Exact geleverd wat ik had besteld en op de afgesproken tijd op de afgesproken plaats geleverd. Zo hoort het!
Betrof een eerste bestelling, middels email op de hoogte gehouden van productie- en leverdatum. Door chauffeur correct afgeleverd.
Na een eerdere teleurstellende ervaring heeft het bedrijf zich nu van zijn beste zijde laten zien. Als dit de norm wordt/is dan kan ik dat alleen maar positief beoordelen
snelle levering en duidelijke bestelsite kunnen veel bedrijven nog wat van leren. ga zo door
top
Heel netjes geholpen met advies. Ook op advies heb ik wat raamdorpel voorbeelden besteld en zo op een heel andere kleur uitgekomen dan dat ik initieel wilde bestellen. Gewoon top!
Snel en goede levering!
Goed en net product
Op de website is het bestellen van de raamdorpels erg makkelijk; naast de gewenste maten, kun je alles een eigen naam geven die wordt vermeld op de afleverbon. Zo kun je bij het plaatsen niet verrast worden en heb je direct het juiste deel raamdorpel voor de juiste locatie. Bovendien is Raamdorpel.nl niet duur en leveren ze volgens afspraak. Enig punt ter verbetering is de communicatie; ik moest er zelf achteraan om te checken of de levering ook werd uitgevoerd op het moment dat ik had aangegeven.
Eenvoudig bestellen en leveren volgens afspraak. Prima bedrijf.
levertijd is zeer snel hebben de meeste producten op voorraad
Waren netjes op tijd, zien er erg goed uit. En het werkt erg makkelijk
Twee weken te laat geleverd Verder geen informatie mail gestuurd en zelf maar gebeld
Ik heb een raamdorpel uit een stuk besteld en ben zeer tevreden met het resultaat. Netjes afgewerkt zoals beloofd en een nette levering.
Tevreden over de bestelling. Werd snel geleverd en was keurig verpakt.
Mijn ervaring is prima. Ze konden snel schakelen in de levertijd.
Goede en duidelijke communicatie met Bart, eenvoudig een offerte aan te vragen en snelle leveringen die altijd volgens planning geleverd worden.
Snelle levering en service. Tijdens de levering was er 1 prefab raamdorpel gebroken en ik stelde voor dit zelf te repareren als zij de 2 componenten lijm konden aanleveren. Dit was geen probleem.
ziet er heel goed uit mooi strak.
Heb wel een goede advies gekregen en welke je nodig hebt.
Spulleke!
Snelle verzending mooi dat je ook voor alleen de kosten van verzending een paar voorbeelden kan laten opsturen om je keuze te maken
Snel levering
Niets anders dan positieve punten betreft dit bedrijf. Super snelle levering en communicatie. Het fijne is dat ze ook gehoor geven aan spoedopdrachtjes. Al met al een goed en betrouwbaar bedrijf.
Fabrieksweg 5
5531PP Bladel
Met ruim 19 jaar ervaring is Raamdorpelelementen BV een betrouwbare partner voor het plaatsen van verlijmde raamdorpelstenen. Wij maken de elementen in onze fabriek in Bladel en ook het transport nemen we voor eigen rekening. Zo garanderen we dat de elementen veilig bij u aankomen. Hoewel de raamdorpels eenvoudig zelf te monteren zijn, helpen we u ook graag met een professionele montage.