klantgericht, vriendelijk, prima service

complex garantiegeval keurig afgewikkeld, hebben zich hiervoor sterk gemaakt bij de leverancier. nogmaals dank1

Supper fijn bedrijf

Supper fijn bedrijf Snelle levering heel tevreden

Heel erg goed.

Geven de tijd om zelf rond te kijken. Heel vriendelijk personeel. Goed en kundige uitleg.

Prima prima

Topservice. Maken belofte waar

Prima prijs en erg klantvriendelijk

Ik heb hier al een paar keer wat spullen gekocht en bevallen mij prima. Verder leuke betaalbare prijzen en kwalitatief vrij goed.

Formidabel

Jullie sevice is gewoon onbeschrijflijk goed.

5 sterren of een dikke 10

Geweldige winkel vriendelijk en behulpzaam personeel,een enorme keuze in alle soorten meubelen . Wij zijn er 1x geweest en hebben onze keuze meubelen uitgezocht "industrieel" later via de website nog iets besteld,je hoeft maar 1x te gaan dan weer je dat de kwaliteit zeer goed is en kan je met een gerust hart bestellen. Daarom 5 sterren of een dikke 10

goed en behulpzame

het is goed bevallen de stoelen zitten fijn. ben zeer tevreden met mijn aankoop. De levering was ook snel geregeld. kort weg tevreden

Wat ik er van verwachte

Via email een grote tafel laten maken (140cmx220cm) in mangohout. Wachttijd was korter dan gezegd. Het is een hele mooie tafel en zoals ik verwacht had. Krijg hier ook niets anders dan complimenten over. De prijs vergeleken met andere winkels is zeer goed. Hele vriendelijke medewerkers. De tafelpoot was smaller en anders dan verwacht maar uiteindelijk perfect voor de tafel en eigenlijk maakt dit ook geen verschil als je geen moeilijke mens bent ;) eigenlijk kan ik er weinig op aanmerken, indien ik nog iets nodig heb bestel ik hier zeker opnieuw!

Hele goede service

Wij kochten meubels voor mijn man die naar een verzorgings instelling gaat. We hadden een te groot tafeltje gekocht. Dit konden we terugbrengen.

Is gegaan zoals het hoort

Gewoon tevreden

Tevreden

Goede communicatie en service. Mooi product met goede kwaliteit!

Goede prijs - kwaliteit verhouding, vriendelijk en behulpzaam personeel

Prettig

Fijn en vriendelijk geholpen

Hele fijne begeleiding en advies!

Troy heeft ons goed geholpen bij het maken van een beslissing, gaf goed advies en was heel vriendelijk! We voelde ons er op ons gemak. Dankjewel daarvoor!

Heel goede service.

Toen onze stoelen niet in orde waren Hebben jullie heel snel gezorgd dat er nieuwe onderstellen waren . Dankjewel daar voor Janneke..

Goede service degelijke afspraken

Het advies prima, kwaliteit meubels prima, service ook prima.

Top service

Heel goed geholpen, ruime keuze,alle tijd voor uitleg, zeer goede levering service.

Grote keuze, goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen

Titel zegt het allemaal. Vaker meubels gekocht. Altijd dik in orde.

WiegersXL. Meedenkend. Enthousiast. Deskundig advies.

We hebben ons laten misleiden door een negatieve review. Daarom zijn we te laat bij WiegersXL in Asten terechtgekomen. Wat we aantroffen was een geweldige, gesorteerde en uitgebreide zaak. Je kijkt je ogen uit en als je bij WiegersXL. niet slaagt slaag je nergens. We konden in alle rust door de winkel lopen. Maar als je een vraag had werd je met enthousiasme en deskundig en meedenkend geholpen. We hebben onze kast (Sam 1.5m) gekocht die nu staat te stralen in onze woonkamer. Gebracht en geïnstalleerd door twee bekwame medewerkers van Wiegers. Bezorgkosten €0. bij WiegersXL. Dit in tegenstelling tot de meeste meubelzaken die €129 normaal vinden al is de afstand nog korter bij onze woning Petje af voor WiegersXL

goed en duidelijk

Vanaf het winkelbezoek tot de levering duidelijke en goede communicatie en informatie.

Mooie winkel en snel geleverd

Mooie winkel , veel meubels en vriendelijk personeel ! Tv kast snel geleverd

prettig winkelen en vriendelijk personeel en goede service

uitstekende service en vriendelijk personeel Fijne winkel om naar toe te gaan

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!