zie hiervoor
Hele fijne en professionele tandartsen.
Fijne behandeling. Geen pijn dank verdoving.
De controle werd uitstekend uitgevoerd.
Moderne inrichting
top tandartspraktijk
Sterren zeggen genoeg
Ben bekwaam en en goed geholpen
tandarts Gehre kent de wordingsgeschiedenis van mijn gebit onderhoudt dat zorgvuldig en verplaatst zich ook in de persoon. Ik ben heel blij met hem.
vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg over wat er gedaan wordt. ook tijdens behandeling geregeld vragen over hoe het gaat. klantgericht.
Fijn
Beste tandarts in de buurt!!
Alles verlopen, zoals steeds bij controles. Af en toe langere wachttijden.
Fijn dat de afspraak van te voren nog wordt toegestuurd. Altijd goede behandeling met adviezen. Prettige sfeer.
Voelde me gehoord Meedenken met cliënt In overleg met cliënt
zeer goed en deskundig geholpen
Prettig
Ben tevreden
Ik heb de tandarts praktijk als zeer prettig ervaren. De informaties die ik kreeg waren duidelijk.
Kundig, vriendelijk
In overleg met mijn tandarts kijken we wat nodig is voor het komende jaar. Zo houd ik mijn gebit preventief bij en ben heel tevreden.