijd voor je (30 minuten consult). Vervolgens kijken ze niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit met de echo. Een openbaring! Ik zag mijn eigen slijmbeursontsteking groot geprojecteerd op het beeldscherm. En daarna kreeg ik een echogeleide injectie met een goedje waarvan ik de naam al weer vergeten ben. Maar de pijn was sneller minder, omdat ze precies in de ontsteking prikten. To the point! Kortom top, want binnen 10 minuten wist ik waar ik al maanden mee rondliep. Had ik maar eerder aan de bel getrokken.
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.