Mondhygiëniste geweldig Tandarts zeer goed
Ben heel tevreden
Geen lange wachttijden en vriendelijk personeel
Zoals altijd fijn geholpen, alles op tijd en genoeg uitleg gehad.
Krijg goed informatie
Ik zelf kom al vanaf kinds af aan bij jullie . Altijd goeie hulp en verzorging. Zelfs mijn kinderen komen er graag.
Vriendelijk en vakkundig
Alles gaat volgens het boekj
Al jaren dezelfde mensen. Goed teken dat zij tevreden zijn. En wij voelen ons er ook thuis
Ik heb een goede ervaring gehad
Ik Ben goed geholpen
Kwam vanwege een pijnklacht. Werd door Paul behandeld die gelijk door. Mede vanwege de reisafstand werd ik buitengewoon goed geholpen. Voor de behandeling is voldoende tijd genomen. Behandeling en advies is maat.
De behandeling ( in Blerick ) is perfect uitgevoerd.
Elke behandeling bij Dooper Tandartsen ervaar is als zeer prettig. Er wordt veel aandacht besteed aan de patiënt. Hiermee bedoel ik dat ze regelmatig vragen of alles goed gaat en interesse/betrokkenheid tonen. Daarnaast worden alle behandelingen netjes en met passie uitgevoerd.
Paul is een vakman qua tandheelkunde. Hij stelt je op je gemak en weet precies waar hij mee bezig is. Hier kunnen veel tandartsen een voorbeeld aan nemen .....
Het elders gemaakte implantaat viel eraf, dit werd zeer snel en definitief gerepareerd.
Prettige omgang. Goede uitleg.
X
Ondanks de behandeling erg fijne ervaring gehad. Erg vriendelijk en vertelde wat ze gingen doen en lieten het zien. Ook goed met de kindjes. Erg prettig
Aandacht voor cliënt. Luisterend.
Fijne praktijk
Correct, nooit te lang wachten en en goede en vriendelijke behandeling zowel door tandarts als de assistenten.
Ik ben altijd erg zenuwachtig voor tandarts bezoek, maar het gaat het heel fijn . Netjes en professioneel