Vakkundig, vriendelijk.
Ik word altijd netjes en behandeld en mijn vragen worden beantwoord met goede uitleg
Perfect behandeling gehad.
Afspraak voor behandeling door mondhygiëniste en tandarts zijn prima verlopen (halfjaarlijkse controle).
Ben geen held wat betreft tandarts. Bij de laatste behandeling 1,5 uur zonder verdoving is in de laatste 40 jaar niet voor gekomen. Petje af voor Andreas
Ik heb snel een afspraak gekregen. Toen samen overlegd hoe verder.
Prima gedaan, geen complicaties gehad erna.
Er is goed naar mij geluisterd met mijn pijn ervaring. De keuze voor antibiotica en de kaakchirurg stond ik achter en de tandarts
Advies om bepaalde keuzes wel of niet te maken.
niets op aan te merken
Mij was verteld dat ik ongeveer 50% van de totale kosten voor de behandeling en kroon vergoed zou krijgen, maar de daadwerkelijke rekening, qua het gedeelte dat ik zelf moest betalen, was toch wederom 10% hoger. Afgelopen keer was de rekening ook dik 10% meer als de voorcalculatie en nu was dit wederom het geval !! Ik vind dit zeer slecht, omdat het niet om zomaar een paar euro gaat (ik heb er vooral moeite mee, voor de mensen die zo en zo al moeite hebben om een dergelijke rekening te kunnen betalen). Dus de voorcalculaties / offertes voor behandelingen mogen echt een stuk beter !!
vriendelijk,deskundig,
Onverwacht een kies trekken en daarna nog naar de kaakchirurg. Er werd overal voor gezorgd
Prettig, professioneel, zorgvuldig, de tijd nemen voor gedegen uitleg. Interesse in de mens. Voelt goed!!
Ben zeer tevreden over deze praktijk. Wordt altijd goed en deskundig geholpen. Er wordt aandacht en tijd aan je besteed.
Altijd goede behandelingen aan mijn tanden en kiezen gehad met uitleg over mondhygiëne.
Ben heel tevreden
Veel persoonlijke aandacht
zeer behulpzaam en vriendelijk. Ik kom al jaren bij de praktijk.
Duidelijk advies met betrekking tot krinen
Fijne behandeling met duidelijke uitleg, top!
Alle word rustig uitgelegd ook tussendoor word er gezegd wat ze gaan doen Word ook regelmatig gevraagd of het gaat wat ik allemaal als zeer ptettig ervaar
Vriendelijke benadering met snelle jaarlijkse controle, waarna vervolgafspraken werden vastgezet.
Als de rekening hoger uitvalt als het bedrag dat de verzekering uitkeert Zou ik dat eerst met de klant overleggen of dat mogelijk is wat er gedaan diend te worden zodat niemand achteraf in de problemen kan komen.
T