Aardige verkoper, op tijd geleverd en uitverpakking gehaald!

Prima!

Heel goed en netjes geholpen. Niks op aan te merken. En blij met de meubels.

Vriendelijk personeel

uitstekend

Geen klachten alles na wens verlopen zowel in de winkel met de aankoop En ook met de levering en montage alles perfect

hele snelle levering en netjes alles op zijn plaats bezorgd

heel vriendelijk geholpen ,ben heel blij met mijn nieuwe dressoir en TV meubel ,hele goede kwaliteit mango hout Kom er zeker nog eens terug De bezorger waren ook heel vriendelijk n hebben netjes alles binnen gebracht een groot compliment voor de bezorgers

Vriendelijk nemen de tijd

Uitgezocht, besteld en zeer snelle levering

Heel goed.

Super.

Vriendelijke verkopers laten je rustig rond kijken. goede kwaliteit .meubels voor een goede prijs. Zeer vriendelijke bezorgers krijgen van mij een 10.

Goede service na lang wachten

Wij hadden eind juni een salontafel set & eetkamer tafel besteld. In eerste instantie was er gezegt dat wij die rond de zomer vakantie zouden krijgen. Helaas was alles niet met de boot mee gekomen, waardoor wij langer moesten wachten. Na 6 weken nog niets geleverd en weer gebelt. Er was vertraging met de boot. Prima kan allemaal. Begin september nog maar een keer gebelt en toen kregen wij eindelijk te horen dat onze tafels er een week later waren. Werd netjes gebelt met wanneer de bezorger zou komen. Deze wad netjes optijd en heeft alles netjes binnen gezet. Monteren hebben wij zelf gedaan. Ons zien ze vaker terug bij Wiegers XL Ondanks de miscommunicatie en het lange wachten zijn wij tevrede klanten.

Prima afgeleverd

Zeer vriendelijke bezorger,super afgeleverd.

Mooi op tijd geleverd goede service

Zeer goede service

Van de 8 stoelen was er een die na een paar maanden iets had hij werd gelijk omgeruild ,kregen er ook een nieuwe spuitbus na bezorgd omdat deze stoel nog niet behandeld was. Vriendelijke en goede service.

super tevreden

Alles is tot onze volle tevredenheid gegaan

Klasse

Komen de gemaakte afspraken volgens belofte na.

Niet heel best

Wij hebben in mei een tafel gekocht. Er werd toen gezegt dat deze end volgende week bij de levering zat. 3 maanden later was de tafel er nig niet. Als er levering problemen zijn snap ik dat je er niks aan kunt doen maar er werd telkens gezegt dat de tafel er binnen 4 weken zou zijn terwijl dat niet zo was. Bij levering was er ook het een en ander mis gegaan. De tafel was bij de verkeerde mensen geleverd. Uiteindelijk is dat wel snel opgelost.

Prima ervaring, snelle levering en vriendelijke mensen

Ik had een speciale maat tafelblad besteld. Het bestellien ging makkelijk via de mail. Kreeg steeds snel en vriendelijk antwoord op mijn vragen. Kreeg binnen de afgesproken tijd bericht dat het blad was aangekomen en dat ik het kon komen bekijken (zonder aankoopverplichting). Ontvangst in de winkel was hartelijk, het blad was precies wat ik wilde en de aankoop snel af kunnen maken. Top dus.

Helemaal tevreden

Fantastische service

Super service

Wilden nieuwe meubels die bij ons pasten. Eenmaal in de winkel was het net niet wat we zochten tot er een verkoopster kwam die zij dat we alles naar onze wensen konden laten maken. Je moet wel een maand of 5 a 6 wachten maar dan heb je wel wat je zelf heb samengesteld. Super geholpen en super service.

Uitstekende service

Afhalen tafeltjes was prima geregeld

Geweldig, zeer tevreden

Mijn aankopen bij Wiegers XL, zijn goed. Ben zeer tevreden. Ook de service is heel goed.

Nog niet tevreden.

De problemen met de stoel zijn nog niet opgelost!!

Zowel over het geleverde als over de dienstverlening zijn wij zeer tevreden.

Prima ervaring

In de winkel zijn wij heel goed geholpen met duidelijke informatie. De levering aan huis was ook goed verzorgd

Perfect geleverd. Zelf in elkaar zetten ging prima De poten waren wel wat stoffig maar blijkbaar zo ingepakt in India. Alles paste perfect dus hebben we nu een mooie salontafel.

Het heeft even geduurd voor ik tafeltjes binnen kreeg maar zeer mooie tafeltjes ben er super blij mee

Industrielaan 4

5721BC Asten

Over Wiegers XL

Goedkope meubelen in teak, eiken en Lamulux. Laag geprijsde stoelen, fauteuils, boxsprings en bankstellen. Het binnenmeubelen seizoen is weer van start gegaan. Onze showroom is weer gevuld met de allernieuwste collectie binnenmeubelen! Nieuwe collectie complete woonprogramma’s, eetkamerstoelen, eettafels, bankstellen en kasten! De nieuwste woontrends, tegen de allerlaagste prijs! Laat je inspireren door Wiegers XL in Asten!