goede service, goed behandeld

In 1 dag de dakkapel geplaatst. Personeel was netjes en bel;eeffd. Alles netjes opgeruimd. Goede communicatie zowel vanuit bedrijf als vanuit personeel. Ondanks dat het een erg lange dag was voor de mannen hebben ze alles keurig netjes afgewerkt.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring We voelden ons wel bezwaard dat de mannen 12 uur in touw zijn geweest. Ze hadden zelfs weinig tijd voor pauze tussendoor. Een pluim is op z'n plaats voor de inzet!

goede service, goed behandeld

Je wordt netjes geholpen snelle levering de installateurs zijn netjes en denken ook met de klant mee

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen negatieve ervaring

Flexibel en betrouwbaar.

goede service, goed behandeld

Daniël is een vakman, hij weet waar hij over praat en denkt mee wat het mooiste resultaat geeft. Daarnaast een goede communicatie en snelle levering.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Het enige min puntje is de matige afwerking van het binnenwerk.

goede service, goed behandeld

De communicatie is erg duidelijk bij Polystyle. Er wordt veel aandacht besteed aan toelichting over de diverse te maken keuzes en het doorspreken van opties. Het inmeten gebeurt met kennis van zaken, daarbij was ook veel overleg.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Een kras op een nieuwe binnendeur, veroorzaakt tijdens de werkzaamheden. Positief is dat deze schade meteen volledig is vergoed.

Locatie in Breda.

goede service, goed behandeld

Meerdere offertes opgevraagd bij verschillende dakkapel leveranciers., waaronder een traditionele dakkapel en een polyester dakkapel Polyester dakkapel is verre van goedkoop maar het onderhoudsvrije is erg ideaal. Personeel erg deskundig en altijd bereid tot het beantwoorden van je vragen. Zijn ook bereid tot het geven van uitleg als je de binnenafwerking zelf wil aanbrengen. Dakkapel binnen 5 weken geleverd en geplaatst binnen 1 dag.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Helaas zit 1 rolluik niet helemaal waterpas (2mm). Dit blijkt helaas niet verholpen te kunnen worden omdat zijgeleider iets te lang is. In het kader van de veiligheid is het misschien raadzaam de uitvoerende werknemers uit te rusten met valbeveiliging

goede service, goed behandeld

Verstand van zaken, vakkundig advies, levering en plaatsing van de dakkapellen geheel zoals afgesproken, vriendelijk en vakkundig personeel. Hoe de dakkapellen zich houden moet uiteraard nog blijken, maar ze stralen echt kwaliteit uit.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Paar foutjes in de facturering (aanbetaling niet goed verwerkt) maar die werden zeer vlot verholpen.

goede service, goed behandeld

Wij hebben van begin tot eind,alles als zeer goed bevonden het begint al met inmeten,dat het echt allemaal moet kloppen,dan verder alles bij gemeente geregeld zodat je zelf niks hoeft te doen,dan de mannen die hem plaatsen zeer vakbekwaam,doen zelfs nog meer als afgesproken.Kortom zeer tevreden en we zullen zeker jullie naam benoemen bij familie en kennissen. Hartelijk Dank......

goede service, goed behandeld

Vanaf de eerste kennismaking t/m het plaatsen van de dakkapel is erg soepel en prettig verlopen. Ook het oplossen van kleine puntjes na plaatsing verliep erg soepel. De monteurs werken netjes en ruimen alles op. De dakkapel zelf ziet er ook mooi uit en is helemaal af. Al vele complimentjes gehad. Kortom ik ben erg tevreden.

goede service, goed behandeld

3 stuks offertes aangevraagd. Polystyle kwam op een goede 2e plaats. Toch voor Polystyle gekozen om de goede prijs kwaliteit verhouding.

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen negatieve ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Alles is snel en vlekkeloos verlopen. De dakkapel ziet er goed uit en was snel gezet. Binnenafwerking werd nog nageschilderd en alles werd netjes opgeruimd en gestofzuigd. Nadien werd er nog gebeld of alles naar wens was verlopen. Kortom, geweldige service en goede kwaliteit.

goede service, goed behandeld

In onze situatie zijn er 2 dakkapellen geplaatst op zolder waar rekening moest worden gehouden met scheidingswanden voor kamer verdelingen. Hierbij heeft Polystyle ons goed geadviseerd hoe dit mogelijk te maken is en welke kozijnindeling hierbij en bij ons huis het beste past. Het resultaat 2 prachtige dakkapelen die gelijk staan aan onze raamindeling van de eerste verdieping en die het mogelijk maken om 2 ruime slaapkamers te creëren op zolder.

levering netjes en vakmensen

• Omschrijf uw negatieve ervaring geen

goede service, goed behandeld

Polystyle levert dakkapellen van zeer hoge kwaliteit en ook de montage verliep bij ons vlekkeloos. De monteurs waren stipt op tijd, hebben de hele dag hard maar zorgvuldig doorgewerkt en aan het eind van de dag werden dakkapel en 2 velux dakramen naar tevredenheid opgeleverd. Vriendelijk personeel en heldere communicatie.

goede service, goed behandeld

Bij bezoek aan showroom wordt de klant gewezen op de vele mogelijkheden in afmetingen en extra accessoires. Personeel geeft blijk van ernorme kennis van diverse materialen. Bij het opmeten thuis worden de wensen van de klant en uitvoerbaarheid hiervan duidelijk besproken. Wij kozen voor een polyester dakkapel van ca. 4,50m. ter vervanging van een bestaande dakkapel van ca. 3.10m. De snelle levertijd en vakkundige montage/controle completeren het geheel. Mocht iemand op zoek zijn naar een nieuwe dakkapel, kunnen wij een bezoek aan de showroom van Poly-Style adviseren om kennis te maken met de grote keus aan dakkapellen.

perfect, zeker aan te bevelen

PolyStyle is een absolute aanrader voor iedereen die prijs stelt op prettige communicatie, deskundig advies, vakmanschap, klantvriendelijkheid, goede kwaliteit, nauwkeurige plaatsing, het nakomen van afspraken en ga zo maar door. Wij hebben zowel aan de voorkant als aan de achterkant een dakkapel laten plaatsen. Het hele gebeuren is prima verlopen. Hardwerkende monteurs, prettig in de omgang, evenals de verkoopadviseur die alles tot in de puntjes heeft begeleid. Kortom, PolyStyle is een voorbeeld voor andere bedrijven en verdient daarom een dikke 10 !!!

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Hebben wij niet.

goede service, goed behandeld

Verkoper Daniel prettig in omgang en houdt zich aan de afspraken. Monteurs, harde werkers en gezellige bouwvakkers.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Weinig klantvriendelijke opstelling van de administratie en Jan bij de discussie over een mogelijke verschuiving van de opleverdatum in verband met een opname van mijn vrouw in het ziekenhuis.

goede service, goed behandeld

Zeer prettig contact met Daniël, verkoopadviseur. Afspraken zijn goed vastgelegd en nagekomen. Ook de plaatsing van de dakkapel verliep uitstekend. Super gedaan, Henk en Anton! Beiden goed op elkaar ingewerkt, zeer klantvriendelijk en servicegericht. Oplevering ook door Daniël gedaan. Alles goed afgewerkt. Wij zijn heel blij met het eindresultaat. Onze complimenten!

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Géén!

goede service, goed behandeld

Het viel ons gelijk al positief op dat de verkoop-advieseur Daniel Norbert een praktijkman is die weet waar hij het over heeft. We wilden een maatwerk dakkapel voor de achterzijde van ons huis die precies lijkt op de bestaande dakkapel aan de voorzijde van ons huis. Dat is polystyle zeer goed gelukt, tot op de centimeter nauwkeurig is de dakkapel geplaatst. Dat lukt alleen maar door gedetailleerd inmeten en een staaltje vakmanschap eerste klasse. Voor perfect maatwerk raden wij dus polystyle aan.

goede service, goed behandeld

Vond het zeer prettig dat de dakkapel binnen 6 weken geleverd en geplaatst werd en dat binnen 1 dag alles gereed was.

alles goed geregeld

• Omschrijf uw negatieve ervaring geen

goede service, goed behandeld

Zeer professioneel bedrijf dat goed werk afleverd en zeer klantvriendelijk is.

Arbeidsweg 4

4794SZ Heijningen