Fijne winkel, bekwaam, vriendelijk en behulpzaam personeel, levering en service niets op aan te merken.
We zijn tevreden over de wijze van dienstverlening. De verkoper nam ruim de tijd voor ons, terwijl we geen afspraak hadden gemaakt. Uiteindelijk kwamen we weloverlegd tot een keuze van nieuwe matrassen die we ook konden uitproberen. Het enige wat ik achteraf minder vond is de hoge prijs van nieuwe kussens. Ongetwijfeld goede kwaliteit, maar ik zag ze op internet al sowieso al 20 euro goedkoper. Daarop had ik moeten afdingen of ze gewoon niet kopen. De genoemde levertijd klopte.
De verkoper heeft mij zeer deskundig advies gegeven. En een vlakke inlegbodem besteld die anderen niet konden leveren. Ook matras in niet gangbare maat. Duurde ontzettend lang, maar dat kwam vooral door die afwijkende maat. Dus erg fijn dat die te bestellen was.
Goed en met verstand van zaken geholpen
Goed geadviseerd en goede aflevering/montage.
Wij zijn zeer tevreden snelle surfers en alles netjes in elkaar gezet top !
Ook de levering verliep vlekkeloos. Het fijnste is dat alle mensen betrokken zijn; niet de zoveelste verkoop.
Uiteindelijk gaat het natuurlijk om het product. Daar zijn we goed in geadviseerd en het bed bevalt ons prima. Medewerkers die het bed kwamen plaatsen waren zeer kundig en netjes. Levertijd was helaas veel langer dan was afgesproken. Gelet op deze speciale tijden waar overal sprake is van uitgelopen levertijden kunnen we daar wel begrip voor opbrengen. Wel kan de klant wat pro-actiever geïnformeerd worden als de bestelde spullen weer niet bij de levering zitten.
personeel klantvriendelijk
Goede voorlichting over matrassen gehad, waarbij men ruim de tijd nam. Afspraken werden goed nagekomen en communicatie over bezorgtijden verliep prima.
snelle reacties
alles is ons goed uitgelegt
We werden goed geholpen. Er werd uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven. Dit alles onder het genot van een kopje koffie.
Klant vriendelijk
uitstekend, vriendelijk, behulpzaam en komen afspraken na ! zowel bij de verkoop als bij de levering en plaatsing.
Het was prettig dat er ruim de tijd was en dat dit niet in 1 middag beslist hoefde te worden. Goed advies van matras tot beddengoed!
Zowel tijdens de verkoop als bij de aflevering staat de klantgerichtheid voorop. Er wordt maatwerk nagestreefd. De verkoper weet waarover hij het heeft en geeft vakkundig advies.
Geweldig geholpen van advies tot aan de levering.
idem
Prettige mensen met zeer persoonlijke aandacht. Het resultaat is een prachtig bed waar ik heerlijk slaap ,met dank aan de lieve en kundige mensen van Turkensteen.
We hebben 4 maanden op ons bed moeten wachten en tussendoor moesten we zelf naar de winkel om te vragen hoe of wat.. De laatste keer bleek het bed al in het magazijn te zijn en was het binnen een week geleverd en werd gelukkig ons oude bed meegenomen, Dat was afgesproken, ook op de rekening, maar stond niet op de opdracht aan de monteurs… Het is Corona tijd.. oké.. maar laat af en toe wat weten. We kregen na een paar weken een aanmaning terwijl we nog geen rekening hadden gehad..
Mijn ervaringen in de winkel in Veenendaal zijn heel positief. De klantvriendelijkheid en de rustige verkoophouding van de verkoper vielen mij op. Daarnaast was de verkoper heel duidelijk in zijn uitleg over de mogelijkheden van t bed dat ik op t oog had en in de winkel als showmodel stond te prijken. Ik ben ook heel content met het bedtextiel. Mooi om te zien en een prachtige kwaliteit! Mijn nieuwe bed is echt een schitterend meubelstuk, dat gezien mag worden. Ik slaap in luxe!!
Prettig en deskundig advies | wachttijd wat lang :-)
t Gelderland 1 3
3901BB Veenendaal