Altijd vriendelijke mensen aan de balie, de koffie staat klaar en duidelijke uitleg wat er met de auto moet gebeuren.

Toppers zijn het daar in Nijkerk!

Zeer fijne garage. Wordt vriendelijk en menselijk geholpen. Zeer vakkundig.

Behulpzame, aardige en kundige mensen

Vlotte behandeling door aardige en kundige mensen

Keurig zoals altijd alle afspraken nagekomen

Auto gebracht conform planning. Keurig reminders ontvangen zodat ik de afspraak niet kon vergeten. Auto heeft zomerbeurt gekregen tegen de afgegeven prijs. Geen onverwachte tegenvallers.

Prima geregeld!

Vakantiecheck van de auto is weer prima verlopen! Vervangende fiets was geregeld, tussentijds gebeld over stand van zaken en gebeld toen de auto klaar was. Kortom, goed geregeld. Met dank aan Michiel en zijn collega's.

gewoon goed

goed ontvangst bakkie koffie mocht zelfs met stoel in de zon zitten ;)

Schroef in de linkerachterwiel, zonder afspraak langs gegaan en direct geholpen. Prima service incl. Koffie

Snel geholpen

Ik kom er altijd.

Persoonlijk, meedenkend, vriendelijk

Altijd vriendelijk, bereidwillig, en persoonlijk personeel naar ons als klant.

Gewoon goed!

Altijd prettig.

Prima zaak

Snel en geweldig geholpen

Zie bovenstaande

Onderhoud van de auto vlot en klantvriendelijk geregeld.

Altijd tevreden over nekkend Visser Nijkerk. Ik heb er nu mijn 2e private lease auto geregeld. Altijd was ook de auto nog even netjes gewassen, wellicht hoort dat er niet bij, maar dat viel wel even iets tegen nu het deze keer niet zo was. Verder prima. Vriendelijke groet, Yvonne Muis

Topbedrijf

Zeer vriendelijk personeel. De auto werd bij band vernieuwen ook nog even nagekeken. Gelukkig want slechte snaar naar dynamo. waarschuwing om remblokken te vernieuwen. Toppers. O ja. Lekkere koffie

Als van ouds, prima service en vakmanschap.

Ik kom al jaren bij visser Personeel is vriendelijk maar moet wel zeggen dat het nu allemaal wat onpersoonlijker is geworden, voorheen werd het eerste kopje koffie voor je gepakt en nu mag je het allemaal zelf doen, is in principe niet erg maar toch. Het bedrijf is nu groter en commerciëler . Ik rij graag Peugeot en zal dat voorlopig ook blijven doen. En zal dan ook zeker bij visser blijven omdat ik weet dat mijn auto daar goed vandaan komt na een controle beurt.

Gewoon goed

Conform verwachting.

Een fijne garage

Vriendelijke mensen aan de service balie En goede en vriendelijke monteurs die hun vak goed verstaan en met je mee denken En niet het onderste uit de kan willen halen Nefkens Visser is een fijn bedrijf in alle opzichten

Zoals altijd, goed, kundig en duidelijke prijsafspraak.

zie kopschrift.

Altijd goy

Altijd goed

Echte klantvriendelijkheid en gezelligheid.

Ik werd ook nu weer perfect geholpen. Men begrijpt en doet precies wat je wilt. Maar ook tijd voor even een gezellig babbeltje. Ik ga hier graag naar toe.

keurig door Koen geholpen

zowel telefonisch als fysiek de problemen accuraat verholpen.

Snelle en goede service en ook vriendelijk personeel.

Ondanks dat er werd overgewerkt door het personeel werd mijn auto direct opgehaald en een vervangende auto meegebracht, maar door de snelle service was de auto ook weer in één dag gemaakt.

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.