Waar voor je geld, resultaat en top begleiding

Alle keren dat ik ben geweest van ooglift , botox en lipfillers, altijd tevreden teruggekomen. Resultaat is hartstikke mooi. Prijs is ook goed. De warme en sociale aard en begeleiding van dokter Khalili zorgd ervoor dat ik haar een 10 geef. Ze is geweldig in wat ze doet.

Goede ervaring

Blij met mijn ooglidcorrectie. Geconcentreerd uitgevoerd met precisie en veel voorbereiding. Enkel met dichtbranden was enorm pijnlijk maar verder zeker geen klagen. Nu op naar een fijn herstel en open blik!!!

zeer goede ervaring

Operatie op zich erg meegevallen ,echt niet pijnlijk ,ook de verdovings prikjes niet. Hele lieve dokter en dokters assistente, die er alles aan doen je op je gemak te stellen. Nadien ook geen pijn gehad, echter wel een verminderd zicht, nu ook nog na 7 dagen. Hopelijk trekt dat snel weg.

• Prijs en kwaliteit

Super netjes attent en professioneel.

Ik ben bij het eerste gesprek, heel netjes ontvangen,en een goed intake gesprek gehad. Boven ooglidcorrectie laten doen. Werd erg netjes lief en professioneel behandeld. Er wordt ook heel discreet omgegaan met persoonlijke informatie. Uiterst tevreden.!!!

• Prijs en kwaliteit

betrokken, kundig en vriendelijk!

ik heb een lange rondgang gedaan om mijn bovenooglid te laten liften. Ik ben bij Natuurlijk en Mooi uitgekomen door de goede prijs kwaliteit verhouding. De goede persoonlijke zorg is niet een "kunstje" om meer cliënten binnen te krijgen. Ik voelde een warme passie om iets te betekenen, en een grondige kennis van cosmetische chirurgie. Menselijke maat is hierin leidend. En voelbaar voor mij, die het griezelig vond om de ingreep te ondergaan. Met betrokkenheid gerustgesteld, en goed kunnen doorstaan. Mijn beweeg reden was niet cosmetisch, ik keek voortdurend tegen mijn eigen vel aan dat over mijn pupil hing, en leefde met opgetrokken wenkbrauwen. Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb, de hechtingen moeten er nog uit, maar direct na de ingreep voelde ik al dat er minder gewicht aan mijn oogleden hing.

Openbaring

Dr.Khalili is een liefdevolle, hartelijke en kundige vrouw. Haar adviezen zijn duidelijk en eerlijk. Het intakegesprek is gratis wat tegenwoordig uitzonderlijk is. Als patiént/cliént ben je op je gemak. Ze is niet op flinke verdiensten uit, de patiént/cliént komt op de eerste plaats. Ze neemt ook de tijd voor je.

Uitstekend!!

Goed en professioneel dienstverlening <3

Zeer vakkundig

Goed advies

• Prijs en kwaliteit

Fijn intake gesprek en behandeling

Was wat onzeker of ik een behandeling wilde, maar duidelijke uitleg ontvangen en gerust gesteld. Fijn intakegesprek. Zeer tevreden over de cosmetische huisarts.

geweldig

goede begeleiding

• Prijs en kwaliteit

Zeer deskundige bejegening en behandeling.

Recente Ooglidcorrectie: Goede uitleg(compleet) Rustige benadering met ruimte voor vragen Voelde me volledig op mijn gemak Vriendelijk en betrokken

• Prijs en kwaliteit

Naar goede tevredenheid ontvangen en behaandeld

Het gesprek vooraf heb ik als heel positief ervaren, goede uitleg en heel vriendelijk. De ingreep zelf is me 100% meegevallen. Zowel voor als tijdens de ingreep waren ze heel duidelijk en werd alles wat er ging gebeuren verteld. Werd op mijn gemak gesteld, en achteraf ook heel goed geïnformeerd wat ik evt wel/ niet kon verwachten als ik thuis was. En wat nog te doen!! Ik heb gelukkig een goed herstel gehad. Na een weekje de hechtingen eruit, en ook dat verliep vlotjes. Dus mijn ervaring; ZEER TEVREDEN Dus vriendelijk bedankt dokter en assistent helma.

• Prijs en kwaliteit

Een fijne, rustige manier van benadering, voelde me echt op m'n gemak

Gisteren een ooglidcorrectie gehad. Zowel mw Khalili als de assistente stelden mij erg gerust door hun manier van benaderen. Er werd goed gelet op mijn non- verbale uitingen, waardoor zij steeds rekening hielden met wat ik aangaf. De informatie vooraf en na de ingreep zijn heel duidelijk. Op grond hiervan zou ik anderen aanraden hier behandeld te worden. Het resultaat ziet er veelbelovend uit, maar is nu nog niet helemaal goed te zeggen.

Heel fijn

Geweldig en dr Khalili zo bekwaam en menselijk! Blij met zo’n centrum in ons dorp

• Prijs en kwaliteit

Dit had ik eerder moeten doen!

Al jaren dacht ik erover om m’n ogen te laten liften. Voor de zekerheid wilde ik dit bij de Plastisch Chirurg laten doen. Via een familielid kwam ik bij Natuurlijk & Mooi uit. Wat een goede keuze. Van begin tot einde behandeling/traject alles naar wens gegaan. Dit had ik eerder moeten doen, bijzonder blij met eindresultaat!

geweldig!

Zowel arts als assistente super aardig en begripvol. Stellen je echt gerust. Alles is prima gegaan. Pijnloos, alleen de eerste 2 verdovingsprikjes voel je een heel klein beetje. Ook daarna geen pijn meer gehad. Het is nu 2 weken geleden en ziet er al redelijk goed uit. Rode oogleden en een beetje dik maar dat trekt nog bij.

• Prijs en kwaliteit

Hele fijne en persoonlijke benadering!

Je voelt je meteen op je gemak!

• Prijs en kwaliteit

Heel vriendelijk en zeer professioneel

Hele vriendelijke en professionele en aardige uitleg. Zeer netjes geholpen

vriendelijk en professioneel

Uitleg was duidelijk en nam de tijd ervoor Totaal geen pijn gehad zou het zo weer doen Zeer tevreden over het resultaat is heel natuurlijk

Een goede ervaring.

Eerst een gesprek gehad hoe de behandeling is en uitleg gehad wat er ging gebeuren .ook hoeveel er van het ooglid afkon.Alles werd rustig uitgelegd en wat de kosten zijn met nacontrole. Ik heb een goede ervaring en mijn oogleden zien er mooi uit.

• Prijs en kwaliteit

Het is erg goed gegaan, ik ben erg blij dat ik het heb laten doen.

Vakkundige behandeling en begeleiding

Ik vond het een relaxte ervaring van mij behandeling

Professionele en vriendelijke arts

• Prijs en kwaliteit

zeer goed en fijn geholpen

zie hierboven

Prima geholpen

Eerste dagen wat gezwollen en gevoelig gezicht. Na 1 week was dit over. Ben blij met het resultaat, is heel natuurlijk!

Nieuwe Dorpsweg 1 A

4793 BR Fijnaart

Over Natuurlijk & Mooi

Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat