Vakmanschap en doorzettingsvermogen vakmensen Geleverde kwaliteit en zorgvuldigheid tijdens werkzaamheden
Fijne communicatie met Daniël en meedenken. Super. Snelle levering en alles netjes volgens afspraak.
Goede service, kwaliteit en volgens afspraak, vakkundige installatie, al met al top.
Leuke mensen en een mooi eindresultaat!
prima op tijd begonnen en netjes afgewerkt en opgeruimd
Prima geholpen. Goede uitleg, gelijk thuis wezen kijken. Goed vakmensen, werken door tot het af was.
Nazorg en garantie is nog niet nodig geweest, dus daar kan ik niet over oordelen. Een cijfer tien geef ik nooit, maar we hebben wel een heel goede indruk van jullie bedrijf.
goed op de hoogte gehouden ivm de levering
Afwerking( aftimmering) is van mindere kwaliteit.
We hebben een heel goede ervaring en alles is primagegaan met het opzetten van de nieuwe dakkapel Onze complimenten
Er wordt meegedacht in de offertefase en deskundig advies gegeven. Niets dan lof voor Polystyle!
Uitgebreide uitleg en kennis van zaken op een vriendelijke manier,en het nakomen van afgesproken zaken.
We hebben eind vorig jaar een polyester dakkapel gekozen en zijn heel goed geadviseerd. Van een ander bedrijf hoorden we over nadelen die polyester zou geven maar we ervaren nu dat dat helemaal niet zo is. We zijn blij dat we voor het prijsverschil, want dat was onze twijfel, toch gekozen hebben voor een compleet afgewerkte dakkapel uit één stuk, de monteurs leggen matjes op de trap en stofzuigen na het plaatsen ook nog de zolder. We zijn zeer tevreden.
Wij zijn erg tevreden over de hulp/begeleiding/kennis en duidelijkheid. Zeer tevreden! Ga zo door.
Ondanks het uitgesproken slechte weer, bijna gehele dag sneeuwen, toch alles netjes schoon en afgeschilderd opgeleverd. Ook zijn we zeer tevreden over de nazorg van de helaas gescheurde ruit die onder garantie door Antoon werd vernieuwd.
alles is netjes afgewerkt.
Prachtige overduidelijke showroom met goede en duidelijke voorlichting over het produkt, door gemotiveerde verkoopdienst.