ivm beugel voor mijn 12jarige dochter wilde ik er bij zijn en haar steunen en ze wilde dit ook graag maar schijnbaar had men ons tegelijk ingepland dus kon er niet voor haar zijn. Toen ik dit aangaf werd er gelijk gezegd dan moet U beter plannen in de toekomst...ik heb niks gepland en heb maanden geleden aangegeven bij de tandarts dat ik met mijn dochter meekomen en dat mijn afspraak dan daarna kon plaatsvinden maar helaas. De mondhygieniste waar ik dit bij melde was niet vriendelijk en geirriteerd en zelfs mijn dochter zei na afloop...Papa dat was geen vriendelijke vrouw. Ik ga dus nooit meer terug naar deze mondhygieniste.
Ben al ruim 35 jaar patiënt en weet vooraf bij de controle wat ik kan verwachten!
Goede behandeling
Uitgebreid en professioneel geadviseerd over behandelmogelijkheden waarbij rekening werd gehouden met de persoon (angst). Gedurende de behandeling werd dit voortgezet leidend tot een zeer goede ervaring.
Vriendelijke benadering door zowel tandarts als assistente. Snelle afhandeling van plaatsen kroon. Binnen 4 uur geregeld. Kroon past perfect.
Hier verloopt alles soepel door deskundige mensen
Het inplannen voor de behandeling van een afgebroken vulling, ging erg snel.
Implantaat gekregen. Gedegen uitleg, verliep prima. Kosten zoals beraamd.
Vanaf ik naar de mondhygiëniste en de tandarts ben geweest heb ik een ruwe voortand onder. Eerst dacht ik dat dit kwam omdat dit nie gepolijst was, nu heb ik het nog steeds. Bij mijn eerstvolgende controle zal ik hierop wijzen Met vriendelijke groeten, Margo Hoogland
Na een consult werd een kroon geadviseerd. Er zou een begroting opgesteld worden, die ik dezelfde dag nog per email ontving. Na akkoord hierop gebeld voor een afspraak; vroeg in de middag de voorbereidende handelingen en einde werkdag was de kroon al gereed. Niet een week wachten, binnen een middag alles geregeld. Top.
Fijne binnenkomst, mooi en goed doordacht pand. Goede patiënten ontvangst. Kundigheid en vriendelijkheid van zowel tandarts als mondhygiëniste. Niets op aan te merken.
Ik ben goed en vakkundig geholpen
Geen lange wachttijd, betrokken mensen die zich vooraf ingelezen/nagekeken hebben. Rustige benadering, kortom vertrouwenwekkend.
Zoveel pijn dat de kiezen niet op elkaar konden, ik mijn tanden niet meer kon poetsen en het gevoel dat mijn hele gebit eruit zou vallen.
Prima tandarts
Mijn ervaring voor de eerste keer was goed. Ging met een goed gevoel naar huis.
Prima en nog steeds blij dat ik de overstap heb gemaakt. Zeer kundig en goede communicatie. Prettig
Ik moest een nieuwe vulling in mijn kies, de oude moest eruit en een nieuwe erin. Binnen een kwartiertje gepiept. Of ik verdoving wilde... Doe maar niet, zei ik... was ook echt niet nodig, heb bijna niets gevoeld.
Vriendelijk en kundige tandarts en assistente.
Was goed
De laatste behandeling werd gedaan door iemand die ik voordien niet kende, normaal is Ruben Dooper de tandarts en dat is altijd heel fijn.
Zijn deskundig goed in hun vak Ik ben zelf bang voor de tandarts maar ze zijn heel rustig met mij omgegaan ....top
Ik vind de tandarts van mijn zoon Heeft heel aandacht en tijd Voor de behandelingen
Nadat ik had gemeld dat een stukje van mijn kies was afgebroken kon ik dezelfde ochtend nog terecht voor herstel. Dit gebeurde prettig en snel. Ik was daarmee uitstekend geholpen.