In 1984 kocht ik mijn (onze) eerste Peugeot bij de "familie" Visser.

Betrouwbaar en loyaal door alle jaren heen. En dat geldt voor alle personeelsleden!

Super aardig en behulpzaam keurig op tijd klaar

Fijn geholpen en fijn meegedacht

Helemaal prima

Prima contacten, afstemming, meedenken, alles uitgevoerd zoals besproken. Auto rijdt als een tierelier. Wat wil een mens nog meer.

Jammer dat het ophalen van de auto niet volgens afspraak gebeurde. Dit is al vaker gebeurd. Jammer. Verder goed tevreden

Gewoon goed!!!!

Na storingsmelding kon ik bijna gelijk komen en is de melding gewist. Tot nu toe geen melding meer gehad.

Goed contact

Volle tevredenheid

Als mijn gevoel goed zit bij deze garage dan kan het voor mij niet meer stuk.

Super service

Wederom een prima service geleverd door de mensen van Visser

Zoals altijd weer service op maat

Er wordt hier heel goed geluisterd en vragen zeer uitgebreid beantwoord. Daarna goed advies echt specifiek voor mijn situatie. Klant staat op 1. Vervolgens leveren ze maatwerk en volledig volgens gemaakte afspraken. Overigens op lange termijn win-win situatie want je blijft hier terugkomen en durft/kunt hier alles te vragen.

Is goed

Is goed

Persoonlijke aandacht is top.

Heerlijk dat afspraak is afspraak en de bandenwissel goed verliep. Hulde voor de vriendelijke ontvangst en tijd voor een praatje.

Heel goed!

N betrouwbare garage waar je altijd terecht kunt. Ook voor advies tussendoor.

Goede service én contact!

Reparatie volgens afspraak gedaan enzo de hoogte gehouden van de voortgang.

Super goed dank jullie wel

Een leuk team

Perfecte dienstverlening en vriendelijk personeel

Snel en vakkundig geholpen

Prima service volgens afspraak

Zoals altijd correct en duidelijk. Het was precies duidelijk wat er ging gebeuren en wat de kosten zouden zijn.

prima geholpen

als vanouds, prima service

Prima.

Ze denken met je mee

Naast de standaard onderhoudsbeurt zijn wat extra punten gedaan, zoals het vervangen van de batterijtjes in beide sleutels en we kregen een advies over een beschadiging aan de lak. Ook kregen we twee vouchers voor een gratis wasbeurt, omdat de receptionist zag dat er een sleutel van onze tweede auto aan de sleutelbos zat. Dat noem ik service met iets extra’s. Bovendien was de onderhoudsbeurt ruim binnen de aangegeven tijd klaar.

Zoals gewoonlijk, prima geregeld!

Vlotjes verlopen winterbandenwissel. Dank aan Michiel en zijn collega!

Correct aardig personeel.goed geholpen..

Prima service.

Alles is correct uitgevoerd netjes uitgezogen van binnen Goede uitleg gekregen Niks aan toe te voegen

Inzicht in kostenposten vooraf.

Wat een mooi systeem. Vooraf inzage in de kosten van de beurt en de mogelijkheid om extra diensten in je “winkelwagentje “ te zetten. Extra onvoorziene kosten werden telefonisch tijdens de beurt besproken en conform de kosten opgave uitgevoerd.

Prettig, snel en correct

Voor het eerst bij deze garage. Zeer gied bevallen

Boekdrukker 1

3861SE Nijkerk

06 51 10 64 02

Over Nefkens Nijkerk

Nefkens Visser is de Peugeot dealer van Nijkerk en omgeving. We hechten veel waarde aan de tevredenheid van u als klant. U merkt dit zodra u bij ons de showroom inloopt. Al onze medewerkers staan klaar om u te helpen bij de keuze voor een nieuwe auto of bij het onderhoud aan uw huidige auto.