Professioneel geholpen en vriendelijk

• Waar kent u Echozorg van? Krant, Fysiotherapeut
  • Voor welke klacht bent u geweest? Schouder

Vriendelijke bejegening en deskundige uitleg, behandeling en advies.

Ik kwam hier voor de derde keer en wat ik prettig vond en vind is dat de behandelaars je geen valse hoop willen geven, maar toch mogelijkheden zien om een chronische situatie niet als uitzichtloos te beschouwen. Wat ik geleerd heb is dat pezen, botten, spieren, banden en slijmbeurzen op een ingewikkelde manier met elkaar samenhangen en dat een samenloop van specifieke omstandigheden ervoor kan zorgen dat die samenhang verstoord kan worden. Ik denk dat de behandelaars niet uit het oog verliezen dat iedere verstoring unieke kanten heeft.

Vriendelijk, snel en vakkundig

Het pand is verouderd en onpersoonlijk. Maar de artsen waren vriendelijk, duidelijk in communicatie en snel met het onderzoek. Uitslag direct bekend en besproken. Erg prettig.

• Voor welke klacht bent u geweest? Schouder, Elleboog

Pijnlijk maar hoop nu van mijn klachten af te zijn.

Ben positief behandeld!

• Voor welke klacht bent u geweest? Pols of hand

Zeer goed en vriendelijk

Ik voel me zeer op mijn gemak mede omdat ik serieus genomen word en er op een uitgebreid onderzoek goed gezocht word wat er met mijn klacht aan de hand is.

• Waar kent u Echozorg van? Anders
  • Voor welke klacht bent u geweest? Enkel of voet

Snelle afspraak, beoordeling en behandeling

Heel prettige beoordeling klacht en gelijk behandeling, Top

• Diagnose
  • Uitleg oorzaak van uw klacht N.v.t.
  • Voor welke klacht bent u geweest? Schouder

Keurig op tijd geholpen. Behandeling het maken van de echo ging goed empatisch Uitleg diagnose

• Waar kent u Echozorg van? Fysiotherapeut
  • Voor welke klacht bent u geweest? Schouder

Dit was het derde consult,weer prima

Er wordt met de echo gekeken en meteen behandeld dmv een injectie. Dit was de derde keer in ruim een jaar en het gaat goed daarna.

• Voor welke klacht bent u geweest? Knie

Gelijk een goed en hartelijk ontvangst. Er werd duidelijk geluisterd naar de klachten, kreeg een goed uitleg wat er zoal gedaan kon worden. En het werd ook direct uitgevoerd geen doorverwijzing naar andere specialisten wel directe actie. Na de behandeling nog een beetje pijn maar 's avonds al een stuk minder. De dag er na voelde ik al niets meer. Kortom geweldige behandeling. Mijn huisarts was niet op de hoogte van Echozorg en ik werd enthousiast door de artikelen in het huis aan huis weekblad in Noord.

• Adviezen N.v.t.

Snelle afhandeling

Het is nog te kort geleden om te zeggen of het heeft geholpen.

• Voor welke klacht bent u geweest? Schouder

Uitstekende en efficiënte aanpak.

Een fijn en meedenkend contact met de helpdesk. Korte wachttijd en deskundige en efficiënte aanpak van mijn hielspoor. Kunnen aan andere organisaties nog wat van leren.

• Waar kent u Echozorg van? Via iemand anders

Snel en doelmatig geholpen

Na telefoon dezelfde dag een afspraak. Beoordeling en gelijk behandeling. Zo fijn dat dit zo kan. Ik ben iemand die behandeling graag uitsteld. Maar op deze manier kan ik er niet le lang over piekeren. Hopelijk helpt de prik weer een hele tijd om pijnvrij de dag door te komen. Super bedankt

• Voor welke klacht bent u geweest? Pols of hand

Snel een afspraak mogelijk

Prettig. Voelde echt goed. Snel afspraken ook in ziekenhuis indien nodig.

• Voor welke klacht bent u geweest? Heup

Zeer prettig en deskundig consult gehad waarin ik duidelijkheid kreeg over mijn klachten.

Na 7 maanden pijn aan mijn voet en verschillende adviezen van andere specialisten heb ik nu een duidelijk beeld van wat er met mijn voet aan de hand is. Er werd uitgebreid aandacht besteed aan mijn verhaal en klachten. Ik heb het consult als zeer prettig ervaren, professioneel, deskundig met echt oog voor de mens achter de patiënt. Dank voor de goede zorgen en adviezen.

• Voor welke klacht bent u geweest? Enkel of voet

Heel erg goed en deskundig en vriendelijkgoede uitleg er werd ook meteen uitgelegen wat er aan de hand was

• Bereikbaarheid Echozorg N.v.t.

Netjes geholpen

Maar heeft geen resultaat gehad en de kosten waren heel hoog kreeg het ook niet vergoed van de verzekering

• Diagnose
  • Uitleg oorzaak van uw klacht N.v.t.
  • Behandeling N.v.t.
  • Adviezen N.v.t.

Heel fijn

Er werd écht geluisterd en dat vind ik fijn. Beide artsen waren erg vriendelijk en stelden mij op mijn gemak. Ze namen de tijd en er was zelfs plek voor een extra onderzoek. Ze leggen alles netjes en begrijpelijk uit en de vervolg stappen zijn helder. Ik had het gevoel dat ze echt begaan zijn met een patiënt, in dit geval ikzelf. Ik ging met een goed gevoel de deur uit. Overigens zijn de assistentes aan de telefoon ook heel vriendelijk en persoonlijk. Niks zakelijke gesprekken maar oprecht

• Voor welke klacht bent u geweest? Schouder, Heup

Ze stelden duidelijke vragen, hebben mijn klacht serieus genomen. Na de echo bleek er toch een breuk te zijn. Goed advies gegeven en nu (lang) wachten tot de breuk geheeld is.

Deskundig, snel en vriendelijk

Snel een afspraak kunnen maken i.v.m. weer opspelende tenniselleboog. Duidelijke analyse en deskundig advies, vriendelijke en plezierige mensen

• Behandeling N.v.t.
  • Voor welke klacht bent u geweest? Elleboog

Zo fijn als er goed wordt geprikt! En het helpt!

In 1,5 jaar tijd nu voor de 3de geprikt in mijn heup en eerste paar dagen nog even last maar daarna maanden pijn vrij, zo fijn.

• Waar kent u Echozorg van? Krant, Via iemand anders
  • Voor welke klacht bent u geweest? Heup

Zeer prettige ervaring en nu pijnvrij!

Ik ben bij Echozorg terecht gekomen ivm een Frozen shoulder. Vanaf het telefonisch contact tot de behandeling was het heel prettig en professioneel. Ik was zeer gespannen voor de prik maar dat werd zeer goed begeleid. Ik was meteen van de ergste pijn af en nu 4 weken later ben ik geheel pijnvrij. Wat ben ik daar blij mee!!

• Voor welke klacht bent u geweest? Schouder

Behandeling tennis elleboog, die voor het bezoek aan Echozorg al 6 maanden duurde. Behandeling zeer goed, deskundig en plezierig verlopen. Bij eerste bezoek een echo gehad, beschadiging bekeken, eerste advies gebruik brace en advies 'nog even wachten met injectie'. Toen pijn toch bleef bij tweede bezoek injectie, na drie dagen was de pijn weg. Advies Echozorg: gebruik nog wel een tijd polsbrace en doe rustig aan. Heeft goed gewerkt. Pijn blijft weg. Weer contact gezocht met Echozorg om te vragen op welk moment ik weer meer kan gaan doen. Meteen door Echzorg gebeld, goed en duidelijk advies volgende stappen. Mijn ervaring dus zeer goed, korte lijnen, snel behandeld, duidelijk en deskundig advies en aardige mensen.

• Voor welke klacht bent u geweest? Elleboog

Top behandelingen!

De eerste keer, 2 jaar terug, kwam ik voor schoudergewricht. De injectie met cortico hielp niet voldoende, vervolgens barbotage gehad. Nu om de 6 maanden een injectie, zeer goed geholpen en uiterst tevreden. Inmiddels ook in behandeling voor cysten in beide knieholtes en slijtage aan knieen, prima geholpen met uitzuigen cystes, injecties met cortico en hyaluronzuur. De factuur indienen bij mijn verzekeraar, en wat deze vergoedt, dat betaal ik dan aan echozorg, dat staat ook duidelijk in de voorwaarden van echzorg!

• Voor welke klacht bent u geweest? Schouder, Knie

Niet fijn .

IKben dus 18 october geweest Kreeg toen een nieuwe injectie met kenacort en Hyaluronzuur Ik heb al verteld een paar dagen daarna gebeld dat ik het niet meer hield van de pijn Moest maar Paracetamol nemen en afwachten Dat is nu dus vanaf 18 october en Nu is het 28 december en ik zit nog steeds thuis met erge pijn in mijn been Ik kan niets meer Word er helemaal droevig en kan alleen maar huilen Ik kan al die tijd niet meer naar mijn man in het verzorgingshuis Alles moet mijn dochter doen die zelf al jaren M.S heeft Ik voel me vreselijk door dit Kreeg bij de eerste prik in April die wel hielp.ook een rekening van 713 50 En nu Kreeg ik een dag voor kerst nog een rekening van 713.50 euro voor een injectie die het nog erger heeft gemaakt En daarvoor moeten betalen ik zit als een invalide de hele dag thuis En vraag me af hoe dit moet verder gaan Voor mij nooit meer de Echozorgkliniek

• Voor welke klacht bent u geweest? Nek- of rug

18 -10 2023 e Echo kliniek. Voor behandelig pijn ijn mijn lies

Ik was hier geweest in April.2023 kreeg toen ook een injectie in mijn lies En liep zonder pijn de deur Nu omdat door een fout van de oedeem.therapeute die mijn benen dubbelvouwde Kreeg ik na een paar uur dezelfde.pijn terug als in April.Die pijn was dus maanden weg Maar nu ik weer een injectie heb gehad waar ik hoogstens een kwartier ben binnen geweest En er al na de injectie totaal geen verdoving voelde En door mijn dochter naar huis ben gebracht En al vandaag al 6 dagen thuis zit Ik kan namelijk niet lopen van de vreselijke pijn niet meer zoals eerst aan de binnenkant van mijn lies .Maar aan de voorkant en zijkant heup en dijbeen tot mijn knie De injectie was met Kenacort 20mg icm Hyaluronzuur 40mg En het word steeds erger Ik kan amper naar het toilet lopen want dan huil.ik van de pijn Er werd aan het toen ik mijn jas aantrok.Alleen nog gezegd u moet maar eens over een nieuwe heup.gaan denken Want die is aan het slijten Ik kreeg de rekening van 723 .50 euro de volgende dag al thuis Die moet ik doorsturen naar mijn ziekte verzekering Voor een kwartier werk zoveel geld Ik schrok er zo van met mijn Aow .Ik heb ze gebeld eerst vrijdag ik moest maar doorgaan met steeds 2 paracetamols En dan maandag terugbellen zei de telefoniste Ik belde maandag dat ik verga van de pijn Ze zei dat ik dan Dinsdag maar langs moest komen in Zaandam.Terwijl.ik in Amsterdam.geprikt ben Ik zei dat ik niet eens naar het toilet kan lopen Ze zei dat ik dan maar geduld moest hebben dat het middel pas na langere tijd gaat helpen Ik voel me zo ongelukkig en verdrietig Ik had al langere tijd tickets voor naar een musical.te gaan met mijn kleindochter voor jl vrijdag en zondag Maar ik kon dus gelukkig is mijn kleindochter met haar zus Maar dan word je echt verdrietig met zo.iets

Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B

1625 NV Hoorn

085 0471627

Over Echozorg

Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.