Gewrichtspijn in schouder, behandeling heeft hooguit 20 minuten tijd gekost, geen definitieve diagnose gehad, maar het kon dit of dat zijn. Kosten ruim 500 euro. Logisch dat de zorg zo duur is!!!!!
na 4 keer bellen met een algemene vraag mbt klachten, 2 weken na de injectie, ben ik nog steeds niet teruggebeld. Er werd gezegd dat, of de arts, of de dame aan de telefoon mij zou terugbellen. Bij mijn tweede telefoontje werd gevraagd of ik dan een controle afspraak wil maken...nee, ik wil alleen teruggebeld worden mbt mijn vraag. Bij mijn derde telefoontje werd er voor de 2e keer een app gestuurd naar de arts, dan moest hij zeker wel terugbellen. Bij mijn vierde telefoontje werd gevraagd of ik veel napijn had na mijn bloedplasma behandeling... Dat heb ik helemaal niet gehad! Ik heb uit frustratie de telefoon erop gegooid. Na een week heeft nog steeds niemand mij teruggebeld. In de rapportage staat ergens heup LI, mijn behandeling was rechts. Kortom: erg slordig en slechte nazorg.
Onprettige ervaring hij kwam ruim een uur te laat op zijn eigen afspraak. De afspraak ging onprofessioneel er werd totaal niet geluisterd naar me klacht. echo met apparatuur die niet goed functioneerde. Ik zou ze niet aanbevelen!
Er wordt slecht naar je geluisterd en vervolgens kreeg ik een prik op de verkeerde plek en na dat ik twee weken later terugkwam en zei constateerden dat ze er niet goed zaten kreeg ik de schuld dat ik niet duidelijk was geweest. Prik twee erin en dan maar afwachten of dat het idd was wat er gedacht werd want op de echo konden ze het niet duidelijk zien. Ben naar het ziekenhuis gegaan en binnen twee minuten constateerde de radioloog met een echo dat er daadwerkelijk wel een probleem in de voet zat, orthopeed vond spuiten erin zetten een lapmiddel om tijdelijk van de pijn af te zijn en adviseerde om het operatief te verhelpen. Sorry maar echo zorg heeft een ander belang dan mijn belang.”
Ik had erge last van mijn schouder en kon binnen een week terecht. Daar werd gekeken en meteen kon ik kiezen of ik er een spuit in wilde. Deze heeft erg goed geholpen. De echografist en de orthopeed waren erg aardig, luisterden goed en waren kundig. Ik zou er zo weer naartoe gaan.
Professioneel.
zeer goede ervaringen
Snelle en duidelijke uitleg, direct actie ondernomen. Resultaat is nog even afwachten maar na dit onderzoek lijkt het inderdaad op beginnende artrose.
Prima zorgvuldig na de knie gekeken
direct geholpen duidelijke uitleg, geen valse verwachtingen prettige mensen had me niet beter kunnen wensen
Afwachten hoe het gaat. Indruk praktijkruimte, erg rommelig, maar dat zegt niets over de behandeling
Na 2 jaar fysio terechht gekomen bij Echo-zorg. Wat ern verademing Keurige en vriendelijke mensen die nasr he luisteren rn begrip hebben en met je meedenken over wat je wilt. Ik ben super blij dat ik een afspraak heb ge maakt en na 3 dagen kon ik .al komen voor een behandeling voor mijn knie waarin ik via de echo een injectie heb gekregen . Over 2 weken weer even bellen hoe het is gegaan. Pijn is ietsje minder nog niet hele maal opgelost maar ook daar kunnen ze weer wat aan doen. Ik kan ze aanbevelen
Veel vragen over mijn privé leven Ik heb Elleboog klachten op mijn bieden handen Onderzocht alleen een hand
Snelle handeling en behandeling.
Correcte, efficiënte en snelle afhandeling. Duidelijke en heldere uitleg van het probleem.
Zeer tegenvallend. Ik wil van de vreselijk pijn bij hielspoor af. Krijg ik het advies voor zooltjes. Dat duurt zeker nog weken voor ik de zooltjes überhaupt heb en dan nog weken voordat het aanslaat. Daarna mag ik terug komen voor pijn bestrijding. Nou dat ga ik dus andersom doen. Dit is niet wat ik, middels de advertentie, verwachte. Binnen een week van de pijn af. Helaas niet voor mij. Wat een teleurstelling, geen echozorg meer voor mij. Het is dat ik een ster in moet vullen bij het volgende onderdeel. Wat mij betreft geen ster.
Geachte mevrouw, Natuurlijk vinden we het jammer dat u het consult zo slecht beoordeeld. Met uw voet bent u van harte welkom voor een behandeling als u steunzolen heeft laten maken. Er zitten aan cortisone injecties bij peesaandoeningen ook behoorlijke nadelen. Cortison heeft kan het peesweefsel behoorlijk beschadigen vooral als je het medicijn in het peesweefsel injecteert. Maar ook als er bij een pees te veel spanning ontstaat zoals dat bij de aanhechting van de peesplaat onder de hiel. Soms is het beter om eerst goede voorwaarden te creëren voor een injectie. Anders is de kans groot dat de klachten snel terug komen of dat er de peesplaat inscheurt. Op onze website staat niet binnen een week van de pijn af. Maar binnen een week onderzocht en en indien geïndiceerd behandeld. Beterschap Robert de Zoete
Prima en geen wachttijden
een gericht onderzoek en in mijn geval opgelucht eindelijk te weten wat ik heb!
Hartelijke ontvangst, voelde me op mijn gemak, er werd goed geluisterd en gekeken naar mijn klacht. Goede diagnose en met aandacht de echo gedaan en CS toegediend.
Ik kon binnen een week een afspraak maken en tijdens het consult kon ik ook meteen behandeld worden. Heel prettig, dat het allemaal zo snel geregeld kan worden.
Aandacht voor mijn klacht, duidelijke diagnose en vlotte, klantvriendelijke behandeling.
snel en goed behandeld
Volgens mij ging het heel professioneel, Eerst een paar testjes, toen de echo.
Tot nu toe neemt de klacht iets af... Tevreden dus
Ze hebben bij echozorg een echo gemaakt en ik moest een foto laten maken in het ziekenhuis , ik kon meteen weer terecht en ze konden meteen vertellen wat er aan de hand was. Door de uitslag hadden ze een injectie gegeven in de knie,
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.