Top garage met gezellig personeel

Vakkundige monteurs die met je meedenken

Zeer goed geholpen !!!

Top garage

Een geweldige service, vriendelijk en vakbekwaam personeel, behulpzaam, betrouwbaar en meedenkend met de klant. Kortom een top bedrijf.

Goede service, vriendelijk personeel

Goede service, vriendelijk personeel

• Prijs/Kwaliteit

betrouwbaar en staan altijd voor de klant klaar

altijd bereikbaar, snelle service en vakkundig.

Heel fijn geholpen

Vriendelijk personeel Mijn auto werd heel snel geleverd en goede service

• Prijs/Kwaliteit

Zeer vriendelijk personeel, goede service.

Prima geholpen, attent personeel, betrouwbaar en prettig.

• Prijs/Kwaliteit

Altijd vriendelijk en goede service

Ik had iets kleins en kon meteen komen, goede service en markt conforme prijzen. Prima garage voor onderhoud en reparaties van diverse merken.

• Prijs/Kwaliteit

Had een onderhoudsbeurt en ben netjes op de hoogte gehouden en er wordt met je mee gedacht. En super vriendelijke mensen allemaal.

• Prijs/Kwaliteit

altijd behulpzaam, vakkundig en meedenken met de klant

Ik ontdekte, gelukkig nog voor de deur dat ik een lekke achterband had bij mijn 3e auto aangeschaft bij AutoFirst Vreeken Occasion Center. Stress, want ik kan geen band verwisselen. 1 telefoontje was genoeg! Het was druk, maar behulpzaam als altijd was er snel iemand. Reserve band erom en 's middags zat er een nieuwe band om omdat door de 2 spijkers een prop niet mogelijk was. Ook voor de volgende auto weet ik Vreeken weer te vinden. AutoFirst Vreeken Occassion Center weet wat ik wil en denkt altijd mee. Wat ook heel fijn is, er gebeurt niets wat niet echt nodig is. Even langsrijden voor de bandenspanning..., altijd goed! Kortom voor mij een prima bedrijf. Betrouwbaar en met klantvriendelijkheid hoog in het vaandel!

Prettige en duidelijke behandeling

zie boven

Uitstekende service

Vriendelijk en kundig personeel. Ik kom hier al jaren voor aankoop en onderhoud van mijn auto Ik ben altijd goed geholpen, aardige mensen in de werkplaats die met plezier uitleggen wat ze hebben gedaan. Super betrouwbaar adresje, ik raad iedereen aan naar Vreeken te gaan.

Jarenlange betrouwbaarheid

Al jarenlang klant bij Vreeken. Eerlijk, betrokken en betrouwbare medewerkers.

Supersnelle service en klantvriendelijk

Ik kon al heel snel langskomen voor een reparatie aan mijn auto, ze waren erg klantvriendelijk en wisten waar ze het over hadden, de prijs viel ook niet tegen. Kortom: top!

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk, duidelijk en transparant!

Vriendelijk geholpen bij aankoop

Ik mocht verschillende auto’s uitproberen zodat ik een goede keuze kon maken

• Prijs/Kwaliteit

De beste en eerlijkste garage in de regio!

Ik blijf het zeggen het is de beste garage met een geweldige service en goud eerlijk. Ze hebben verstand van zaken en word geluisterd naar je wensen. De auto’s is een prima prijs kwaliteit. Goede garantie geen gezeur en als er iets in de garantie stuks is. Zijn en blijven zeker met onze auto’s in onderhoud. En wij wonen niet in de buurt, maar is zeker de moeite waard.

• Prijs/Kwaliteit

Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Vriendelijk en zeer behulpzaam.

Vriendelijk

Werd erg snel geholpen. Vakkundig. En kon snel mijn gekochte auto ophalen. Erg blij mee!

• Prijs/Kwaliteit

Bijna een jaar geleden mijn eerste occasion gekocht bij Vreeken Occasion Center. Ik rij nog steeds met veel plezier en naar volle tevredenheid in mijn auto. De eerste ** 10000 km ** zijn een feit. Het is een eerlijke en betrouwbare garage met vriendelijke en behulpzame medewerkers die ook met je meedenken. Ik hoop nog vele jaren klant te mogen blijven. Deze garage kan ik bij iedereen aanbevelen. Mvg, Martijn

• Prijs/Kwaliteit

Mijn ervaring is dat goed bedrijf is en betrouwbaar.

Zeer vriendelijke zijn en zeer goed zijn met uitleg en nemen de tijd voor hun klanten.

• Prijs/Kwaliteit

Uitstekend geholpen met occasion.

Gingen kijken voor twee occasions vorige week donderdag (10-02), afgelopen zaterdagochtend met beide proefrit gemaakt en in de middag besloten om de I10 te kopen. Vandaag opgehaald, auto netjes afgeleverd met nieuwe apk, nieuwe bandjes en pit uit de voorruit gehaald.

Vriendelijke mensen goede service

Medewerkers zijn vriendelijke en hebben kennis van zaken.

• Prijs/Kwaliteit

Eerlijk, vriendelijk en prijs kwaliteit verhouding goed

Nette en eerlijke zaak Weten waar ze het over hebben en willen eerlijk zaken doen Goede prijs kwaliteit verhouding

Nijverheidsstraat 27

2132AZ Hoofddorp