Wij zijn vanaf de start prima ontvangen en behandeld. Wij vonden goede vakmanschap en services.
Alles verliep soepel. Monteurs en kraan op afgesproken tijd, top. Afspraken in dit geval geen wassen neus. Correcte vakmensen. Op alle vragen antwoord. Einde werktijd was pas toen alle rommel opgeruimd was.
In showroom van Polystyle duidelijke uitleg over hun product gehad. eerlijk en goed verhaal. Dakkapel is snel geleverd, geplaatst en afgewerkt. Personeel is correct en werkt netjes en ruimt na afloop alle rotzooi op en neem het afval mee. Na plaatsing werd keurig contact opgenomen of alles naar wens was. Betrouwbaar bedrijf met goede service.
Zeer netjes gewerkt, aardige en goede vakmensen.
Personeel zeer kundig en meewerkend / meedenkend. Op tijd aanwezig en alles netjes achtergelaten.
We werden erg goed en vrijblijvend geholpen. Geen opdringerige verkooppraatjes. Alles in goed overleg.
De afspraken worden goed na gekomen. Het personeel werkt hard. In een dag klaar is ook in een dag klaar. Ze gaan niet weg voor het af is.
Mijn echtgenote en ik zijn uitermate blij met onze nieuwe dakkapel ! Ondanks dat ik niet snel tevreden ben ( Pietje precies ...) ben ik buitengewoon gecharmeerd door de kwaliteit - de afwerking - en deskundigheid van iedereen binnen Poly Style. Wij zijn trots de bezitter te mogen zijn van een Poly Style Dakkapel !
Het product van Polystyle heeft ons overtuigd om niet te kiezen voor een houten dakkapel. We zijn erg tevreden met de gehele uitstraling en samenwerking.
Vakkundig en doet niet moeilijk om kleine extra werkzaamheden. Denk mee in mooi afwerken.
heerlijk om te merken dat alle afspraken nagekomen worden en ook de service hoog in het vaandel staat.
Duidelijke en eerlijke informatie gekregen bij het opvragen van de offerte. Vervolgens is de dakkapel volgens afspraak geleverd en gemonteerd. Voordat de werkzaamheden begonnen werden de trap en gang afgedekt. Personeel ging pas weg toen alles klaar was en nam ondanks dat het al laat was nog de tijd om alles opgeruimd achter te laten en het geleverde werk toe te lichten.
Ik heb de klantbehandeling als prettig en zorgvuldig ervaren. Zonder pardon of commentaar werden ook verzoeken in tweede instantie adequaat opgepakt. In de showroom werd al duidelijk dat Polystyle een kwalitatief goed product heeft.
Goede service en kwaliteit!
Goede service, product en plaatsing. Stevige prijs waar je krijgt wel een top product met perfecte service.
Recentelijk geplaatste dakkapel, dus nog geen mening over de kwaliteit, nazorg en garantie. Alles tot nu toe naar volle tevredenheid.
Goede service en communicatie
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zijn zeer tevreden met het door u gegeven cijfer. U heeft bij ons 2 polyester dakkapellen gekocht en deze prijzen liggen inderdaad hoger dan een traditionele (houten/kunststof) dakkapel. Maar u heeft dan ook een kwalitatief zeer goede én onderhoudsvrije dakkapel. Met vriendelijke groet, Team PolyStyle
we zijn zeer tevredeen met het resultaat !! Henk, Patrick (ook Arno en Jordan) klasse
Goed werk super gedaan zelfs naar een wespen aanval
Wij zijn zéér tevreden over alles.
-alle afspraken werden nagekomen. -goede levering,goede vaklui. -alles ging razendsnel en zeer netjes -goede service
Alles klopt. Prettig contact met sales evenals de plaatsers van de dakkapel Patrick en Henk. Snelle levering op verzoek kon, goede uitleg, hard gewerkt en netjes afgewerkt door Henk en Patrick. Ik ben ben zeer tevreden.
nazorg en garantie kunnen wij nog niet onze mening geven,omdat de dakkapel nog maar 4 dagen geleden is geplaatst. Verder zijn wij zeer tevreden.