Wij doen al jaren zaken met raamdorpel.nl. De leverbetrouwbaarheid en kwaliteit zijn van absolute meerwaarde. Ook de flexibiliteit van de organisatie ie een groot pluspunt. Ga vooral zo door! op naar de 20 Jaar!
Goede bestel mogelijkheden prima illustraties. Prachtig materiaal en degelijk. Bezorging ook prima inorde. (Vrolijke chauffeur). Achter het huis, moet ook nog. Ik weet dat dat ook een groot succes gaat worden. Vriendelijke dank en groeten G.Bruinsma.
gemakkelijk bestellen, duidelijke inmeet instructie, opties worden getoond, vlotte levering
Zeer goede ervaringen. Mede omdat ook de mogelijkheid bestaat (na overleg) om de producten af te halen
Mooie raamdorpels tegen opvallend scherpe prijs. Het online offerte systeem werkt perfect.
goed offertesysteem, goede levering
Bestelling keurig volgens afspraak geleverd.
We hebben een dorpel via de site besteld super eenvoudig De bestelling is netjes afgeleverd En de dorpel was heel strak en punt gaaf
Bij het telefonisch contact bleek al snel de deskundigheid. er werd ruim de tijd genomen om ons de verschillen tussen de verschillende raamdorpels uit te leggen. Daarna de bestelling van samples gedaan en dit kwam vlot in huis. Nu nog een keuze maken tussen alle mogelijkheden :)
Zelf opgehaald ivm eigen snelle behoefte. Prima en netjes afgehandeld ter plaatse. Erg mooie dorpel
snelle afwerking van de order, behulpzaam
Nooit geen problemen. Prima producten. Dus zeker tevreden.
makkelijk bestellen, goed inzicht in leverdatum
goed product en goede levering
Raamdorpel.nl is een komt afspraken na en via de website bestellen werk erg fijn. Ook is hier de order geschiedenis goed te volgen
Super snelle levering. Top
Product makkelijk te verwerken , schappelijke prijs en levertijd . Tot nu toe erg tevreden
Kozijnen montage dakkapel veranda etc
Het bestellen via de site is even goed bestuderen hoe de juiste maat besteld maar is goed te doen. Er was weliswaar een voorbehoud voor de langere levertijd maar de dorpels zijn netjes op opgeven datum geleverd.
Via via bij raamdorpel.nl terecht gekomen ik wist niet van het bestaan, eerste levering gehad keurig afgeleverd. voor ons een perfecte oplossing we hoeven deze werkzaamheden nu niet meer uit te besteden en kunnen de raamdorpels nu zelf plaatsen.
We doen vaker zaken mee Raamdorpels.nl en het klopt altijd en je kan ze goed bereiken. Klant vriendelijk en super service.
Afspraken tussen Bart en mij is goed verlopen zodat de vrachtwagenleverancier de raamdorpel voor mij in Haarlem had zodat ik die zo kon meenemen.
2x raamdorpelstenen op maat besteld en 2x netjes optijd bezorg en achteraf netjes een factuur. Zeer tevreden.
Alles keurig op maat en zeer strak aan elkaar. Levering was verzorgt.
Een goed product, ga het in de toekomst vaker gebruiken, is beter als dat je ze zelf stuk voor stuk in de specie legt.
Fabrieksweg 5
5531PP Bladel
Met ruim 19 jaar ervaring is Raamdorpelelementen BV een betrouwbare partner voor het plaatsen van verlijmde raamdorpelstenen. Wij maken de elementen in onze fabriek in Bladel en ook het transport nemen we voor eigen rekening. Zo garanderen we dat de elementen veilig bij u aankomen. Hoewel de raamdorpels eenvoudig zelf te monteren zijn, helpen we u ook graag met een professionele montage.