Goede begeleiding en goede zorg

De arts heeft me helemaal meegenomen in het proces. Me daarbij op het gemak gesteld.

Geweldig!

Lieve dokter, geduldig, secuur, kundig. Erg blij met het resultaat!

Valt 100% mee

Het viel mij 100%mee ik zag er nml best tegen op. Alles werd erg goed uitgelegd en u nam de tijd voor mij. Genezing ging erg snel en viel heel erg mee en resultaat is erg mooi

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Voelde mijn gelijk op me gemak en ze leed alles goed uit

• Soort behandeling injectables

goede ervaring

je wordt op je gemak gesteld, voelde me erg prettig

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Zo blij dat ik mijn ooglidcorrectie heb laten uitvoeren!!!

Aan iedereen die enigszins twijfelt over een ooglidcorrectie zou ik zeggen doen!!! Ben zo blij met het eindresultaat

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Eerlijk over het te verwachten resultaat

Een ooglid correctie was mijn vraag bij Mooi en Natuurlijk. Nadat zij goed gekeken had naar mijn ogen heeft ze aangegeven dat het niet het gewenste resultaat zou opleveren wat ik er van verwachtte. Mooi dat er eerlijk gezegd wordt dat nu niet te doen. Eerlijk en oprecht bij Mooi en Natuurlijk. Chapeau!

Super tevreden.

Zeer tevreden, goede uitleg over alles . Geweldig resultaat...een aanrader.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Het was een super fijne ervaring

De dokter stelde mij erg op mijn gemak. Legde alles stap voor stap uit. Ik zou de kliniek aanraden bij iedereen die een ooglidcorrectie zou willen.

geweldig

vriendelijke dokter met goede uitleg dik tevreden

• Prijs en kwaliteit
  • Soort behandeling N.v.t.

Ooglidcorrectie

Ik was gisteren bij Dokter Khalilli voor een ooglidcorrectie. De behandeling verliep geheel pijnloos en was voor mijn gevoel zo voorbij. Dokter Khalilli is zeer vriendelijk, rustig en kundig. Tijdens de ingreep hebben we gezellig gekletst en ze heeft voordurend geïnformeerd naar mijn comfort. Ik voelde mij meteen bij haar op mijn gemak en heb alle vertrouwen in een prachtig resultaat. Als je een ooglidcorrectie overweegt zou ik deze arts ten zeerste aanbevelen.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Een hele fijne, relaxte omgeving

Afgelopen week een bovenooglid correctie laten doen. Heel fijn en goed geholpen. Alles goed en rustig uitgelegd, ook tijdens de behandeling. Stelt je op je gemak en vertelt stap voor stap wat ze gaat doen. Pijnloze behandeling( ook nadat de verdoving is uitgewerkt) Wel flink blauw geweest. Ziet er nu al mooi uit en na morgen nog beter resultaat te zien, want dan gaan de hechtingen eruit. Heel blij mee!

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Goede voorlichting en tijdens de ingreep ook een goede uitleg en Dr.Khalili stelt je heel erg op je gemak. Tot nu toe super tevreden en nu wachten op het eind resultaat.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Rustig, vrijblijvend en eerlijk advies en alle ruimte en tijd om vragen te stellen.

Blij mee!

Ontspannen rustige sfeer, heel fijn en heel snel geholpen. Had ik jaren eerder moeten doen!

• Soort behandeling anders

Ik voelde me er gelijk goed bij. Al bij ons 1e gesprek. Ook de behandelen heb ik als heel fijn en Professioneel ervaren. Ben heel erg blij met het resultaat.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Zeer tevreden vanaf het eerste moment

Al bij het adviesgesprek kreeg ik het vertouwen dat ik bij Dr. Khalili in goede handen zou zijn, ze luisterd naar je wensen en legt alles heel duidelijk uit. Bij de ingreep zelf stelt ze je gerust, want ja een beetje spannend is het toch wel, ze vertelt wat ze doet (als je dat wil) en ze geeft alle tips en adviezen die je nodig heb na vertrek om goed te hestellen! Wat ik nu zie en voel is de behandeling heel goed gelukt, ik kan niet wachten om het te zien over een paar maanden.

100 procent meegevallen

Ik was erg nerveus voor de ingreep maar door deze fijne mevrouw helemaal gerust gesteld en ik zou het zo weer doen. Benieuwd naar het eindresultaat!

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Zeer secure maar ook duidelijk uitgelegd en vakkundige arts.

Ik had geluk, er was snel een plekje vrij. De arts ging erg kundig en tegelijkertijd vakkundig te werk en gaf uitleg wat ze ging doen. Ik heb absoluut geen pijn ervaren, zie na 1 dag al resultaat maar ben erg benieuwd naar het eindresultaat. Een aanrader!

Erg prettige ervaring.

Goede informatie en uitleg vooraf. Vriendelijk, realistisch en to-the-point. Behandeling zelf vlot en professioneel. Goede informatie en nazorg. Resultaat op dit moment (kort na ingreep) naar tevredenheid!

Kundig en vertrouwd

Door een hele kundige en betrouwbare arts geholpen. Hele duidelijke uitleg van dr Khalili zij weet wat de patient wilt en stelt deze indien nodig gerust. Leuk gesprek tijdens de ingreep gehad. De uitleg en verwachtingen voor en na de ingreep zijn duidelijk en helder. Ingreep bovenooglid correctie was zo goed als pijnloos.

Warm

Ik heb onlangs een ontzettend fijn intakegesprek gehad over een ooglidcorrectie en kijk met alle vertrouwen uit naar de behandeling!

Heel fijn

Ik ben wederom zeer kundig en vriendelijk geholpen!

• Soort behandeling injectables

Super!

Van intake tot nacontrole prima en duidelijk geregeld. Ik ben heel blij met het resultaat. Had het veel eerder moeten laten doen.

• Soort behandeling bovenooglid correctie

Ik werd professioneel en hartelijk ontvangen

Ik was wat gespannen voor de ooglidcorrectie, maar ik werd op mijn gemak gesteld op een hele prettige en professionele wijze. Er is alle tijd genomen om alles door te nemen en uit te leggen en in alle rust heb ik de behandeling kunnen ondergaan. Top!!

Nieuwe Dorpsweg 1 A

4793 BR Fijnaart

Over Natuurlijk & Mooi

Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat