We hebben zoals gewoonlijk weer een zeer positieve ervaring met Vreeken auto service in Hoofddorp. De eigenaar en monteurs stralen vertrouwen uit en dat hebben ze ook deze keer weer helemaal waargemaakt.
Prettig en vriendelijk geholpen
In een reactie : goed
Kundige monteurs die ook met je mee denken
goed geholpen
Kom met klein probleem, maar toch even snel geholpen
Vriendelijk behulpzaam personeel, goede toelichting per merk auto. Goede service
Always friendly and helpful, quality is great.
Aantal weken geleden mijn auto gekocht en uit het niets leuk had ik een losse uitlaat. Na een belletje kon ik de volgende ochtend al terecht. Kreeg ik een leenauto mee en in de middag was hij alweer gemaakt en kon ik mij auto weer ophalen. De kosten voor het maken vielen nog onder de garantie. Top service. En ik weer een goede rijdende auto!
Er moest behoorlijk wat gebeuren aan onze auto maar alles was van te voren heel goed/duidelijk uitgelegd en begroot. Daardoor dus geen verassingen.
3 jaar geleden voor het eerst mijn auto hier gebracht en ben tot de dag van vandaag erg blij met de keuze om overstappen naar Vreeken. Deskundigheid gecombineerd met een goede service. Aanrader voor andere!
Prima Service
Zeer betrouwbaar!
Kan altijd bij de mannen terecht, voor onderhoud, reparatie en het aanschaffen van een nieuwe auto. Top mannen!!
In April 2021 mijn eerste occasion gekocht bij dit bedrijf waar ik tot nu toe met veel plezier en naar volle tevredenheid in rond rij. Ik kan met zekerheid zeggen dat ik mijn volgende occasion weer bij Vreeken Occasion Center zal kopen. Een fijn eerlijk en betrouwbaar bedrijf met eerlijke en vriendelijke medewerkers met verstand van zaken.
Komen gemaakte afspraken na en geven een uitstekende service bij de verkoop, maar ook bij de werkplaats werkzaamheden, géén loze beloftes!!!
Professioneel, vakmensen, Goede, service.
Al ruim 20 jaar als vaste klant ben ik heel tevreden over dit bedrijf. Professionele service staat voorop, en nooit heb ik me bekocht gevoeld, zowel bij aanschaf, inruil als onderhoud. Bovendien zijn de medewerkers zonder meer klantvriendelijk!
Fijne garage. Vriendelijke medewerkers die een stapje extra doen.
Zie boven
Ik ben ontzettend fijn geholpen. Ik werd gezien en gehoord en kreeg daar passend advies op, maar niet op een opdringerige manier. Ik kreeg de tijd om de opties af te lopen en werd enorm deskundig geholpen. Ook de afhandeling was super snel en naar mijn wensen! Ondanks de drukte op de zaak, hebben ze aan mijn wensen en voorkeursdagen kunnen voldoen! Wat een service! Ik zou hier zonder enige twijfel, nogmaals een auto kopen en blijf hier ook voor het onderhoud en of reparaties.
Ik heb mijn tweedehands auto gekocht bij Vreeken occasion. Ondanks dat ik niet in de buurt woon kies ik er toch voor om telkens naar hun te gaan voor onderhoud en reparaties. Het werk wordt goed en professioneel gedaan en er werken fijne en betrouwbare mensen met een goed hart. Ik beoordeel normaal nooit iets maar omdat ik altijd erg tevreden ben en ook door de fijne omgang wou ik hiervoor zeker een uitzondering maken.
Mijn ervaring was dat de auto,s er prachtig mooi bij stonden. De eigenaar nam de tijd voor ons en legde alles goed uit een man van zijn woord en dat beviel ons.
Ik had een probleem met het starten van mijn auto. Ze hebben mij binnen 1 dag kunnen helpen. Heel fijn!
Nijverheidsstraat 27
2132AZ Hoofddorp