Prima geholpen

De mensen die er werken zijn altijd vriendelijk. Als je iets van ze nodig hebt moet je er wel regelmatig zelf achteraan bellen, vandaar de 7.

Heel goed

prima!

prima, aardig en snel

Fijne garage met aandacht voor de klant

Fijne ontvangst door Sander, duidelijke uitleg op wat afgesproken is en op gestelde vragen. Hier wordt net dat extraatje gedaan, wat door de klant als prettig kan worden ervaren, zoals een keurig gratis gewassen auto na de servicebeurt. Ga zo door!

Ik ben zeer tevreden, het moet eigenlijk een negen zijn.

Ik ben zeer tevreden met de personen van de receptie,en blij met de haal en breng service. ( ik ben 87 jaar) Mijn auto is weer een jaar goed gekeurd, door het goede onderhoud.

Goede service!

Keurig geholpen!

Deskundig, vriendelijk en transparant

mijn auto en ik werd uitstekend behandeld gisteren.

Fantastisch

Servicebeurt gekregen en de auto schoon weer meegekregen. Alles spic en span, auto rijdt weer alsof hij nieuw is.

Prima geholpen

Fijne ervaring qua service en denken mee

Correct te woord gestaan.

Al jarenlang tevreden

Uitstekende dealer. Al jarenlang 2 auto's in onderhoud bij Emerpark Hilversum. Altijd duidelijke afspraken van te voren. Een klein minpuntje: nog steeds geen gratis vervangend vervoer.

Gewoon goed

voortreffelijk

de wijze waarop ik geholpen ben o.a. door Peter Grim was grandioos.mijn dank is groot

keurig zeer tevreden

conform afspraak, tot in detail verzorgd proficiat

Geweldige garage

Deskundig, eerlijk en zeer vriendelijk personeel! Heel tevreden over garage Emerpark Hilversum

Prima, als altijd

Snel, efficiënt, vriendelijk

Klantgerichte deskundigheid

Klantgerichte deskundigheid

Topservice

Goede service, thuis gebracht en weer opgehaald. Heel tevreden!

Na een aantal nare ervaringen bij een andere dealer is het nu helemaal goed gegaan. Heerlijk, dat dat ook kan.

Top onderhoudsbeurt en service.

Perfecte service. Goede en snel gemaakte afspraak. Zeer goed verzorgde periodieke onderhoudsbeurt. Ik was vergeten update van het navigatiesysteem te vragen, ook dit was netjes uitgevoerd. Zeer vriendelijke bediening bij het brengen en ophalen van de auto.

Netjes en conform afspraak

Conform afspraak. In het algemeen niet pro-actief.

Vriendelijk, behulpzaam, goed.

Klantgericht

Zeer vriendelijk en servicegericht Altijd bereid toelichting te geven bij het voorstel tot reparatie.

Franciscusweg 4

1216SK Hilversum

06 51 10 64 02

Over Emerpark Hilversum

Nefkens is de Citroën dealer in de regio Midden Nederland. Met 15 vestigingen is Nefkens de grootste Peugeot/Citroen dealer van Nederland. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant.