Aardige zeer vakbekwame mensen.

ze denken met je mee en komen met mooie oplossingen. Werken keurig netjes! Echte aanrader!

Vakmanschap!

Uitstekende service met een geweldig resultaat! Zeer tevreden!

Prachtige trap voor een uitstekende prijs!

Open trap naar zolder laten maken en plaatsen. Binnen 20 minuten stond de trap. We zijn er erg blij mee!

gewoon heel goed.

Door de manier van ontvangst en luisteren wat wij wilden kwamen we tot een goed ontwerp, ondanks de afstandelijkheid van de corona. Het was bij ons een bestaande situatie waarbij wij niet goed wisten hoe we dit moesten oplossen. Er werd direct gezegd; we komen kijken en dat gaf ons veel vertrouwen. Alle lof voor Rick die al snel langskwam en met ons een goede oplossing besprak. Dit is nu gerealiseerd en we zijn er erg blij mee. We hebben jullie al aanbevolen bij anderen.!

Goede kwaliteit en prettig klant contact

Prachtige trap, netjes afgewerkt, stevig en vakkundig geplaatst.

Betrouwbaar, goede kwaliteit en service

Professioneel bedrijf, zeer vriendelijke medewerkers. Het inmeten werd vlot gedaan door een kundig vakman. Duidelijke offerte, je weet hierdoor waar je aan toe bent. De trap plaatsen ging ook flitsend, na 3 uurtjes zat deze erin. We zijn zeer tevreden over MEBU trappen. Dit bedrijf komt zijn afspraken na! Fijn dat er geen aanbetaling nodig is en de rekening achteraf is.

goede service ,kwaliteit en betrouwbaar

goede adviezen en leveren zeer snel. bedrijf is meedenkend en is scherp in prijs. komen afspraken na en zijn op tijd. top Mebu.

Goede uitleg goed advies mooie rondleiding en goed resultaat

Goed en vlot

Aanrader!

Vriendelijke mensen, die met je meedenken. Goede service en goede kwaliteit, van het begin tot het eind. Wij raden Mebu Trappen zeker aan.

Uitstekende service, kundig en vriendelijk in de omgang.

We hebben een trap laten plaatsen in een bestaande jaren 30 woning. Vele aannemers gaven aan geen veilige trap te kunnen plaatsen ivm de ruimte naar boven. Het was volgens hen uitsluitend mogelijk dmv een grote verbouwing. Mebu trappen is het gelukt zonder grote verbouwing een veilige mooie trap te plaatsen. We zijn erg tevreden over de plaatsing en de vriendelijke omgang met dit bedrijf. Familie Punte, Haarlem

Precies wat de bedoeling was, zonder gedoe en voor een goede prijs

Soepele communicatie. Duidelijke informatie. En alles op de afgesproken data.

Perfecte oplossing, uitstekende uitvoering

Vaste trap laten plaatsen naar zolder. Na één bezoek kwam Mebu met een perfecte oplossing qua trap voor een lastige situatie qua ruimte. Trap was snel geleverd en vervolgens uitstekend geplaatst.

Vakmensen en snelle handeling mbt leveren

Goede ervaring vanaf inmeten tot het plaatsen van de trap. Zijn er heel blij mee.

Ambacht, zij snappen dit helemaal!

Zeer goed geïnformeerd vooraf. Kijkje mogen in de werkplaats waar prachtige trappen worden gemaakt zodat we goede keuze konden maken en uiteindelijk binnen 2 uur een schitterende trap in huis geplaatst!

Top!

Mensen met verstand van zaken! Snelle levering. De trappen zijn bijzonder mooi.

Uitstekend, leuke ochtend gehad met het assisteren van het monteren van de trappen.

Vriendelijk en professioneel bedrijf, die je graag aan een goede trap helpen. Het bestellen en monteren van de trappen verliep snel, en we zijn er zeer tevrede mee.

Snel en vakkundig

Goed, vakkundige mensen. Trap werd snel geïnstalleerd. Ziet er allemaal piekfijn uit

Dit bedrijf snapt wat klantgerichtheid en goede service inhoudt!

Een super prettige samenwerking gehad. Is zeer betrokken met de klant en heeft een geweldige prijs/kwaliteit verhouding. We kregen zelfs een mindering op de factuur door een vlotte plaatsing! Deze partij blijft keer op keer positief verrassen!!

Goed en netjes geholpen

Wij zijn zeer tevreden over MEBU trappen. Altijd keurig te woord gestaan. Meedenkend vriendelijk en vlot personeel. Nette afwerking.

een vakkundig geplaaste trap met een schitternde uitstraling.

Hebben Mebu Trappen leren kennen na een aanbeveling van een timmerman die hielp met de verbouwing en nadat ik een van hun trappen had gezien was het al snel duidelijk waar de trap vandaan moest komen. Waar het allemaal begon met een goed gesprek op de zaak; waarbij geluisterd werd naar onze wensen en werd meegedacht om het allemaal zo efficiënt mogelijk te doen. Het inmeten werd vlot gedaan door een kundig vakman. De op de werkplaats gemaakte trap - aan de hand van de inmeet gegevens - paste prima. De trap werd snel en vak-/ deskundig geplaatst en ter plaatsen op maat gemaakt, door een prettige en meedenkende vakman. Een klein probleem met plaatsing van de antislip strips werd na een belletje direct de volgende dag tot tevredenheid opgelost. Verder is het erg prettig dat er korte communicatie lijnen zijn en niet te vergeten de korte levertijd. Ik zou zeggen ga zo door mannen.

Zeer netjes geholpen. Mooi eindresultaat

snelheid en kwaliteit

In één dag is mijn oude trap verwijderd en mijn nieuwe trap geplaatst. Top!

fijne mensen, duidelijke communicatie!

Van begin tot eind prima communicatie, omschrijving van de werkzaamheden, offerte, uitvoeren werkzaamheden. Stipt op tijd en erg vriendelijk en netjes. Denken goed mee!

Persoonlijke aandacht en kwaliteit

Vanaf het eerste bezoek van Rick tot de plaatsing van Tim in een woord kwaliteit. Zeer aan te bevelen. Ook fijn dat er geen aanbetaling nodig is en de rekening achteraf is.

Professioneel, betrouwbaar en levert mooie kwaliteit.

Kwaliteit voor een eerlijke prijs. Planning volgens afspraak, vriendelijke en kundige medewerkers. Het product is van goede kwaliteit met aandacht voor detail. Zo wordt de trap naar wens gegrond geleverd, maar de in elkaar vallende montagepunten van de treden, boom en spil wordt hierbij niet mee gegrond, dit voorkomt kraken. Mebu heeft het proces goed op orde. 1. Offerte. Duidelijke offerte met goede telefonische toelichting van Mebu. 2. Inmeten. Trap vooraf ingemeten door Mebu waarna een bouwtekening en 3D tekening werd toegestuurd ter controle. Ook hier goede telefonische toelichting van Mebu. 3. Plaatsen Voor het plaatsen van de trap werd de tijd genomen zodat de trap netjes waterpas staat, dit voorkomt kraken. Verder goede uitleg over hoe de anti-slip strips en de leuningen te plaatsen.

Kabelstraat 2

1749DM Warmenhuizen