Goede matrassen geleverd en uitstekende service
gezellig en er word naar ons geluisterd
Goed advies, verkoop en afhandeling
Prima geholpen
Goede keuze begeleiding, aardig en attent personeel en hoogwaardige producten.
Goed advies, veel keuze, mooie produkten die betaalbaar zijn. En zeer vriendelijk personeel .
Goed advies. Er wordt rustig de tijd genomen om een goede beslissing te maken.
Vakkundig, duidelijk en vriendelijk
Een heel fijne persoonlijke behandeling. Goede service en heel fijn om testkussens te mogen testen!
Zeer goed en vakkundig geholpen. Goed geadviseerd.
Geweldige service, werd goed geadviseerd.
Positief, duidelijk en gericht.
zie boven
goede service en ze denken met je mee in jou voordeel
Ben wel 10 keer in de winkel geweest tijden mijn zoektocht naar een bed en elke keer met een lach geholpen. Na rugklachten op advies van huis fisio van Verkade een lattenbodem op proef gekregen voor een lange duur zodat ik rustig allerlei matrassen kon uitproberen. Deze matrassen werden elke keer tot in mijn slaapkamer omgeruild door Verkade, erg klantvriendelijk. Uiteindelijk een heerlijk bed gekocht, service van Verkade is helemaal top.
Na een miskoop bij de Beddenreus, bij Verkade Beddenspecialist binnen gelopen. De zaak kende ik al wel omdat ik er mijn beddengoed en handdoeken kocht. Wat ging ik blij de winkel uit, na het meedenken en advies wat ik kreeg. Heb er een prachtig bed gekocht. Dank jullie voor de fantastische service, in het bijzonder van Heidi. Geweldig hoe er werd meegedacht.
Top winkel ! Goed geholpen
K heb weer mooie hoeslakens en overtrekken plus washandjes gekocht zeer mooi van kwaliteit ,bedankt nog Heidi!!
Binnen zeer korte termijn perfecte service gekregen!
Mooie zaak, zeer klantvriendelijk en professioneel personeel.
Goede en snelle service
Prima advies
Ben meerdere malen terug geweest, zowel voor matras als kussen. Iedere keer weer werd er meegedacht en er werd net zolang naar een oplossing gezocht totdat we tevreden waren. Uiteindelijk meer dan tevreden. Het personeel is zeer klantvriendelijk en doet er alles aan om te zorgen dat het product wat ze verkopen optimaal past bij de klant.
van Limburg Stirumstraat 38
2201JP Noordwijk
Beddenspecialist Verkade is sinds 1881 een familiebedrijf, voorheen van de familie Verkade en sinds 2013 de familie Zwetsloot. Als beddenspecialist hechten wij waarde aan een persoonlijk advies, ieder mens is anders en heeft daarom ook andere wensen. Om dit persoonlijke advies vorm te geven bekijken we graag bij u thuis uw persoonlijke slaapsituatie en openen buiten onze reguliere openingstijden graag onze deuren wanneer het u uitkomt. We doen alles voor uw nachtrust. Ook hebben wij een heel uitgebreid assortiment aan overtrekken, hoeslakens, handdoeken, badjassen en vele andere textielsoorten. Kom eens langs in de winkel en ervaar het zelf.