perfect, zeker aan te bevelen

Ondanks het uitgesproken slechte weer, bijna gehele dag sneeuwen, toch alles netjes schoon en afgeschilderd opgeleverd. Ook zijn we zeer tevreden over de nazorg van de helaas gescheurde ruit die onder garantie door Antoon werd vernieuwd.

• Omschrijf uw negatieve ervaring Geen

goede service, goed behandeld

alles is netjes afgewerkt.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring wij laten de aanneemer nog een paar kleine veranderingen doen omdat dat beter bij ons totaal plaatje past. maar waar wij pontzettend in teleur gesteld zijn is daf er tijdens het contact wat onze aannemer met jullie heeft gehad er verteld werdt dat hij naar het verwijderen van een plaat daar nog wel moet izoleren voor hij een nieuwe plaat plaatst u hebben wij zoiets waarom hebben jullie dit dan niet gedaan. maar verder zijn wij prima tevreden.

goede service, goed behandeld

Prachtige overduidelijke showroom met goede en duidelijke voorlichting over het produkt, door gemotiveerde verkoopdienst.

• Ik wil beoordelen als: particulier
  • Omschrijf uw negatieve ervaring Koude koffie.

Arbeidsweg 4

4794SZ Heijningen