Mijn favoriete woonwinkel

Graag rijd ik 70 kilometer om naar de potstal te gaan. Prachtige spullen en betaalbaar. Wat wil je nog meer.

Mooie collectie en heel prettige service

Onze woonwensen direct vertaald in een pakkend en kundig advies

Tijdens onze verhuizing heeft Cathelijne Vaarkamp ons geadviseerd hoe we onze bestaande meubelen opnieuw konden gebruiken in het nieuwe huis, waar we een warme en landelijke sfeer wilden creeren. Onze woonwensen werden direct en praktisch vertaald in een pakkend en kundig advies. Het resultaat is verbluffend, de krijtverfkleuren warm en levendig. De persoonlijke aanpak vonden we bovenal erg prettig.

Een woonwinkel die je in alle opzichten direct verwarmt!

Bij het binnenstappen wisten we direct dat we hier aan het juiste adres waren. De prachtige sfeer, de mooie spullen en het uitstekende advies maken het gevoel compleet. Cathelijne heeft de gave om bescheiden maar overtuigend advies te geven. Het wordt nooit opdringerig maar is altijd respectvol en met oog voor het budget. En het advies klopt ook nog eens helemaal. Een verademing! Ze weet direct de juiste toon te vinden Dat geldt trouwens ook voor de andere medewerkers. Verder vind je er fijne accessoires die aangenaam geprijsd zijn. Het is de autorit dubbel en dwars waard!

Zeer vriendelijk personeel, mooie producten en gezellige sfeer

Zeer vriendelijk personeel, mooie producten en gezellige sfeer

Netjes geholpen

Er werd echt moeite gedaan om de stof te bestellen die ik nodig had. Bedankt.

Fijne winkel met erg mooie meubels en interieur artikelen

Al jaren kom ik enkele keren per jaar bij de Potstal en nooit ga ik met lege handen weg. We hebben enkele prachtige oude kasten, bankjes, verf en heel veel Engelse Houten opberg kistjes in ons huis die allemaal van de Potstal komen. De winkel verandert steeds en wordt steeds groter en steeds mooier. Een aanrader om naar toe te gaan. En hoewel ik nog nooit een interieur advies heb laten geven kan ik me er alles bij voorstellen dat ze daar ook heel goed in zijn.

Goed verzorgde winkel met een mooie collectie

Wij komen hier al jaren en slagen regelmatig om ons jaren 30 huis verder op te leuken met brocante spullen. Prettig en deskundig personeel en goede service. Aanrader.

Sfeervol

Past precies bij mijn stijl helpen goed en denken mee in juiste stijl die is gewenst ik koop al aantal jaren bij hun en nog steeds blij met de keuze

Fijne winkel en zeer goed advies.

Meerdere meubels en brocante gekocht waar veel plezier aan beleven.

Altijd weer een feestje om de Potstal te bezoeken!

Een paar keer per jaar kom ik gezellig rondsnuffelen in de winkel. Vaak kom ik met mooie sfeervolle dingen thuis!

Geeft je een thuis gevoel.

Heerlijk shoppen voor alle kadootjes groot en klein in alle prijsklasse.met super fijne mensen die je goed adviseren,en inderdaad waar je je thuis voelt.prachtig gedecoreerd vol leuke ideeen.

Alles is goed in de potstal

De collectie is top! Veel keus, steeds andere dingen te zien en te koop, daarom leuk om weer terug te komen. Geweldig dat het team nog steeds de moeite neemt naar Frankrijk af te reizen en te snuffelen voor mooie spullen. Eigenaren en team zijn vriendelijk en denken met je mee als je naar iets op zoek bent qua indeling, vormgeving of stijl. Kortom, de leukste woonwinkel van Nederland!

Puur woongenot

Een ontzettend gezellige en sfeervolle woonwinkel waar je veel inspiratie kan op doen voor je (t)huis.

De leukste woonwinkel

Het is de leukste woonwinkel omdat ze een combinatie hebben van oud en nieuw. Geven goed advies en de service is top!

Persoonlijke aandacht en prima service

Wij hebben Cathelijne ingeschakeld voor kleuradvies en bijpassende raamstoffering in een nieuw in te richten woonboerderij. Op basis hiervan hebben wij de verf en vouwgordijnen bij De Potstal gekocht en het laatste laten plaatsen. Cathelijne heeft ons prima geadviseerd en heeft een hele prettige, persoonlijke benadering. Ze luistert goed en stemde haar adviezen af op onze behoefte en situatie. De geleverde spullen zijn van goede kwaliteit. Helaas waren de afmetingen van enkele geleverde vouwgordijnen niet helemaal goed. Maar toen dat geconstateerd werd, is dat heel goed en snel opgelost. Als dit niet was gebeurd, was de beoordeling op 5 sterren uitgekomen, wat ook echt wel zou passen bij de allure van De Potstal.

Woonbeleving in optima forma

Een bezoek aan de Potstal is een onderdompeling in een zee van mogelijkheden voor het creëren van een prachtige woonomgeving. De meubels, de accessoires zijn prachtig op kleur gegroepeerd, zodat er een mooi plaatje ontstaat. Kwalitatief goede items en verrassende combinaties maken dat het gewoon 'klopt'. Om hebberig van te worden en om inspiratie op te doen; wat je doel ook is van een bezoek aan de Potstal, het is altijd de moeite waard!

Vriendelijke behulpzame mensen.

We werden vriendelijk welkom geheten, geholpen, maar konden ook heerlijk rondstruinen. Mooie winkel met Prachtige spullen. Komen zeker terug.

Sfeervol en prachtig

Heerlijke winkel met mooie artikelen.

Favoriete woonwinkel

Gezellig, gastvrij, behulpzaam, kennis, mooie winkel

Mooie winkel, prachtig gedecoreerd, dagje uit!

Heerlijk om naar de Potstal te gaan, naast de gezelligheid, het heerlijke kopje koffie met wat lekkers erbij( altijd tijdens de lente week en kerstweek) is het genieten van al het moois dat prachtig bij elkaar gezocht is, waardoor elk hoekje een mooi plaatje is om naar te kijken, inspiratie op te doen en uiteindelijk met mooie spullen weer naar huis te gaan.

altijd leuk om naar uit te kijken

Wat een prachtige winkel, we hebben er al veel gekocht. Meestal lopen mijn zus en ik er wel een paar uurtjes rond, omdat je steeds weer nieuwe mooie dingen ziet. Je kunt er lekker je gang gaan, en voor vragen staan ze voor je klaar met een deskundig antwoord. Altijd gezellig en ga zo door, wij komen graag bij jullie.

Heerlijke shopwinkel maar ook vriendelijk.

Gezellig familiebedrijf, altijd welkom, met of zonder aankoop, cr3atoef en energiek. Ga er altijd met veel inspiratie weer de deur uit, na vriendelijke groet van de medewerkers of eigenaren. Een winkel naar mijn hart... Groet Gemma Selman (Cr3atoef is natuurlijk creatief)

Ze voelen heel goed aan wat je bedoeld en begrijpen wat bij je past.

Er wordt naar je geluisterd en aan de hand daarvan ga je samen op zoek wat je mooi vind. En er is daar genoeg moois te vinden. Dus wij zijn daar heel goed geslaagd.

Super leuke winkel met deskundig personeel! Ben er iedere keer super geholpen

Tielsestraat 55

6675AB Valburg