Duidelijk en je word gelijk geholpen
Daniël heeft ons uitstekend geholpen. En we hebben wederom onze auto hier gekocht.
Auto gebracht voor koppelingsprobleem. Na diagnose en verversing hydraulische olie lijkt het probleem vooralsnog verholpen. Hiermee is op dit moment een dure reparatie nog niet aan de orde. Er is tijd gereserveerd om op korte termijn de koppeling te vervangen indien de problemen zich weer voordoen. Deze service heeft mij vertrouwen gegeven in het bedrijf en de medewerkers
Ondanks pijnlijke ontdekking van noodzakelijk extra onderhoud, toch een positief gevoel overgehouden aan het bezoek. Goede service, vriendelijk en eerlijk. Auto loopt weer als een zonnetje.
Ik ben goed geholpen. De auto was snel klaar. Goede uitleg over de techniek van de auto. Hopelijk kan ik lang van se Opel Karl genieten.
Goede service voor een goede prijs. Als er wat gedaan moet worden aan je auto om hem door de APK te laten komen, overleggen ze eerst met jou en heb je geen onverwachte kosten.
Zoals gewoonlijk weer zeer goed geholpen!! Zijn al jaren klant en wij kunnen zeggen naar volle tevredenheid. Ook al moet wij een stukje rijden het is zeer de moeite waard. Zowel om Een mooie goede auto te kopen. Zeer goede prijs, kwaliteit verhouding. Zeer goede onderhoud. Zeer vriendelijke mensen met verstand van zaken.
Goed geholpen en ben zeer tevreden
Wordt altijd prettig en deskundig geholpen als er iets aan de auto mankeert.
Heel tevreden, alleen jammer dat auto niet was schoongemaakt/gewassen
Mijn kapotte auto opgeknapt, gelijk beurten gedaan, uit voorzorg gehandeld. Goede communicatie. Blij mee.
Hele fijne garage om de hoek. Netjes, heldere communicatie en snel. Ik
+++
APK plus small repairs. Delivered within hours. Friendly and helpful staff.
vriendelijke ontvangst en er werd tijd genomen voor uitleg en vragen. naar volle tevredenheid een nieuwe auto aangeschaft.
Ze hebben begrip voor iemands situatie en kijken voor een oplossing
Mijn auto werd professioneel nagelopen, ik had nog wat extra dingen naast het nakijken van de airco. Alles werd meteen gedaan en binnen een uur klaar.
Mijn ervaring blijft het zelfde bij Vreeken omdat ze zijn super goed.
Vriendelijke medewerkers goede service
Vriendelijk geholpen
Onlangs heeft mijn auto een grote beurt + APK keuring gehad. Werd al heel snel gebeld en er werd netjes uitgelegd wat er gedaan werd met de beurt, wat er vervangen moest worden en eventuele bijzonderheden. Alles is zeer netjes en kundig uitgevoerd kan niet anders zeggen. Kortom een heel betrouwbaar bedrijf. Deze mensen hebben er echt verstand van zeggen waar het op staat en zijn zeer betrouwbaar en kundig. Ik heb echt het gevoel dat mijn auto daar in goede handen is. Een goed bedrijf.
Prettig ontvangst , realistisch, service gericht, meedenkend en niks was te veel. Net of je er al jaren kwam.
We zijn goed en vriendelijk geholpen. Met de service beurt geen onnodige dingen vervangen dus viel de rekening mee.
Nijverheidsstraat 27
2132AZ Hoofddorp