Super praktijk die weinig beter kan doen. Zou deze aan iedereen aanbevelen.
Als nieuwe patiënt eerste contact als onpersoonlijk ervaren. Dit telefonisch kenbaar gemaakt. Medewerker aan de balie kon de niet fijne ervaring niet "wegnemen". Ervaring moest volgens haar in de behandelkamer worden besproken. Mij lijkt dat een baliemedewerker deel uitmaakt van een team en nu het gevoel niet serieus te worden genomen. Het niet meer geven van een hand zou voortkomen uit de corona-tijd. Door mijzelf wordt dit als onpersoonlijk ervaren. Naam van de behandeld tandarts is onbekend derhalve niet kunnen invullen.
Het is nooit fijn om naar de tandarts te moeten. Echter zijn mijn ervaringen met Dooper Tandarts alleen maar positief. Tot nu toe alleen ervaring met tandartsen Mulder en Thielen. Beide tandartsen zijn kundig en communiceren helder. Complicaties die ontstaan worden altijd heel goed geanalyseerd, besproken en verholpen.
Voor de eerste keer daar geweest. Waren vriendelijk goeie uitleg over wat er gaat gebeuren. En houden zeker rekening met de pijn.
Vriendelijk, zorgvuldig en deskundig!
Zou graag zien dat er een persoonlijke tandarts heb of krijg en geen verschillende. Van te voren schriftelijk een mail krijgen dat die persoon afwezig is en door wie ik dan een periodieke controle heb, behandeling. Wist niet welke tandarts ik kreeg bij de laatste afspraak .
Fijne ervaringen ,overal is een oplossing voor en alles is bespreekbaar..dikke 10 voor het hele team
Ondanks dat ik geen patiënt ben , hebben ze mij snel en perfect geholpen
Ik kreeg hier meteen een goed gevoel over deskundigheid vanwege een concrete afspraak naar mij toe en een op termijn behandelplan.
tevreden met de gevraagde oplossing
Ik moet nog terugkomen maar zoals altijd is het prima.
prima altijd netjes
Er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. De wortelkanaalbehandeling waar ik best tegenop zag, verliep snel en pijnloos. Ook na de behandeling had ik geen klachten.
Was fijn allemaal
Geholpen met vriendelijkheid
Ik ben snel, vriendelijk en professioneel geholpen
zeer tevreden
Ik hab aangegeven wat mijn klachten zijn en er is meteen gekeken naar een oplossing
Een sympathieke, rustgevende tandarts controle, zoals gewoonlijk
Goed en snel gehokpen.
Na het telefonisch contact, kon ik ondanks uitvallen van een van de artsen binnen 1 uur terecht,
Goede behandeling voorafgegaan door een duidelijk gesprek over wat er zou gebeuren en hoe we dat gingen doen.