Mebutrappen? Profi's aan het werk !
Zelden heb ik een team van professionals op dergelijk hoog niveau met passie, rust en overzicht een werkopdracht zien uitvoeren. Aan alles werd gedacht. En de correctheid qua omgang en het respect voor door anderen eerder geleverd werk aan wanden en stucwerk was buitengewoon. Ik verwacht dat er altijd ruimte voor verbetering is, maar bij Mebutrappen heb ik die ruimte niet kunnen vinden. Eenzame klasse in een drukke markt. Bedankt Jeroen, Remco, de monteur en de stagière voor het inmeten en plaatsen van onze sublieme nieuwe eiken trap! Wat de service betreft, bij het monteren had een monteur kleine oneffenheden ontdekt, hierop werden we aangesproken en deze werden direct bijgewerkt netjes en professioneel. Mebutrappen zal niet de goedkoopste zijn, maar kwaliteit en vakmanschap brengt hier een eindproduct van ongeëvenaarde uitstraling. Iets waarvan we heel lang plezier gaan hebben. Kortom, wij zijn super tevreden met de kwaliteit en service van de Mebutrappen uit Warmenhuizen. Gewoon een fantastisch product qua feeling, afwerking, gebruikte materialen en niet te vergeten het ontwerp. Ooit de nodige alternatieven opgezocht en alles uiteindelijk goed met elkaar kunnen vergelijken. Maar dan is de conclusie heel simpel, je weet waarvoor je betaalt, je weet na levering dat je topkwaliteit in huis hebt. Een trap van Mebutrappen is gewoon echt de moeite meer dan waard. Een trap die jouw huis de allure geeft die het verdient