Vanaf het contact met de assistentes, de zeer deskundige arts die duidelijk elke stap met je doorneemt en je gelijk op je gemak laat voelen tot aan het eindresultaat en nacontrole toe, Vind ik natuurlijk & mooi een echte aanrader.
Gisteren een ooglidcorrectie, ik voelde me erg op mijn gemak, alles werd uitgelegd en benoemd. Hele fijne manier!
Vandaagvterug ivm complicatie Snelle en vriendelijke actie
Zo geweldig goed resultaat
Ontzettend vriendelijk En heel duidelijk in uitleg hoe het allemaal gaat
Goede uitleg, deskundig en ruimte voor eigen wensen/ inbreng qua behandeling.
Zeer vriendelijke arts en assistente's. Ik kon al mijn vragen kwijt en al mijn onzekerheden werden besproken. De behandeling is heel erg mee gevallen en ik ben heel blij met het resultaat.
Zeer kundig en vriendelijk
Lieve dokter , straalt rust uit .. Voelde me erg op mijn gemak
Dr. Khalili is een hele professionele, lieve arts die je op je gemak stelt en kundig is in haar werk.
Een hele relaxte ervaring door vriendelijke en duidelijke uitleg zowel bij intake gesprek als bij de behandeling. Zeer tevreden over het resultaat
Goede eerlijke uitleg. Behandeling was goed, nazorg prima. Ik maak reclame voor deze behandeling
Heb het heel goed ervaren was meteen op me gemak . De rust de behandeling de uitleg
Tijdens de ingreep wordt er constant geïnformeerd hoe het gaat, alles wordt netjes uitgelegd
Goede uitleg en heel persoonlijk en proffesioneel.
Zeer vriendelijke en professionele arts. Kleinschalige praktijk, geven goede voorlichting, nemen de tijd en niks is te veel voor vragen. Duidelijke uitleg . Ooglid correctie viel heel erg mee en is super mooi geworden. Fijne nacontrole, ook weer niks te veel, kan alles vragen.
Vriendelijke benadering van de patiënt, zeer goede uitleg, professioneel uitgevoerde ooglidcorrectie.
Vorige week heb ik een ooglidcorrectie laten doen. Ik heb de eerste twee dagen ieder uur gekoeld en rustig aan gedaan. Geen blauwe plekken gehad en gisteren zijn de pleisters en hechtingen verwijderd. Het zag er al heel mooi uit. Blij met de ingreep en met de begeleiding.
Pijnloze ingreep,duidelijke uitleg,zeer blij met resultaat
Klantvriendelijke benadering, goede uitleg en professionele behandeling.
Perfect! zeer professioneel!
Keurige en professionele praktijk. De ingreep verliep prima. Duidelijke en goede begeleiding door de arts.
Er wordt goed gekeken naar wat de meest passende esthetische oplossing is. Rekening houden met de persoonlijke anatomie.
Mijn ervaring was echt wel een 10 waard. Hele goede uitleg wat er gedaan werd.
Ik ben heel goed en vriendelijk behandeld en het resultaat is echt geweldig
Nieuwe Dorpsweg 1 A
4793 BR Fijnaart
Wij helpen mensen hun zelfvertrouwen terug te krijgen zodat zij zich goed voelen. Het uiterlijk kan invloed hebben op sociale en psychische aspecten van het leven. Met een persoonlijke benadering en verfijnde cosmetische behandelingen streven wij ernaar een natuurlijk eindresultaat te realiseren waar u zich goed bij voelt. Wij bieden een gratis, eerlijk en vrijblijvend adviesgesprek. Wij zijn een laagdrempelige en betrouwbare kleinschalige kliniek waar persoonlijke aandacht hoog in het vaandel staat. Ons team bestaat uit een ervaren cosmetisch huisarts en een schoonheidsspecialist. Wij streven ernaar om een passende behandeling te bieden met een zo natuurlijk mogelijk eindresultaat