Service verlenend, goed resultaat!

Hele goede ervaring. De keukenkast panelen zijn gedemonteerd en opgehaald, na twee weken waren de panelen weer terug in de juiste kleur en keurig gemonteerd met nieuwe handvaten. Vriendelijke medewerker en prettige service! Wij zijn zeer content met het resultaat!

• Mogen we uw project fotograferen? Ja

Zeer matige planning

Uiteindelijk kwamen ze weken later als toegezegd. Zonder overleg kwam er maar één schilder waardoor het 2 weken zou duren. Ik heb hier een stuk van mijn werk moeten omplannen. Zonder overleg was de schilder opeens dagen op een ander project. Het moest op zaterdag afgemaakt worden. Een dag die we anders zouden besteden. Wat punten die, bij gebrek aan ladder en gebrek aan droogtijd nog afgemaakt moesten worden in week 3, zijn prima afgemaakt. Pluim voor Ekrim!. Het aanbevelen hieronder geldt voor hem. We kwamen er later achter dat er enorme zakkers op de schuurdrempel zaten. Het laatste stuk van Alex. Hij had wat putten in de drempel laten vollopen. Ik heb, om niet weer een schilder over de vloer te hebben, de boel opgeschuurd en opnieuw afgelakt.

• Mogen we uw project fotograferen? Ja

Mooi, mooier, het mooist

We hadden besloten om in deze Corona tijd het huis te schilderen. De deuren waren ook aan een onderhoudsbeurt toe. Even googelen en kwam op Meiling. De deuren werden op de afgesproken tijd gehaald en terug bezorgd. Het resultaat van de gespoten deuren is fantastisch. Mooier kon ik het niet krijgen. Hulde Meiling!! Onze deuren krijgen een mooi ‘tweede leven’.

• Mogen we uw project fotograferen? N.v.t.

No nonsens doen wat er beloofd wordt!

Gevonden via Internet als dedeurenspuiters.nl, de online offerte aanvraag ingevuld. De prijs is netjes en dat geldt ook voor de uitgevoerde werkzaamheden. Op tijd klaar en keurig thuisbezorgd. Een deur kregen ze niet mooi dekkend, deze is extra behandeld met een speciale coating en nageleverd. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten van onze (weer) mooie deuren.

GEWELDIG!

Onze oude keuken over laten spuiten door Meiling (dekeukenspuiters). We hadden niet verwacht dat onze keuken zo mooi zou worden, het is zo ontzettend strak gespoten dat ik nog steeds niet geloof dat dit onze oude frontjes zijn.

Prachtig gespoten keuken

Zelf hebben we de frontjes bij Meiling gebracht. Na iets meer dan 7 werkdagen kwam de keukenspuiter thuis om de vaste delen en het frame te spuiten. Het resultaat is prachtig! Of dat we een nieuwe keuken hebben!

Wij werden goed ontvangen en begeleid en zij leverden in 1 keer een zeer mooi product af. Top!

Een nieuwe oude keuken !

De keuken is pas net “ gespoten” dus over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen. Wel over de werkwijze en service en het eindresultaat; hartstikke mooi ! Alle afspraken nagekomen. Het is even “ afzien “ met die open kastjes maar het wachten meer dan waard. Ik ben er heel blij mee. De verf op de kasten voelt lekker en de plinten in dezelfde kleur en strips erlangs maken het helemaal af.

Kwalitatief zeer goed en prettige werknemers

Jan heeft onze keuken weer netjes gemaakt. Als nieuw. Een harde werker die oog voor details heeft. Zorgvuldig. Aangenaam in de omgang. Werkt netjes. Ook de financiële afwikkeling verliep zeer prettig. Er was een kleine schade wat naar volle tevredenheid werd opgelost.

Super service hoge kwaliteit

Heb zeer goede en professionele indruk van Meiling Zeer nette jongens allemaal Wij waren nieuwsgierig en kregen rondleiding door de hal en Lars nam alle tijd

Fantastisch

Supermooi schilder/spuitwerk, had eerder een keuken laten spuiten was ook super mooi gedaan en goede service! Super bedankt!

Onder de indruk!

Ik heb een 20 jaar oude Hülsta boekenkast (beukenkleur) opnieuw laten spuiten in een hippe donkergrijs/zwarte kleur. Het resultaat is verbluffend! Wij kunnen weer 20 jaar vooruit, de kast lijkt zo uit de nieuwste woonbladen te zijn weggelopen! Ik ben echt superblij met het resultaat!

Kan productiever gewerkt worden.

Ik zie nu al tijdje de schilders heen en weer gaan met de steiger. Dit zou volgens mij beter kunnen. Eerst 1 blok klaar maken en daarna het volgende blok. Ook zouden de bewoners de schilders 1x binnen laten komen op afstand en dan kunnen ze zo van het ene balkon naar het andere balkon. Dat is veiliger, dan zoals ze het nu doen.

Uitstekende prijs, kwaliteit en klantenservice verhouding.

Prima logistiek traject geweest: Eerst globale offerte per mail (inschatting of dit binnen eigen budget / eisenpakket ligt), daarna persoonlijk gesprek van Meiling en Kitchenimprovement gezamenlijk. Vervolgens via Kitchenimprovement goede diensten van gelieerde elektricien ontvangen. Werkzaamheden goed op elkaar afgestemd en resultaat is fantastisch. Snelle en adequate reacties als er vragen waren. Goede service en uitstekende vakmensen.

zeer slechte bedrijf

zeer slecht en onprofessioneel bedrijf, komt afspraken niet na. Hun begroting deugt niet. En achteaf brengen ze veel te verl in rekening. zeer slechte materialen wordt gebruikt. waardoor na 6 maanden overal verf los komt. je kan je muren niet reinigen en het oude kleur komt langzaam er hand er onder door ik zal dit bedrijf nooit aanbevelen

Heeft onze verwachtingen in iedere opzicht overtroffen

Zoeken in google en uitkomen bij dedeurenspuiters.nl. Daar meteen de kosten kunnen berekenen en dan bij verre de goedkoopste blijken te zijn. Welk addertje zit daar onder het gras? Geen enkele kan ik zeggen. Gewoon super service, wat je verwacht, plus een beetje extra. Telefonisch zeer correct te woord gestaan. Uitleg duidelijk en nagekomen wat beloofd werd. Ophaalservice perfect. Nette mensen die zorgvuldig met spullen omgaan. Afspraak is afspraak. En belangrijkste, resultaat, alsof de deuren af fabriek geleverd zijn. Heb zelfs getwijfeld of het echt onze deuren zijn die we terug hebben gekregen. Kortom, wil je een deur laten spuiten, zoek niet verder!

Topservice!

Recentelijk onze keuken laten spuiten door Meiling. Zeer vriendelijke en professioneel bedrijf. Op locatie zijn de vaste delen gespoten, met minimale overlast. De fronten van de kasten zijn losgemaakt en bij Meiling gespoten. Vervolgens alles weer netjes gemonteerd bij ons thuis. Het gehele traject is uitstekend verlopen en wij zijn ontzettend blij met het resultaat!

Professioneel, vriendelijke en behulpzame medewerkers. De panelen van onze oude keuken zijn niet als nieuw, maar meer dan nieuw. Ongelooflijk hoe mooi en strak deze zijn gespoten. Mijn complimenten.

Fantastisch geholpen!

Ik heb mijn vloer laten schilderen door Meiling. Snel een offerte en daarna prachtig resultaat geleverd gekregen. Echte vakmannen!

Hoge Eng-Oost 27

3882TM Putten

Over Meiling Coatings

Bij Meiling Coatings weten we dat U ontzorgt wilt worden. Om dat te kunnen bereiken heeft U een partner voor coatings nodig die het van A tot Z voor U regelt. Wij geloven dat uw meubelstuk, keuken of binnendeur een hoogwaardige afwerking verdient.