goed geholpen, duidelijke uitleg, erg op mijn gemak.
Prima begeleiding, behandling met een mooi resultaat.
Duidelijk en eerlijke uitleg, dat geeft vertrouwen
20 uur geleden geweest dus het resultaat is nog niet zichtbaar. Hier kan ik dus jog niets over zeggen. Het zetten van de injecties was zeer professioneel. Ook een vriendelijke, prettige arts in de communicatie. Ik kom zeker terug
Mijn ervaring bij natuurlijk en mooi is echt heel goed. Ik ben ontzettend goed voorgelicht. Ga ook zeker terug komen bij jullie. Zo ontzettend vriendelijk. Top.
Zeer vriendelijke en persoonlijke benadering. Behandeling verliep zeer voorspoedig.
Fijne omgeving, deskundige arts, prettig in de omgang, stel je gerust,
Professioneel en persoonlijk
Dr. Khalili Is een lieve vrouw die erg kundig is in haar werk. Ze stelt je op je gemak en is erg professioneel.
Snel na de afspraak geholpen zeer vakkundig en heel vriendelijk. Alleen jammer dat ik ruim een week een hele blauwe wang had.
Vrijwel pijnloze behandeling
Ik heb jaren getwijfeld om m’n bovenoogleden te laten corrigeren omdat ik het te spannend vond. Via een vriendin hier terecht gekomen en bij het intakegesprek waren mijn zorgen al verdwenen. Wat een goede, kalme en duidelijke uitleg. Ook tijdens de ingreep. Ik heb het gisteren laten doen en ik ben er nu al zo ontzettend blij mee!
n.v.t.
Ik vond het best spannend!! Maar werd meteen op mijn gemak gesteld. Behandeling verliep prima alles werd goed uitgelegd. Geen napijn gehad en nu na 1 week al superblij met het resultaat. En het word alleen nog maar mooier werd gezegd.
Arts heel vriendelijk en duidelijk, behandeling volledig naar wens, eindresultaat goed, kliniek schoon en netjes, afspraak is op tijd
Goede uitleg vooraf en tijdens de behandeling. Uitstekende nazorg. Ik ben blij met mijn keuze voor deze praktijk en zeer tevreden over het eindresultaat
Fijn
Zag toch wel tegen de ingreep op , maar dokter Kalili stelde me helemaal op m’n gemak . De ingreep viel dan ook erg mee. En het resultaat is mooi !
zie hierboven
De controle was aanzienlijk beter en rustiger dan de operatie dag, toen bleek dat er haast moest worden gemaakt om dat het druk was. Voor de gemoedsrust van de cliënt is rust beter om op het gemak te worden gesteld…
Zeer vriendelijke en deskundige arts
goede uitleg en een fijn gevoel hoe het allemaal gaat de behandeling heb mij zeer op mijn gemak gevoeld
Ik was een beetje benieuwd naar de verdoving, maar dat is heel erg meegevallen, resultaat is onzichtbaar, top.
Xx
Nieuwe Dorpsweg 1 A
4793 BR Fijnaart
Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat