Heel goed geholpen in de showroom, en nu een prachtige badkamer met mooie materialen.
Boven verwachting! Goed en heel prettig meegedacht met het ontwerp en materiaal keuze, maar ook kwalitatief en hoogstaand qua uitvoering. Professioneel bedrijf met een fijn team!
Het is een fantastisch bedrijf met vakkundige medewerkers. Ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit en denken met je mee. Dit geldt voor zowel de medewerkers als de monteur die de badkamer heeft geplaatst. Wij hebben een goede ervaring met Pieter en de medewerkers. Raad het zeker aan!!!
Wij zijn vriendelijke en goed geholpen. Voelden ons helemaal op ons gemak. Niks wordt je opgedrongen. Denken goed met je mee. Gewoon top!!!
Bijzonder goed geholpen en mee gedacht bij het renoveren van onze badkamer. Het is een prachtig eindresultaat geworden waar we heel blij mee zijn. Met dank aan Sabine!
Alles goed geregeld en verzorgd
Wij zijn heel tevreden met Sanidrome Pieter de Hoog! Een goed advies, mooie producten en goede montage. We zijn blij met de goede afstemming op onze wensen. Een aanrader!
Goed en netjes en zeer flexibel als het gaat om planning. Mooi resultaat, ons jaren 50 huis waar nog nooit wat aan was gedaan is in de basis nu mooi en modern opgeknapt.
Helemaal top.
Prettige, professionele communicatie met medewerkers van Sanidrome. Zij adviseerden kundig en er werd in oplossingen met ons meegedacht. Er is een belofte gemaakt die verschillende leveranciers niet na konden komen, de medewerkers bleven geduldig en zochten naar passende oplossingen. De communicatie met de vakman, verliep af en toe wat stroef en de planning was wat onduidelijk. Dit is uiteindelijk wel goed opgelost. Onze badkamerverbouwing is naar tevredenheid uitgevoerd. Het resultaat mag er zijn.
Goede voorstellen, meedenken, klantgericht. Een aanspreekpunt. Kortom alles was in goede handen.
Er wordt fijn met je meegedacht en naar jouw wensen geluisterd. Door goed en persoonlijk contact kom je tot een plaatje waarin jouw wensen zijn verwerkt. Goede communicatie en snelle service.
Blij met het resultaat
Mooie materialen met een goed advies
Goed meedenkend team mensen, contact steeds via zelfde lijn dat was zeer prettig.
We zijn goed geholpen met onze badkamer. Alles verliep volgens plan. De verbouwing verliep vlot, schoon en netjes. Communicatie verliep goed en snelle actie op kleine probleempjes waar wij niet aangedacht hadden.
Goed geholpen in de winkel met het uitzoeken van materialen. Netjes geleverd! Heel tevreden.
We hebben nu voor de 2e keer een badkamer en keuken bij Pieter gekocht na volle tevredenheid!! Goede communicatie en makkelijk schakelen. Al met al top.
De badkamer is tot in de detail goed afgewerkt! Heel blij mee! Een bedrijf wat met je meedenkt, zeer aan te bevelen!
De afhandeling heeft wat lang geduurd, maar alles is naar tevredenheid opgelost. Goed advies, vriendelijk, en correct.
Ontwerpster die goed luistert en meedenkt. In de aanleg een team die op elkaar zijn ingespeeld. Nauwkeurig en prima werk alsof het hun eigen huis is. Alle afspraken werden keurig nagekomen. .. en belangrijk, alles werkt prima in de badkamer.
Warm welkom in showroom. Goed luisteren en meedenken naar onze wensen. Plaatsen badkamer volgens afspraak. Tijdens monteren had ik graag wat meer concrete communicatie over vorderingen van werkzaamheden gehad. Eindresultaat is prima. Zeer tevreden.
Vakkundige medewerkers, zowel in het voortraject, als tijdens de montage. Materialen zijn top.
Super service door Sanidrõme Pieter de Hoog. Fijne communicatie en er wordt goed meegedacht. Service punten worden snel opgepakt en ook Pieter zelf kijkt nog even kritisch mee met de oplevering, of er niet onverhoopt iets gemist is. Alles is netjes ingepland en zodra er ergens nog wat tijd was, kan het ook altijd tussendoor wat heel fijn is. Kortom, een aanrader!
Samenstellen van onze badkamerop een prettige manier; er werd meegedacht. Montage team waren fijne mensen om over de vloer te hebben en ook die dachten op positieve wijze mee
Sanidrõme is een coöperatieve vereniging, waarbinnen 25 zelfstandige installatiebedrijven met badkamershowroom samenwerken. Gezamenlijk staan wij voor “de betere badkamer” in de breedste zin van het woord. In de Sanidrõme badkamershowrooms worden complete badkameropstellingen gepresenteerd met producten van verschillende A-merken. De Sanidrõme vestigingen hebben alle disciplines in eigen beheer, van levering, advies, ontwerp tot en met de installatie, waardoor de klant één aanspreekpunt heeft en de kwaliteit van het geleverde werk gewaarborgd is. Sanidrõme realiseert de betere badkamer van A tot Z.