Leuke winkel maar niet verrassend.

Mooie winkel om doorheen te lopen maar weinig verandering, meer verfrissing nodig

Aardige mensen, goed advies en fijne service!

Inspiratie, gezelligheid en goede smaak op gebied van interieur.

Wij komen al jaren met heel veel plezier bij De Postal. Hebben er ook al aardig wat gekocht: kasten, tafels, bank, kleine woonaccessoires, etc., en genieten er nog iedere dag van, maar heerlijk rondneuzen, inspiratie en ideeën opdoen, kan ook. Familie en vrienden hebben we ook attent gemaakt op De Potstal en zij komen nu ook graag regelmatig in deze smaakvolle zaak. Kortom, we hopen nog heel lang De Potstal te kunnen bezoeken met hun vriendelijke mensen. Gerrit en Gea van der Kolk

A little Alladin’s cave of discovery!

A visit to this shop is always enjoyable. They have a very good choice in furniture, lighting, brocante, and many more things to make your home beautiful.

Een aanrader!

We hebben bij De Potstal 2 banken gekocht en een inrichtingsadvies gehad. Een groot dank aan Cathelijne en Jeroen. Top personeel met luisterend oor en een heel goed advies & service. We zijn heel erg tevreden met De Potstal en kunnen het met volle overtuiging aanraden.

Mooie en fijne winkel om heerlijk te snuffelen en daarbij ontzettend warme en aardige gastvrouwen en gastheren met goede ideeen om mooie sferen te creeren.

Fijne winkel, mooie sfeer.

Mooie spullen, goed advies. Altijd leuke en gezellige acties bijv in Kersttijd. Echt een uitje om in jullie winkel te zijn . Stijl wat veranderd maar hopelijk blijft ook de brocante.

Aanrader!!!!

Een superleuke woonwinkel waar je nog gezellig kunt rondsnuffelen, persoonlijk geholpen wordt, ontzettend lieve mensen die weten waar ze over praten, de lenteweek in mei is zoo ook gezellig. Mijn favoriete woonwinkel!!!

gezellige winkel heerlijk om te snuffelen

En ideen op te doen

De Potstal is een prettige gastvrije winkel waar je heerlijk kunt rondkijken.

Al jaren kom ik regelmatig een kijkje nemen en soms iets kopen in deze winkel. Op de open dagen is het er altijd erg gastvrij. Ik kom er dan ook graag en neem regelmatig een vriendin mee die geïnteresseerd is in deze woonstijl. Het personeel ervaar ik als zeer plezierig.

inspirerende, stijlvolle winkel

ik kijk ook veel in woonbladen, maar in de winkel kan ik het zien en krijg het beeld er bij van kleuren, stoffen en verf enz.

Super mooie winkel

Precies de mooie woon ideeën voor mijn eigen interieur

Mooie spullen, vriendelijke en professionele medewerkers

Ik kom er erg graag

heerlijke winkel waar steeds weer nieuwe woonartikelen te bespeuren zijn.

Al de aankopen in de Potstal die ons huis verrijkt hebben genieten we elke dag weer van. Met plezier snuffel ik er rond.

Woonwinkel met een hele fijne sfeer.

Bij de Potstal kom ik al jaren voor grote en kleine aankopen. Professioneel advies als je er om vraagt maar ook heerlijk om iedere keer weer opnieuw inspiratie voor mijn eigen huis op te doen.

Wij komen niet zo vaak vanwege de afstand maar als we komen ,komen we hier blij vandaan

Wij vinden de Postel een erg sfeervolle en inspirerende winkel . Bovendien vinden wij het plezierig dat het personeel zich weet te verplaatsen in de woonsituatie en de woonwensen van de klant.

Een feestje om de winkel te bezoeken. Goede service en advies

Wij kregen een stoel een tijdje op zicht, wat heel fijn was. Hierdoor konden we rustig bekijken of het de juiste keus was.

Fijne winkel, mooie interieur en decoratie artikelen en fijn personeel

Ik kom al jaren bij de Potstal en ben altijd weer verrast door de prachtige inrichting, de mooie kleuren en goede adviezen. Ben er nog nooit geweest zonder iets te kopen en met alles nog steeds even blij.

Prachtige winkel en wat een sfeer . Chapeau Cathelijne en Jeroen

Wat heerlijk om naar De Potstal te gaan we voelen ons zo welkom. Lieve mensen altijd vriendelijk en een luisterend oor. Goed advies en ze nemen de tijd . Mensen met hart voor de zaak. Wij zijn heel erg tevreden met al onze aankopen. Succes Cathelijne en Jeroen.

Gewoon een hele fijne winkel!!!!

Een winkel met veel kennis en goed advies. En heel prettig om er te winkelen, ook als je gewoon even wilt kijken.

Mijn favoriete winkel met een persoonlijke touch.

Ik vind De Potstal een heerlijke winkel. In alle rust kun je er eindeloos sfeer opsnuiven. Cathelijne neemt ruim de tijd voor advies of om vragen te beantwoorden. Een winkel waar ik me thuis voel, ook omdat de winkel er steeds weer anders uitziet. En ook dát vind ik een topprestatie. De open dagen zijn een feestje om te bezoeken. Voor mij staat De Potstal op nummer 1.

Inspirerend, gezellig, fijn personeel, top!

Naar de Potstal is een heerlijk dagje uit naar een sfeerwinkel waar ze geweldige dingen verkopen die je niet overal ziet, waar je prettig wordt ontvangen en geholpen, waar je wordt verwend met een heerlijk kopje koffie mét! Het hele jaar kijk ik uit naar de kerst bij de Potstal!

Altijd geweldig om een bezoekje te brengen

Onze ervaring is altijd geweldig. Je wordt vriendelijk en deskundig geholpen. Het is voor ons anderhalf uur rijden maar dat hebben we er graag voor over en de koffie staat altijd klaar . Al heel wat spullen daar gekocht en we zijn er altijd super blij mee .

Ein Geschäft genau nach meinem Geschmack!

Ich habe nur gute Erfahrungen gemacht. Das Angebot an Farben begeistert mich. Ausserdem gefallen mir die Möbel und die Deko.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Geweldige winkel!!!!

Je wordt er altijd zeer prettig geholpen, en de koffie is TOP! Hebben ook altijd goede ideeen, en oplossingen.

Tielsestraat 55

6675AB Valburg