Voor mijn 20 jaar oude auto werd een out of the box oplossing gebruikt voor een reparatie die anders meer dan 200 euro zou kosten. Dat noem ik nou klantvriendelijkheid.
Top geholpen met een nieuwe auto en een goede prijs voor de oude auto gehad. Wij zijn blij met Vreeken
Vanaf het moment dat ik binnenstapte bij AutoFirst Vreeken voelde het meteen goed. Geen opdringerige verkopers, maar een warm welkom en een ontspannen sfeer. Er werd echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren, zonder haast of druk. Dat stelde me erg op mijn gemak. Ik had het gevoel dat er oprecht werd meegedacht en dat waardeer ik enorm. Ik kijk met een heel positief gevoel terug op deze ervaring — absoluut een aanrader
Je word er vriendelijk en service gericht geholpen. Prima garage!!!!!!!
Een grote beurt, prima service, denken mee. Ik ben heel tevreden en dat ben ik bij deze garage altijd!
Vandaag onze nieuwe auto opgehaald en deze garage neemt ook echt de tijd voor je. We zijn uitstekend geholpen door fijne medewerkers.
Kijkt de auto na en belt netjes om in overleg af te spreken wat er gedaan mag worden.
Zeer goed geholpen en hebben goed geluisterd naar mijn wensen. Auto keuring afgeleverd
De afspraak was snel gemaakt op de datum die mij uit kwam. Werd vriendelijk ontvangen en de banden wissel was perfect en snel verlopen. Vervangend vervoer(fiets) was ook aanwezig. ( woon dichtbij). Ik ben weer tevreden bij Vreeken vandaan gegaan
Ze zijn heel klantvriendelijk
Altijd een goede garage waar ik met volle vertrouwen weer van weg rijd! Top service en vriendelijke mensen
goede en snelle service garandeerd een betrouwbare auto, ook als deze wat ouder is.
Altijd keurig en vriendelijk geholpen, bij het wachten een jopje koffie. Goede service voor een nette prijs.
Inmiddels bijna anderhalf jaar in bezit van mijn 2e occasion. Nog steeds een hele goede betrouwbare service en uitleg omtrent de werkzaamheden. Ik beveel dit bedrijf bij anderen aan. Ga zo door !!
Het maken van een afspraak gaat elke keer weer heel gemakkelijk en het ontvangst is altijd hartelijk. Mijn 20 jaar oude auto was toe aan een servicebeurt en die is zoals altijd weer snel en vakkundig uitgevoerd.
Ben zeer tevreden...
In goed overleg, beurt, APK en nieuwe banden
De eerste ervaringen met AutoFirst Vreeken Occasion Center zijn zeer positief. Bij aankoop auto een klein deukje over het hoofd gezien, maar deze werd zonder probleem alsnog kosteloos verwijderd. Erg netjes!
zie bovenzijde
Erg vriendelijk personeel, ze weten waar ze het over hebben en leggen alles haarfijn uit. Besproken punten van de auto zijn goed opgepakt en met een goed resultaat afgeleverd. Al met al geweldige service en zeker een aanrader als je zoekt naar een mooie occasion!
Zeer klantvriendelijke service
Een familiebedrijf met medewerkers die duidelijk plezier hebben in hun vak en over vakkennis beschikken. Men denkt mee met de klant, legt uit en adviseert.
Als vrouw had ik altijd het gevoel dat er een loopje met me werd genomen in garages. Bij Vreeken is het het tegenovergestelde.
zeer goed
Nijverheidsstraat 27