Aardige mensen
Klepje bij het interieur filter was kapot nieuw besteld en geplaatst. Alleen het klepje betaald het inzetten was service. TOP komend jaar nieuwe distributieriem. Prima monteurs bij AutoFirst Vreeken, ga zo door.
Schroef in mijn band is direct geregeld. Goede service en iedereen is erg vriendelijk.
Had Vreeken gebeld ivm een issue met onze auto. We werden supersnel geholpen
Pech met auto. Goed opgelost
Goed!
Altijd een professionele klantvriendelijke ervaring.
Snel en vakkundig.
Zeer tevreden! Altijd goede service!
Mijn zoekopdracht voor het aanschaffen van een auto is deskundig en conform de verwachtingen uitgevoerd. Zeer aan te bevelen als je op zoek bent naar iets speciaals.
APK verliep binnen een week en kon snel bij hen terecht, ondanks de drukte. Bedankt voor de service en het meedenken.
Onze auto daar gekocht. Prima service. Ik zou daar zeker weer naar toe gaan.
Warm, professioneel en behulpzaam. Zoveel plezieriger en eerlijker dan bij een merkgarage
Goed, betrouwbaar vlak om de hoek
Een grote beurt met apk en bandjes vervangen netjes gebeld wanneer de auto klaar was en soepel in de omgang
Altijd een prettig contact en men luistert naar mijn wensen. Top!
Vriendelijke mensen.doen wat ze zeggen.dus ze hebben er een klant bij.
Vriendelijk personeel en goede service en onderhoud
Goede Service wordt goed te woord gestaan En netjes geholpen
Snel en kundig geholpen ondanks dat ik zonder afspraak ben binnengekomen. Héél vriendelijk!!
Mijn ervaring is zich sterk met hun. Hun service. deskundigen en klanten vriendelijke.
Bij dit bedrijf wordt je altijd goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel.
Weer goed geholpen. Dit keer voor een kleine beurt en de winterwissel (incl nieuwe winterbanden). Auto stond eind van de middag weer netjes klaar, boekjes ingevuld etc. Bij het ophalen was mijn zoontje (3jaar) mee. Monteurs maken even een geintje met hem voor het afrekenen, hij krijgt nog een snoepje en een kleurboek mee. Nog een tevreden klant!
Nijverheidsstraat 27
2132AZ Hoofddorp