Mooi om jullie als team te zien opereren! Na vriendelijke intake en goede diagnose gelijk actie genomen. Bedankt !
Het was erg fijn dat ik zo snel terecht kon, bovendien kreeg ik meteen een echo en een injectie. die hielp, wat natuurlijk geweldig is. iedere stap deed me heel erg veel pijn, en nu veel minder.
Snel een afspraak gevolgd door een snelle diagnose
Vakkundig en met hart, ging een beetje snel
Vriendelijke ontvangst. Ontspannen sfeer. Grote deskundigheid
Duidelijk uitgelegd wat het probleem was en geweldig geholpen.
Ben blij met het onderzoek!
Pijnlijk, zowel letterlijk als figuurlijk maar wel heel duidelijk en open advies. Alle ruimte om vragen te stellen en duidelijke heldere antwoorden. Waarbij goed gekeken wordt naar wie de cliënt als persoon is en wat voor haar passend is in toon, tekst, uitleg en advies.
goede behandeling, duidelijkheid wat er gaat gebeuren, duidelijk in diagnose. voelde erg ontspannen tijdens behandeling. erg vriendelijke heren
No nonsense, duidelijke uitleg en meteen aanpak implementeren. Heel prettig (eerste) bezoek.
Begrijpen je klacht en constateren direct het probleem tensidytopi Prik gehad direct geen pijn meer Heerlijk Helaas na 4 dagen was de pijn weer terug Binnen kort weer een afspraak maken Wat er nog meer aangedaan kan worden
Er werd goed naar mij geluisterd en naar de klacht gekeken
Was goede ervaring aardige mensen zeer duidelijk
Duidelijk Snel terecht kunnen Zeer aardige en kundige mensen
Professionele hulp. Zeer tevreden.
Na telefonisch contact kon ik direct de volgende dag komen. Na onderzoek werd vocht in het heupgewricht gezien en de heupkop had een afwijkende vorm. Ik had mij ingesteld om een injectie met corticosteroïden te krijgen en wilde eerst de resultaten hiervan afwachten en pas daarna een nieuwe heup overwegen. Na 14 dagen bleek de vermindering van de pijn minimaal te zijn en werd door de orthopeed voorgesteld nieuwe foto’s van mijn heup te maken. Daaruit bleek verergerde artrose. De radioloog zou met mij contact opnemen om te vertellen wat er nu verder zou gebeuren, maar ondanks verschillende afspraken werd ik niet teruggebeld. Best vervelend, want ik zat steeds lang te wachten. Wel had ik al bij het eerste consult begrepen dat het geven van een injectie inhield dat de volgende 3 maanden geen heupoperatie mocht worden uitgevoerd. Hopelijk krijg ik nog bericht over hoe het nu verder gaat
Leuk ontspannen
Er werd vakkundig naar mijn probleem gekeken! Duidelijke uitleg gekregen. Kortom zeer tevreden.
Heel snel diagnose ,,en meteen geholpen
Ze hebben het goed gedaan. De ene was aan het voelen en de ander schreef op de computer.
Zeer aangename heren. Duidelijk in uitleg. Direct behandeld. Heel fijn. En geheel pijnloos. En nog belangrijker: gelijk resultaat
Goed en goede diagnose
Had al ontzettend lang erg lanst van mijn schouder. Door een lange wachttijd voor een echo van mijn schouder in het ziekenhuis ging ik zelf opzoek en kwam ik bij echo zorg uit. Ik kon de volgende dag al terecht en heb een barbotage gehad. De pijn was bijna gelijk zo goed als weg!
Dr. C.J.K. van Aalstweg 13 B
1625 NV Hoorn
Echozorg is een echo-orthopedisch diagnose en behandelcentrum in Hoorn en Amsterdam. ‘Eerst zien, dan behandelen’, is al jaren de uitgesproken visie van Echozorg. Echozorg is sinds 2007 gespecialiseerd het onderzoeken en behandelen van patiënten met schouder-, pees- en gewrichtsklachten. De orthopeed en echografist van Echozorg werken snel en efficiënt samen om een goede diagnose te stellen en u tegelijkertijd een effectieve behandeling aan te bieden. Met meer dan 17.000 uitgevoerde echo onderzoeken en 5.000 echogeleide injecties en behandelingen, zijn wij de eerste en meest ervaren echopraktijk van Noord-Holland.