Altijd lachende personeel, wordt goed uitgelegd wat ze gaan doen, en mijn tandtarts is heel lief
Ze nemen de tijd en doen alles rustig
de mondhygiëniste heeft goed haar werk gedaan en tips gegeven. daarna kon ik op tijd terecht bij de tandarts.
Bezoek aan mondhygieniste met zorg en tijd voor de patiënt/klant behandelt
Gaan goed met mensen/kinderen om, leggen alles goed uit, geven tips, gaan goed met angsten om. Praktijk heeft wel een beetje een opknapbeurt nodig. Sommige behandelkamers zien er wat verweerd uit
Goed geholpen en duidelijke informatie voor preventie.
Goede afspraken nakomen snelle service
Top tandartsenpraktijk. Vriendelijk, professioneel, denken met je mee. Ze verdienen een dikke 10.
Prettig en professioneel
Was al veel te lang niet na een tandarts geweest, blij nu weer de stap gezet hebben , na een nieuwe tandarts , en dat alles weer op orde wordt gebracht! Hij legt uit wat er gaat gebeuren, en houdt ook echt rekening met mijn angst ( in mijn jeugd op gelopen bij een tandarts, die echt nergens rekening mee hield)!
Goed en snel geholpen
Keurige vakkundige behandeling. Vriendelijk personeel. Prettige omgeving.
Er zitten altijd kosten aan van het een komt het ander. Helaas vaker niet op afgesproken tijd ,rommelt met de planning. Het zou fijn zijn als je wist wat je eigen kosten zijn dan telkens verrassingen wat voor Nota je krijgt
Los van een wat langere wachttijd, waar ik ook begrip voor heb, goede professionele reiniging en controle
Fijn om te weten dat je hier altijd in goede handen bent. Goede adviezen, top behandeling en altijd beteidt om samen met de patiënt naar functionele, cosmetische en betaalbare oplossingen te kijken.
Halfjaarlijkse controle. Goed onderbouwd advies voor behandeling om 2 kiezen te behouden. Ruimte voor vragen en geen 'dwingend' praatje maar gesprek op gelijkwaardig niveau. Deskundig en erg prettig.
fijne ervaring
Goede uitleg tijdens de behandelingen en bij spoed staan ze altijd klaar! Top team!
I.o.m. tandarts toekomst van verdere behandelingen goed en uitputtend besproken.
Met heel veel zorg behandeld
Goede uitleg, heel ontspannen sfeer
Zoals altijd kundig geholpen door Paul Erens
Goed en zorgvuldig