Goede service tegen een stevige prijs.

Goede service. Neemt wel wat tijd in beslag ook na aangeven dat er op gewacht zou worden. Prijstechnisch ten opzichte van gereden kilometers aan de hoge kant.

Fijne, persoonlijke benadering

Was daar voor bandenwissel. Werd plezierig en persoonlijk geholpen door de balie medewerker.

Altijd vriendelijk

Weer de top service zoals we gewend zijn.

Wij hebben weer de topservice ervaren die we gewend zijn. En het maken van een afspraak ging ook soepel daar waar je bij andere garages soms tot 2 maanden moet wachten.

Alles conform afspraak

Uitstekende service

Uitstekende service

Topservice. Goed overleg, weer met een veilig gevoel de weg op!

Goed overleg over de werkzaamheden. Eerlijkheid dat mijn aangevraagde grote beurt nog niet nodig was, en deze dus ook niet uitgevoerd. Er wordt altijd goed meegedacht met de klant.

gewoon prima opgelost

afspraken worden 100% nagekomen en probleem met de autokachel uitstekend verholpen.

Erg goed

Ze luisteren naar je. Denken mee. Zijn erg vriendelijk. Ben zeer tevreden.

Teleurstellend

Als een koude douche

Auto beurt gehad, wachten in koffiehoek. Voldoende leesvoer en gratis koffie.

Toppers zijn het daar in Nijkerk

Topservice! Degelijk en betrouwbaar. Ik blijf groot fan.

Ik kan gelukkig weer veilig rijden toppie

prettig

Altijd tevreden wordt altijd op de hoogte gebracht al er iets is. Kortom een fijne garage .

Uitermate prettig

Fijne mensen die altijd meedenken. Top bedrijf!

Matig had er meer van verwacht

Matig had de auto eerder neer gezet maar hadden ze niet zien staan. Dus op de dag van de afspraak was hij niet klaar. Maar als je een auto mist kun je ook even bellen. Ik had gedurende de dag zelf een paar keer gebeld maar waren telefonisch niet bereikbaar. Als compensatie zouden ze de auto “reinigen” maar als ze de auto wassen moeten ze ook het wax even van de ruit en ruitenwissers halen anders krijg je een witte waas op je ruit. En binnen lag er bagger op de vloermat van iemand met vieze schoenen gooi dat er dan weer even uit.

Denken met de klant mee

Vriendelijk personeel. Denkt mee in oplossingen. Fijne garage!

Altijd uitstekende service

Het is altijd een fijne autodealer waar je goed wordt ontvangen. Je kan gebruik maken van de koffiehoek en krijgt een werkplek aangeboden als je wilt werken tijdens het wachten. Meestal komt men even een update geven als het iets langer duurt dan normaal. Meerdere keren dus al een prettige ervaring gehad….

Ik houd niet van hengelen naar hoe het was

Zie boven

Direct geholpen, goede service en geen verrassingen.

APK-keuring zonder verassingen en snel en vriendelijk geholpen.

prima geholpen zoals gewoonlijk

APK en kleine beurt. Keurig netjes geholpen met prima resultaat

Vriendelijke en vakkundige communicatie

Ondanks lastige problematiek, toch één gedegen afhandeling

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.